Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?

23-03-2010
Aurelia88
Nu este medic/terapeut
Aurelia88
Buna ziua!Am 21 de ani si in urma cu 5 luni mi s-a descoperit un chist pe ovarul drept cu diametrul de 4cm.Mi s-a dat un tratament de 3 luni cu anticonceptionale Diane 35, si apoi am fost la un control.Chistul s-a redus la 1, 7 cm.Si am mai continuat o singura luna tratamentul dupa care le-am intrerupt.Dar acum am probleme cu menstruatia.Vine regulat dar in schimb nu mai am dureri, este foarte redusa si are o culoare mai mult maronie.E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc frumos.
6 comentarii
0
23-03-2010, ora 19:11
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Inca o dovada din miile care intra aici ca tratamentele cu hormoni strica ceva incercand sa repare altceva.
Este absolut sigur din cauta medicamentelor folosite - esti a nu stiu cata persoana aici in forum - medicamente care ti-au dereglat menstruatia, un lucru care are la femei un efect mult mai negativ decat chisturile ovariene.

Chisturile ovariene sunt nepericuloase, au crescut de pe urma gresilor facut in viata si nu ar trebui nici operate nici tratate cu hormoni, pt. ca aceste tratamente nu fac decat rau si nici un bine.

Chisturile cresc si mai mari dupa astfel de tratamente si problemele de menstruatie raman.
Mergeti mai bine la un medic homeopat decat sa va maltratati organismul in mod inutil cu astfel de "tratamente."
0
23-03-2010, ora 22:37
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Diane este un anticoncepţional puternic, dacă vi-au dispărut durerile premenstruale/menstruale şi s-a reglat ciclul atunci este bine, dar acest efect secundar cantitatea redusă poate fi de asemenea datorat acestor pastile. majoritatea chisturilor sunt naturale şi nu trebuie tratate- decât cele foarte mari cu risc de ruptură sau torsiune, deci staţi liniştită şi nu vă faceţi griji, durata tratamentului nu a fost mare şi veţi reveni la normal cât de curând
0
24-03-2010, ora 08:53
Aurelia88
Nu este medic/terapeut
Aurelia88
Va multumesc frumos!Aveam dureri puternice ale ovarului si de aceea am luat acest tratament la recomandarea medicului ginecolog:(Va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate.
0
02-04-2010, ora 11:49
Aurelia88
Nu este medic/terapeut
Aurelia88
Am uitat sa va mentionez ca inca am dureri la acel ovar.Pe parcursul tratamentului nu am avut dureri, dar cum am intrerupt au revenit durerile.Sunt suportabile dar din ca cauza pot fii?Va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite!
0
22-06-2010, ora 00:00
Emy88
Nu este medic/terapeut
Emy88
Buna ziua! Am 22 de ani si de la o vreme ma confrunt cu o problema in ceea ce priveste menstruatia. Vine din ce in ce mai putin, ajungandu-se pana la 2 zile, si f f redus cantitativ. De asemenea, am avut si o sangerare, timp de o saptamana, intre menstruatii. Testele de sarcina au iesit toate negative, si nu stiu cum sa procedez. Nu iau niciun fel de pilule.


Ma puteti ajuta, va rog?


Multumesc
0
25-03-2014, ora 13:49
roxanana
Nu este medic/terapeut
roxanana
am si eu o problema cu menstruatia.am 23 ani si doi copii nancuti prin cezariana. de un an am sterilet si pana luna asta nu am avut probleme de fapt luna trecuna am avut menstruatia ff mult iar luna asta am avut mai inainte cu 3 zile si ff putin si maroniu la inceput si apoi mai cleioasa. am nevoie de o parere pentru ca nu pot sa consult un medic prea curand. situatia familiala nu imi permite... multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: