menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ

09-08-2012
anitzu2008
Nu este medic/terapeut
anitzu2008
in iunie si iulie menstruatia mi-a venit la timp...insa...nimic ca de obicei...durerile au fost mult mai reduse fata de celelalte luni...menstruatia a fost de culoare maronie, foarte redusa cantitativ si m-a tinut doar 2 zile... in aceste 2 luni..am avut 2 contacte sexuale...neprotejate, insa fara finalizare inauntru...am facut si un test de sarcina si a iesit negativ, , , deci despre ce poate fi vorba?
2 comentarii
0
13-08-2012, ora 10:01
andr3a
Nu este medic/terapeut
andr3a
buna.
am avut si eu la fel acum cateva luni insa nu imi incepusem viata sexuala inca.de cat timp ai menstruatie si cati ani ai?
poate fi pentru ca esti la inceputul menstruatiei si aceasta nu este reglata inca.sau poate fi de la actul sexual.sincer nu cred ca ai motiv de ingrojorare inca si ar trebui sa urmaresti evolutia si in celelalte luni.cel mai bine totusi ar fi sa faci o vizita la medicul ginecolog.chiar daca toata lumea da acest sfat, este cel mai bun.el va sti sigur ce ai putea avea.
0
13-08-2012, ora 11:01
anitzu2008
Nu este medic/terapeut
anitzu2008
buna
am 23 de ani...menstruatia o am de 10 ani, deci nici vorba de inceputul menstruatiei...si in tot acest timp nu am avut o astfel de problema..cel mai sigur voi ajunge la medic...mersi de raspuns..:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •