menstruatie dereglata

06-10-2012
lizumizu
Nu este medic/terapeut
lizumizu
buna ziua! acum trei ani am nascut natural o fetita.nu am avut probleme dupa nastere, menstruatia a aparut dupa 4 luni de la nastere, am alaptat pana la 10 luni ale fetitei.dar, acum, desi au trecut trei ani am probleme cu menstruatia.este foarte neregulata, uneori trec si 2 luni, aproximativ, pana sa vina.ce as putea face sa se regleze?sau care sunt cauzele ce produc dereglarile acestea?as mai vrea un copil si, ma gandesc, ca in conditiile astea, am putine sanse, daca nu chiar deloc! mama mea a intrat la menopauza la 37 de ani.intarzierile astea pot fi un semn de menopauza precoce? mentionez ca am 30 ani.
4 comentarii
0
08-10-2012, ora 16:50
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Cel mai indicat este sa mergeti la un consult ginecologic plus o ecografie transvaginala pt a vedea ovarele+uterul. Chiar dc acestea sunt ok si nu sunt probleme cel mai probabil ca va trebui administrat un tratament hormonal (cu anticonceptionale) pentru reglarea menstruatiei. Insa diagnosticul si tratamentul il veti urma numai dupa ce va examineaza un medic specialist, noi va oferim pur o recomandare.Sanatate!
0
27-11-2012, ora 16:03
nicoliki
Nu este medic/terapeut
nicoliki
buna am si eu o problema luna trecuta pe 3 m-am imbolnavit si asteptam ca sa ma imbolnavesc tot la inceputul luni dar nu mia venit si acuma suntem in data de 27 si totusi sper ca ma imbolnavesc la sfarsitul luni asteia, am facut si 2 teste si nimik au iesit negativ
0
27-11-2012, ora 16:11
nicoliki
Nu este medic/terapeut
nicoliki
buna am si eu o problema luna trecuta mi a venit ciclul menstrual in data de 3 iar luna asta ma asteptam tot pe la inceputul luni si nimika eu sper ca ma imbolnavesc la sfarsitul luni acuma sper am facut 2 teste dar au iesit negativ ast raspuns
0
13-12-2012, ora 13:05
mickhy_me
Nu este medic/terapeut
mickhy_me
Buna ziua.
Mama mea acum doi ani avea probleme cu menstruatia, adica ii venea si de 2 ori pe luna care dura maxim 10 zile si slabise foarte mult la 56 kg, in prezent are 58kg. Pentru a nu mai avea probleme a luat diane 35, partea grava este ca are 44 de ani si ia propanolon 0.25 mg, este si fumatoare. Mentruatia sa reglat ca si durata si cantitate numai ca ii sau atrofiat sanii.
Doresc un raspuns. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •