menstruatie dereglata

05-05-2011
margadan
Nu este medic/terapeut
margadan
buna ziua! am 43 de ani si la recomandarea medicului ginecolog am inceput sa iau yaz pentru prelungirea menstruatiei.la aflarea acestei vesti, medicul de familie mi-a interzis sa le mai iau spunandu-mi ca anticonceptionalele nu se mai iau dupa varsta de 35 de ani.nu stiu ce sa fac, sa le mai sau nu?astept raspunsul dvs.multumesc.
3 comentarii
0
05-05-2011, ora 14:08
Stefanye
Nu este medic/terapeut
Stefanye
Buna Ziua,
Si mamica mea a luat anticonceptionale pentru prelungirea menstruatiei si totul a fost ok. Are 47 de ani. Sunt recomandate chiar de catre medic.
0
05-05-2011, ora 17:07
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Pun pariu ca medicul dvs de familie este un anticariat. Eu personal sunt total impotriva pastilelor anticonceptionale, deoarece sunt pe baza de hormoni, dar realizez ca sunt cazuri cand acestea ajuta foarte mult si importanta lor ma depaseste. Unul din aceste cazuri este cel al dvs. La fel pentru fetele care au pauze foarte mari intre cicluri (ciclu neregulat) anticonceptionalele regleaza procesul care ar trebui sa fie natural.
Inainte sau la inceput de menopauza RECOMAND aceste pastile, deoarece conform statisticii, femeile care le consuma trec mai rapid si mult mai usor ; deasemenea pastreaza o viata mai activa sexuala, ceea ce este foarte important pentru un psihic echilibrat.
As putea sa va dau inca zeci de motive, dar cred ca trebuie sa mergeti la alt doctor de familie.
0
07-05-2011, ora 11:40
margadan
Nu este medic/terapeut
margadan
va multumesc mult pentru raspunsuri.m-ati convins sa le iau in continuare caci numai ele ma mai ajuta.o zi buna va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •