Menstruatie dereglata

14-02-2011
razadeluna
Nu este medic/terapeut
razadeluna
Inca de cand am avut prima menstra ( acum 4 ani) am avut numai menstruatie neregulata, respctiv amenoree secundara ( pe perioade de 3-6 luni). Am luat o perioara progestativ si mi s-a reglat timp de 6 luni, apoi am avut amenoree alte 6 luni. In urma unui contact sexual neprotejat am luat postinor 2, dupa care mi s-a reglat din nou menstruatia timp de aproximativ 7 luni. Poate avea vreo legatura postinorul cu reglarea menstruatiei?
3 comentarii
0
15-02-2011, ora 08:31
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ca regula generala, ar fi preferabil sa luati anticonceptionale (pilule) decat sa luati Postinor, care este "contraceptiv de urgenta". Reactiile adverse in timp sunt mai mici in primul caz.
0
15-02-2011, ora 23:36
razadeluna
Nu este medic/terapeut
razadeluna
ideea era ca nu mai avusesem menstruatie de mult timpi iar imediat dupa ce am luat postionor am avut regulat o perioada de 7 luni, ceea ce mi se pare ciudat.
0
20-02-2011, ora 23:39
melissa.dean
Nu este medic/terapeut
melissa.dean
din cauza dozei hormonale marite, dar asta nu inseamna ca e bine sa iei postinor.
de preferat e sa faci asa cum a zis si dnul dr, sa iei in continuare contraceptive pe baza de hormoni ca sa ti-o regleze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •