metastaze hepatice

08-05-2008
rosa
Nu este medic/terapeut
rosa
In urma cu 6 ani am avut un cancer mamar operat urmat de chimio si radiotrapie, azi in urma unei ecografii apare ficat moderat marit cu lob dr.167mm si lob st.68 mm, ecostructura omogena fara leziuni focale, colecist mult destins alungit, nelocuit.rezultate analize VSH, GTP, GTO, fosfataza alcalina, bilirubina si tablou sanguin in limitele normale.Poate cineva sa ma ajute sa inteleg ce se intampla ca sunt intr-o panivca teribila.Daca doar un lob este marit inseamna ca exista o obstructie care impiedica ceva ? si de aceea e si bila f.plina? cum se manifesta metastazele hepatice? care sunt semnele? trebuie sa specific ca am dureri in partea superioara a abdomenului si o senzatie de balonare.
2 comentarii
0
08-06-2008, ora 00:00
TINCUTA
Nu este medic/terapeut
TINCUTA
nu trebuie sa te ingrijorezi, esti ff obosita Somnul este cel mai bun medicament pt ficat! Iti spun asta din expierenta! Sanatate si nu fi ingrijorata!
0
16-12-2008, ora 22:40
coenzimaq10
Nu este medic/terapeut
coenzimaq10
Apropos de metastaze neoperabile dar bine localizate: ar trebui ca Ministerul Sanatatii sa aduca in tara aparatura care ar permite vindecarea pana la 100% a acestor tumori neoperabile, aparatura existenta in afara:
1) Cyber-knife: fascicol radio-terapie controlat de PC.
2) Cel mai eficace, si cu vindecare pana la 100% a tumorilor neoperabile: HADRONO-TERAPIA, adica radio-terapia cu ioni grei sau cu protoni. Aceste particule (ioni incarcati electric) au o caracteristica numita Peak Bragg, adica pe directia de iradiere se poate controla localizarea unde fascicolul isi pierde majoritatea energiei, fara a afecta tesuturile dinainte si de dupa tumora. Practic se arde doar tumora, cu o energie foarte mare, fara a afecta decat infim vecinatatea (tesuturi sanatoase). O sansa reala pentru bolnavii de cancer.
Rog celor care citesc sa vorbeasca, ca Hadrono-terapia sa fie adusa si la noi in tara.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: