Menstruatie intarziata

10-09-2016
Rs
Nu este medic/terapeut
Rs
Buna ziua as avea si eu o intrebare mi-a intarziat menstruatia 13 zile precizez ca este neregulata dar in ultimele luni mi-a venit tot timpul nu la aceeasi data am avut contact sexual neprotejat am facut 2 teste de sarcina dar rezultatu a fost negativ este posibil sa fiu insarcinata in ultimele zile dimineata cand ma trezesc am senzatia de voma ma doare spatele sunt foarte obosita la serviciu si am dureri de cap credeti ca poate fi vorba de o sarcina?
9 comentarii
0
11-09-2016, ora 12:42
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Nu este exclus. Singurul mod de a va linisti este sa faceti un consult ginecologic.
dr Petre Muresan
0
13-09-2016, ora 09:24
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

in mod normal testul de sarcina se pozitiveaza la cateva zile de la intarzierea menstruatiei, pentru a fi insa sigura ar fi recomandat sa mergeti la un control ginecologic pentru o ecografie si sa efectuati un test din sange de sarcina BetaHcg

Echipa Medicala Marie Stopes
0
23-01-2017, ora 22:16
Adriana1578
Nu este medic/terapeut
Adriana1578
Bună seara, aceeași problema o am si eu, dar la mine astazi s-a facut o săptămana, insa nu am grețuri sau alte simptome de sarcina.. Iar burta ma doare fiarte foarte putin si am acele scurgeri.. Mereu mi a întârziat menstruația, chiar si 13 zile, atunci am fost la doctor si mi s a spus ca a fost o dereglare.. Ar putea fi si acum ? Va rog din suflet Răspundeți-mi !!!
0
05-02-2017, ora 17:00
Mada si Alex
Nu este medic/terapeut
Mada si Alex
Se poate sa fie o dereglare, am patit si eu asa l, am crezut ca sunt insarcinata si am facut 3 teste pentru siguranta, dar au iesit negative!
0
07-02-2017, ora 21:39
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Orice dereglare a ciclului menstrual trebuie investigata medical. Va rog sa tineti seama de acest lucru.
dr Petre Muresan
0
09-04-2018, ora 22:52
Caleidoscop
Nu este medic/terapeut
Caleidoscop
Bună seara/ziua. Am optisprezece ani şi jumătate(şi sunt virgină), iar de două luni nu mi-a venit menstruația, am pățit des chestia asta, să-mi întârzie cu lunile, am fost la endocrinolog, am făcut analize pentru glandă, au ieşit normale, iar doamna doctor mi-a dat să iau Vitex cu Duphaston, cea mai rea combinație posibilă din lume, luam pastilele şi nu ştiam de ce mi se face rău în duş, sau de ce nu mă pot ridica din pat, îmi scădea tensiunea. Aşa că, eu voiam să vă întreb ce mă sfătuiți să fac, la ce doctor să mă duc, sau să mă internez pentru nişte analize mai amănunțite. Țin să menționez că am renunțat să mai duc la doamna doctor din cauza lipsei banilor, şi a distanței foarte mare.
0
10-04-2018, ora 02:36
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Daca aveti asigurare medicala, mergeti la medicul de familie si cereti o trimitere la medicul ginecolog.

dr Petre Muresan
0
19-04-2018, ora 16:21
CristinaPGC
Nu este medic/terapeut
CristinaPGC
Buna ziua,

Pe data 16.03.18 am avut contact sexual cu prezervativ care s-a rupt, imediat am luat pilula de a 2 a zi (nu mai stiu firma insa era o pilula nu 2) pe data de 07.04.18 trebuia sa apara menstruatia nu a venit nici pana astazi.Am facut 3 teste de sarcina fiind negative...ceea ce ma face sa exclud posibilitatea de a ramane insarcinata.
Intrebarea mea este urmatoarea pot lua vreun tratament pentru aparitia menstruatiei ma gandeam la duphaston..ce doza imi recomandati dl doctor mentionez ca pana in prezent am avut menstruatie regulata.
0
16-09-2018, ora 00:05
Petra1
Nu este medic/terapeut
Petra1
Buna seara am nevoie de ajutorul vostru.Din luna iunie si pana in prezent am facut sex neprotejat cu iubitul meu.Ciclul a fost mereu neregulat.In luna iulie am avut cm de 7 zile, a 3 zi s a oprit de tot dar a revenit după o zi.Am făcut un test dupa terimanarea cm in jurul orei14si a iesit negativ.In luna august am avut cm normal.Luna aceasta am o intarziere de 3 zile.Mentionez ca in luna iulie am avut simptomele unei gravide.Ar trebui să fie vorba de o sarcina?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: