menstruatie intarziata

06-07-2013
melania13
Nu este medic/terapeut
melania13
Buna seara, am o incertitudine care ma macina deja de aproape 2 luni, cand am avut ultimul contact sexual. Eu nu am ciclul regulat, mi-a intarziat putin, apoi mi-a venit, mi-am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative, iar pe 28 iunie trebuia sa imi vina in mod normal, dar iar intarzie. De 2 zile ma simt balonata si am dureri de spate. E posibil sa fi ramas insarcinata atunci si testele sa fi dat un rezultat gresit?
2 comentarii
0
07-07-2013, ora 12:33
blonda07
Nu este medic/terapeut
blonda07
ce varsta ai?? nu e normal sa ai ciclul neregulat. ar putea fi vorba de o dereglare hormonala (care este tratata de ginecologi cu ajutorul anticonceptionalelor) sau de alte complicatii ale sistemului reproducator. daca esti la o varsta frageda (pana in 18-20 de ani) poate fi vorba mai mult ca sigur de dereglare hormonala. iti recomand sa mergi la un ginecolog pt o consultatie si pt diagnosticare. aici sigur nu vei primi un raspuns corect:)
0
12-07-2013, ora 16:11
tanasa_iulia@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
tanasa_iulia@yahoo.com
buna ziua am am 22 de ani.am si eu o intrebare ce ma macina de cv timp de vreo 3 sapt imi intarzie CM mi se mai intampla asta pt ca il am ft neregulat problema mea este ca am fost la ginecologie cu speranta ca va fi o sarcina dar nu mi-a gasit decat o pata neagra pe uter care d-na doctor a zis ca nu poate fi cv grav totusi eu nu sunt linistita deloc acu am tratament cu duphastone timp de 5 zile cate 2 comprimate de 2 ori pe zi.asta pt a provoca CM sa vina. dupa ce va aparea menstruatia trebuie continuat inca 2 luni cu duphastone pt 10 zile din a 14 a zi de cm pana in ziua 23 asta cik pt a ramane insarcinata credeti ca e vreo sansa sau pata aia neagra pe uter e cv de care trebuie sa ma ingrijorez?va rog mult sa imi rasp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: