Menstruatie redusa

24-04-2012
mariane10
Nu este medic/terapeut
mariane10
Buna ziua,
am si eu o intrebare.
De trei luni iau anticonceptionale Yasmin, si de fiecare data cand am ciclu este foarte foarte redus.Precizez ca este regulat dar este foarte putin.Doar 2 zile dar cu scurgere putina.Precizez ca mi sa gasit un chist pe ovarul stang.
Este ceva ne inregula cu mine?
Care e cauza.
Multumesc
Cu stima Mariana
1 comentarii
0
24-04-2012, ora 12:02
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cel mai probabil nu este nimic in neregula cu tine. Anticonceptionalele reduc semnificativ durata si cantitatea menstrei. Daca a treia zi vine o singura picatura, o poti considera si pe aceea zi de menstruatie, nu trebuie sa vine foarte mult cantitiativ.
Doua zile este cam putin, insa asociat cu anticonceptionalele ( si am inteles ca menstruatia este redusa de cand iei anticonceptionale), ma face sa cred ca nu-i nimic in neregula. Poate de asemenea sa nici nu aiba loc sangerarea in zilele de pauza, si nici atunci nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare.
Cu privire la chist, e posibil ca el sa nici nu mai existe, ele dispar chiar si dupa o luna de anticonceptionale. Dupa trei luni mergi la medic pentru o noua ecografie si vezi daca mai exista vreo problema sau nu, iar daca totul este OK, daca nu ai nevoie neaparat de protectie impotriva sarcinii cu anticonceptionale, atunci ar trebui sa renunti la ele. Fac bine pe o parte insa o gramada de probleme pe alta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul