menstruatie intarziata

14-08-2016
elena 21
Nu este medic/terapeut
elena 21
Buna ziua, am 21 ani , mi-am inceput viata sexuala acum 1 an jum, dar din luna februarie pana in luna iulie nu am avut contact sexuala ..iar luna aceasta mi-am intaziat 5 zile ai specific ca imi vine la timp.este posibil sa intarzie ca am re inceput contactul sexual ??? Eu si iubitul meu o facem neprotejat si el niciodata nu se termina in mine..suntem atenti in privinta asta. Raspuns va rog.
2 comentarii
0
16-08-2016, ora 08:37
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

atunci cand aveti contacte sexuale neprotejate exista oricand posibilitatea de a ramane insarcinata. In cazul de fata va recomandam un test de sarcina pentru a verifica ca nu este vorba de o sarcina neplanificata iar pe viitor sa consultati un medic specialist in contraceptie pentru a va recomanda cea mai optima metoda de a va proteja impotriva unei sarcini nedorite

O saptamana excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
26-07-2017, ora 17:48
Schatz01
Nu este medic/terapeut
Schatz01
Buna ziua nu stiu daca îmi va raspunde cineva insa încet
Problema este urmatoarea in luna Februarie am mers la ginecolog mi-a prescris anticonceütionale am mers la farmacie si nu avea numele acela de pastile mia dat altele cu aceiași compozitie doar ca alt nume le-am luat 3 luni dupa 3 luni am mers la medicu ginecolog sami mai prescrie anticpnceptionale iar eu ca destepta de data aceasta am luat numele care trebuia sa le iu prima oara Mayra se numesc, dupa prima luna mia venit menstruatia o zi ff putin, m-am speriat si m-am dus la medic a zis ca e normal a doua luna nu mi-a mai venit când am observat ca îmi intarzie am intrerupt pastilele, am mers la inca un control ginecologic si mi-a facut doar test de sarcina care a iesit negativ el spus sa nu ma speri e normal insa acum a trecut o luna si eu tot nu am ciclu mi-am mai repetat un test de sarcina e negativ ce ma sfatuiti sa fac ?
Mentionez ca am 23 de ani si sunt stabilita in germania
In fiecare zi ma consum ca nu am menstruatie poate fi o boala ceva ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: