Mentinere erectie !

21-02-2018
AlinRoman18
Nu este medic/terapeut
AlinRoman18
Am 21 de ani, am o relatie de 8 luni cu iubita mea de 19 ani si am o problema putin mai delicata !
Acum o saptamana am reusit dupa multe incercari esuate sa fac dragoste cu iubita mea, mai pe romaneste "nu mi-a mai murit "si am reusit penetrarea dupa totul venind de la sine cu cateva "du-te, vin-o" deci automat pierzandu-mi virginitatea o data intrat in ea !
Problema e ca penisul nu era chiar cum voiam eu, simteam ca nu e dur cum trebuie si ca lipseste ceva..Nu eram multumit
Spun asta fiindca daca incercam cu ea pozitia cand ea sta deasupra nu reuseam fiindca nu aveam erectia dorita, nu era dura astfel incat sa se miste-n voie si am incercat misionarul fiindca aia era cea mai simpla si nu cerea penisul sa fie foarte dur cum e la pozitia in care ea sta deasupra..
Nu inteleg de ce nu am erectie puternica..in seara dinainte de acel pas am fost la o farmacie in Italia si i-am zis problema.
Raspunsul care sa fie ? Clasic cum zic toti, nimic nou.."Esti mai timid, emotiile, la varsta ta nu ar trebui sa ai probleme "
Mi-au dat niste pastile numite Blu Pil (Integrator Alimentar )
Sa iau 1-2 inainte de act..ca na, cica ar ajuta !
Dorindu-mi mult sa fac acest pas, am zis sa nu iau 1, ci 2, ca sa fiu sigur !
Nu am simtit nimic..nu au avut efect
In urmatoarea seara nu stiu cum dar am reusit, nu am mai luat pastila aia fiindca am vazut ca efectul era 0..
Am folosit lubrifiant si am reusit penetrarea lejer, nu a mai murit dar era asa la limita..Nici dura dar nici moale, undeva intre !
Asa cum era ea am reusit cateva miscari in pozitia misionarului si imi doream sa incerc sa stea ea deasupra dar stiam amandoi ca nu e dura sa facem asta sau alte pozitii care cer duritate ridicata !
Nu stiu ce sa fac acum ca sa fie dura de a binelea astfel incat sa incercam si alte pozitii..Eu ma gandeam sa incerc cu Erectan 400 Mg sau gelul intim Erectan, sau ambele !
Mentionez ca nu beau, nu fumez !
Ce sa fac ?
Te doare sufletul cand simti ca vrei si alte pozitii dar duritatea nu-ti permite sa le faci alaturi de iubita..s-o faci fericita !
Legat de medic nu stiu ce sa zic..eu zic ca nu e cazul, fiindca ea numai din priviri sau cuvinte fierbinti ma innebuneste si brusc am erectie..doar ca nu-mi ramane dura cum trebuie !
Ajutati-ma va rog, chestia asta imi afecteaza relatia si eu chiar vreau s-o fac fericita si sa luptam pentru relatia asta !
Vreau sa fiu si eu barbat si sa ma simt bine alaturi de iubita mea !
1 comentarii
0
01-03-2018, ora 00:44
morgan101
Nu este medic/terapeut
morgan101
Ti-ai dat singur raspunsul in ultima fraza. Intr-adevar, pe plan psihic nu esti maturizat pe deplin, inca nu te simti barbat, inca te mai consideri un copil. Un psiholog te-ar putea ajuta. Viagra ajuta si ea. Dar problema ta e de natura psihica si foarte multi barbati au avut probleme de genul acesta la inceputul relatiilor sexuale. Incearca atunci cand o faci cu ea sa fii mai egoist si sa te gandesti mai mult la placerea ta. Pune-o sa faca lucruri care te excita, preia un pic controlul asupra situatiei. Placerea cea mai mare a unei femei e sa te vada pe tine satisfacut, retine asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici