menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?

07-10-2008
abym
Nu este medic/terapeut
abym
pe data de 17 sept am inceput sa iau orgametril pt a-mi veni menstruatia la timp adiaca mai devreme deoarece nu vroiam sa imi vina chiar la nunta mea care este pe 18 oct, si dupoa ce am luat 2 pastile pana pe data de 19 sept deoarece imediat le-am intrerupt pt ca nu ma simteam bine, am avut contacte neprotejate si ne dorim un copil, insa imi fac griji ca tot incercam si nici un test nu mi-a iesit pozitiv
mentionez ca mie normal imi venise menstruatia pe 11 sept si apoi daca am intrerupt pe 19 pe 20 mi-a venit iar, e posibil sa fi ramas ?
chiar ne dorim un bebe...
astept rasp urgent va rog
de la un medic
3 comentarii
0
07-10-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
abym ai mare grija cu orgametrilul!!!daca ai folosit asa ceva trebuie sa treaca cel putin 2 luni de la ultima administrare pt a ramane insarcinata pt ca este foarte foarte periculos pt bebe!!!eu am facut un tratament cu orgametril si dupa a 2-a luna de tratament mi-a intarziat menstruatia si am fost la medicul ginecolog care mi-a dat un tratament si mi-a zis ca daca in urma acestui tratament nu imi vine menstruatia, sa ma duc sa fac intrerupere de sarcina tocmai din cauza orgametrilului!!!!ai mare grija!!nu e momentul acum sa te gandesti la bebe!!numai bine
0
08-10-2008, ora 00:00
abym
Nu este medic/terapeut
abym
merci, sper sa nu fie grav ca eu nu ma luat mult timp si doar 2 pastile sper sa nu fi patit nimc
0
26-10-2008, ora 16:08
CorinaR
Nu este medic/terapeut
CorinaR
Buna ziua! Am si eu o problema. Iau anticonceptionale Jeanine de 3 luni. In prima luna mi-a venit menstruatia ok insa de 2 luni nu mi-a mai venit. Ultimul contact sexual l-am avut acum 2 luni...am luat corect pastilele in principiu nu ar trebui sa fi ramas insarcinata. In perioada celor 7 zile de pauza in loc de menstruatie imi apare o scurgere maronie cu ffffff putin sange( in ultimele 2 luni asa s-a intamplat). O sa-mi fac un test de sarcina... sper totusi sa nu fie nicio problema. Ar trebui sa schimb anticonceptionalele? E din cauza lor sau e un semn clar de sarcina? Astept un raspuns... multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Sunt însărcinată?
  •