Menstruatie intarziata

07-06-2007
alexandra - teodora
Nu este medic/terapeut
alexandra - teodora
Mia intarziat menstruatia 5 zile, am greturi, ameteli, chiar si pofte si banuiam ca poate am ramas insarcinata. Azi dimineata am avut contact cu sotul meu si dupa aceea am simtit junghiuri la burta si in spate si am avut cateva picaturi de lichid roz. E posibil sa fiu insarcinata si din cauza contactului sa fi avut o mica sangerare? In momentul de fata ma luat si durerea de burta.
2 comentarii
0
14-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Trebuie sa faceti un test de sarcina(mai ales daca aveti menstruatii regulate) sau o ecografie transvaginala pentru a vedea daca sunteti sau nu insarcinata si care a fost cauza acelei sangerari.
Toate cele bune.
0
10-05-2010, ora 15:46
cameluza
Nu este medic/terapeut
cameluza
Salut!As dori urgent un raspuns, daca se poate de la un medic -Obstetrica-ginecologieVa rog mult!!

AM 34 ani si am un bebe de 8 luni pe care inca il alaptaz la san.Eu sunt de parere ca ALAPTAREA este cea mai indicata pt cel mic macar pana la varsta de 1 an.Deci intrebarea mea este :DE ce mi se deregleaza menstruatia????Dupa nastere prima menstruatie mi-a venit dupa 3 luni, dupa care in fiecare luna mi-a venit normal, pana acuma o luna in urma cand mi-a intirziat si deci inca nu am avut ciclu menstrual.Deja a trecut o luna si jumatate si tot astept.
Intrebarea mea este:-Este posibil ca alaptarea sa-mi deregleze ciclul menstrual?????sau chiar sa-l stopeze cateva luni cat timp alaptez??
INSARCINATA NU SUNT! AM FACUT TEST!!!
VA ROG UN RASUNS !!!.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: