Metode masturbare

04-10-2013
NarcisRugby
Nu este medic/terapeut
NarcisRugby
Dupa ce am vazut ca masturbarea e foarte normala daca e facuta normal, nu exagerat, gen 1-2 sapt, as dorii niste noi metode de masturbare, sunt baiat, si de cea clasica m-am plictisit, va rog raspundeti :D
22 comentarii
0
04-10-2013, ora 20:02
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Generatia de azi nici imaginatie nu mai are, , , , ,

Poate nu-ti cere organismul, te-ai gandit la asta? Ar fi mai bine sa astepti sa te maturizezi si sa ai o viata sexuala normala.
0
05-10-2013, ora 11:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu zic sa iei niste pioneze in mana si sa vezi ce bine o sa-ti fie.Sau achizioneaza-ti de la un pet shop o manusa din aia speciala de periat cateii ! :))))))))))))
0
06-10-2013, ora 21:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ NarcisRugby

Daca o sa dai un Search pe Romedic dupa cuvantul "Masturbarea", vei gasi ca majoritatea postarilor au fost facute de baieti care s-au masturbat si care in urma acestei masturbari si-au pierdut erectia iar acum dau din colt in colt si nu stiu pe la ce doctor sa se duca.

Lucru pe care nu ti-l doresc si tie !
0
06-10-2013, ora 21:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ NarcisRugby

Stai, ca nu am terminat. Te rog sa ma ierti.
Si in momentul in care baietii s-au trezit cu impotenta (cred ca asa se spune) au facut anxietate. Care si asta e o boala. Tot mergand din doctor in doctor si vazand la tratamentele sau injectiile loco recomandate nu functioneaza.

La unul dintre ei, chiar s-a rupt un muschi, tot loco... Se tot amara ca ce va face el in viitor, ca se va rade de el etc. Am primit foarte multe mesaje pe privat din partea acestui baiat. Fara ca vreodata sa primesc mesajul: m-am vindecat.

Ai grija de tine, tinere, ca e jale cu masturbarea asta.
0
07-10-2013, ora 14:35
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Sincer nu am dorit sa ma bag sa comentez un asemenea topic deoarece prin formulare mi se pare putin deplasat si nepotrivit pentru un site medical prin excelenta. M-am razgandit cand am vazut bunavointa fetelor de pe aici in acordarea sfaturilor unele chiar rautacioase. Mai ales ca am intalnit-o pe 'prietena' mea Jaquelinne pe aici, mare amatoare de postari absurde si aberante pe mai multe topicuri. Deci in concluzie nu m-am putut abtine sa nu-mi dau cu parerea pe aici ca baiat. E mai bine daca nu iti convine o intrebare de la un topic deschis de cineva pe forum treci mai departe si nu sa-ti dai cu parerea prin remarci personale pline de 'bunavointa'. Numai asa pot sa-mi explic cu unele persoane vor sa impartaseasca din experienta proprie din dormitor si recomanda si altora metodele experimentate pe sotul (iubitul) lor asta in cel mai bun caz in care presupunem prin absurd ca au unul care inca nu le-a parasit pana acum. Motive de abandon cred ca ar fi avut bietul sot deoarece recomandarea utilizarii pionezelor ca metoda de masturbare la barbati nu cred ca nu ar produce daune organului erectil masculin. Metoda cu manusa de periat animalele procurata de la pet-shop nu o cunosc si nu am auzit de ea, eu nefiind un expert in domeniu dar am oarecare banuieli ca recomandarea a fost facuta in deplina cunostiinta de cauza dupa experimentarea pe propria piele avand in vedere ca probabil metoda se poate folosi si pentru autoexcitare clitoridiana.In caz contrar probabil ambele metode au fost recomandate din motive rau-intentionate si cu interesul de a produce leziuni cauzatoare de durere si automutilare de catre cei care prin absurd ar urma astfel de sfaturi. Aceasta tentativa de 'bunavointa periculoasa ' in ajutorarea unui membru al forumului care prezinta o problema indiferent care este aceasta, ilustreaza cred cel mai concludent cat de periculos si nociv poate fi faptul de a lua in serios sau a pune in aplicare sfaturile oricarui neavenit care isi da cu parerea pe acest forum indiferent de tematica si domeniu. Eu daca prin absurd asi recomanda aici pe forum ca tratamentul optim pentru Helicobacter este o solutie concentrata de acid sulfuric (observati ca nu recomand cianura sau stricnina) luat dimineata un paharel pe stomacul gol si se gaseste cineva care sa ma creada ce se va intampla atunci?. eu doar doresc sa trag un semnal de alarma si sa constientizeze cei care citesc aceste randuri cat de periculoase pot fi sfaturile autodidacte ale unor persoane de pe aici. Ok acum dupa aceasta paranteza sa vedem ce mai posteaza si alte forumiste.
0
07-10-2013, ora 15:09
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Draga Teodora M. pot spune doar ca m-ai dezamagit.Sincer am fost putin descumpanit inca de la inceput cand am vazut cu cata rapiditate ai raspuns la acest topic ai intrecut-o chiar si pe Jaquelinne. Daca este sa iau de bune cele aparute ca informatie pe forum, respectiv data si ora tu ai reusit performanta de a raspunde la intrebarea lui NarcisRugby chiar inainte ca acesta sa o posteze pe topic. Interesant.,..., Ma asteptam sa expui chiar o metoda inimaginabila si nemaiauzita care sa starneasca interesul general dupa modul in care ai inceput dizertatia..Generatia de azi nici imaginatie nu mai are, , , , Dezamagire totala sa constat ca dizertatia presupusa este doar o intrebare retorica si o recomandare parinteasca purtatoare de abstinenta la origine in lipsa unei prezente feminine care sa beneficieze din plin de masculinitatea in exces a lui NarcisRugby ca doar ce pacat este ca tanarul in cauza sa iroseasca atata masculinitate in palma si nu pe una (sau de ce nu mai multe) dintre femeile singurele care cu siguranta simt o acerba lipsa de asa ceva si careia i-ar face ziua mai fericita intrucat se intalneste in pat cu acest fenomen doar odata pe an in cel mai bun caz. Probabil daca o domnisoara cerea sfatul cum sa faca sa il scape de masturbare pe prietenul lui i-ai fi dat sfatul sa ii puna o cutie cu pioneze seara la culcare pe noptiera sau sa-i lipeasca pionezele cu super glue pe palme noaptea cand doarme. Ohhh.. scuze uitasem asta nu e specialitatea ta e a lui Jaquelinne. Probabil nu v-ati intrebat de ce nu apar si asemenea probleme pe aici?..simplu pentru ca ele habar nu au de asa ceva si sigur e mai bine sa nu afle ca sa nu se simta jignite ca sunt inlocuite cu Manuela.
0
07-10-2013, ora 15:32
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Stimata Clara_P. Stai ca nici eu nu am terminat. Si nici nu o sa-mi cer scuze dupa ce termin fii sigura. Sunt obligat sa-ti ofer gratuit o lectie pe care i-am oferit-o si lui Jaquelinne si vad ca inca nu ia prins bine ca tot posteaza aberatii din ce in ce mai deplasate acum desigur fiind specialista in metode de masturbare in alta parte nici nu puteam sa o gasesc dealtfel. Nu pricep de unde atata grija pentru potenta rugbystului decat poate din dorinta ta ireprimabila ( ca sa nu zic irefutabila) de a face bine cu forta si cu sfaturi autodidacte preluate de la mamica, , , bunica, , , , si inca vreo 2-3 generatii in ascendenta evident pe linie feminina privind efectele nocive ale masturbarii pe care nu o laud si nici nu o preaslavesc dar o dezbat la reala ei importanta ca fenomen de masa. Daca rugbystul promite ca este ponderat si consuma fenomenul cu decenta si in limitele bunului simt de ce nu esti de acord?..Este posibil ca majoritatea baietilor de pe aici de pe forum poate se plang de probleme dar sa nu uitam ca poate acestia au practicat masturbarea in exces si poate de asta au ajuns impotenti desi e alta aberatie asta. o sa-ti explic imediat de ce. Era normal ca pe un forum medical sa apara doar cei care au probleme si care sunt doar foarte putini in comparatie cu cei fara probleme. Sper ca nu te asteptai ca cei care practica masturbarea cu succes fara sa fie impotenti sa intre pe aici si sa se laude. De unde concluzia ta absurda si eronata ca marea majoritate a baietilor au astfel de probleme. Din fericire este complet fals. Au probleme doar o mica parte care, , , poate, , , , exagereaza la acest capitol.Oricum vad ca numai femeile sar gramada cu sfaturi de gen, , , , , nu e bine, , , , nu e sanatos, , , , , ramai impotent, , , , , , sper ca aici e vorba numai de dezinformare si de dorinta de a face publice propriile percepte despre viata, , , , sexuala si despre care habar nu avem daca se mananca pe paine sau nu. Asta spun deoarece exclud ipoteza ca aceste sfaturi ascund frustrari personale in materie de sex mai ales considerand ca cei care isi expun parerea pe un topic si acorda sfaturi (ceea ce eu nu fac) se pricep, au experienta in domeniu sau macar s-au documentat in prealabil cand au postat ceva pe un topic. In caz contrar e de rau pentru cei care iau in seama asa zisele sfaturi.
0
07-10-2013, ora 15:52
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Clara_P Stai asa ca nu am terminat. Pot sa iti dau niste statistici oficiale care probabil o sa iti dea de gandit si poate pe viitor o sa te gandesti de 2 ori inainte de a scrie aberatii pe topicurile de pe aici. Hai sa iti explic cum sta treaba : Cercetarile arata ca 90% dintre barbati si 70% dintre femei se masturbeaza pana la varste destul de inaintate.Da, ai citit bine, si batranii practica astfel de activitati incitante. Un studiu ce a inclus mai mult de 800 de persoane in varsta de peste 60 de ani a aratat ca 46% dintre acestia se masturbau cu regularitate, iar 20% se masturbau o data sau chiar de mai multe ori pe saptamana.Desi statisticile arata ca barbatii se masturbeaza intr-adevar mai frecvent decat femeile, acest lucru are mari sanse sa nu fie adevarat. Pentru ca reprezentantele sexului frumos de obicei nu vor sa vorbeasca despre acest aspect si pastreaza secret practicile lor intime.Mitul privind efectele daunatoare ale masturbarii vine din istoria indepartata, dar nu contine nici un sambure de adevar. Lucru confirmat si de stiinta. Mai mult decat atat, ejacularea zilnica la barbati, de exemplu, chiar imbunatateste calitatea spermei.Exista persoane care considera ca partenerii unui cuplu nu practica masturbarea din moment ce pot intretine relatii sexuale regulate.
Dar nici acest lucru nu este adevarat, arata o serie de cercetari. Dimpotriva. Un studiu american arata ca aproape 40% dintre barbati si 30% dintre femeile implicate intr-o relatie stabila practica auto-stimularea.
In urma cercetarilor efectuate de Playboy, reiese ca dintre barbatii casatoriti, 72% se masturbeaza, iar in urma cercetarilor realizate de revista Redbook, nici 68% dintre femei nu se dau in laturi de la aceasta practica.
Acum hai sa iti spun si care este reversul. Adica 5 % dintre barbati spun ca nu se masturbeaza (sau mint) si procentul creste la 11 % la femei. Deci tu probabil (banuiesc eu) ca aici te incadrezi in cele 11%.. Daca tot te pasioneaza Search-ul cauta si o sa vezi ca am dreptate eu nu am adus nici o imbunatatire personala statisticilor si nici nu imi apartin.
0
07-10-2013, ora 16:29
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Narcis-RugbyMan. Nu cred ca trebuie sa ceri sfaturi privind metode noi in astfel de practici pe acest forum care este totusi pentru diverse probleme mai mult sau mai putin medicale dar a ta problema cred ca e mai mult de siturile de matrimoniale zic eu. In situatia in care distractia ta te va duce in viitorul apropiat la probleme pe latura potentei asa cum prezice oracolul Clara_P poti sa revii eventual pe aici si sa postezi la un topic adecvat si mai discutam. Apropo, am auzit ca la sex-shop exista niste dispozitive speciale pentru asa ceva gen vagin artificial si posibil accesibile ca pret deoarece probabil femeile gonflabile sunt prea scumpe si cam deviem de la metoda. Chiar ma intrebam de ce s-or fi inventat toate astea si mai exista si in magazine la vanzare?..probabil ca nu se vand sunt doar decorative. Sau poate au devenit femeile prea scumpe si costisitoare? Pana atunci multa bafta.! Daca gasesti noutati in domeniu te asteptam pe aici sa publici.Ne mai distram si noi !
0
07-10-2013, ora 17:22
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Domnule Nino-nino-Danonino,

Daca nu te-ai fi repezit ca mana la masturbare, ai fi inteles corect topicul meu. Pentru ca:

1. spuneam cu parere de rau ca un tanar nu reuseste singur sa-si gaseasca imbolduri, fantasme, idei excitante pentru a se masturba.
2. nu sunt impotriva masturbarii, din contra, ca om cu niscai studii mai riguros facute, stiu ca masturbarea este o manifestare fireasca prin care o persoana isi cunoaste organismul si, in pubertate, se pregateste pentru viata sexuala activa cu o partener/a.

3. Masturbarea este daunatoare psihic si fizic daca se face in exces (asta depinde insa de la persoana la persoana) si daca ea continua cu aceeasi intemsitate si dupa ce femeia/barbatul are partener de sex.

4. Nu am propovaduit niciodata abstinenta (daca e de buna voie, treaba fiecaruia), din contra, consider ca o viata sexuala armonioasa este foarte importanta. Iar daca am completat topicul intrebandu-ma daca nu cumva nu-i cere organismul masturbarea este tocmai in ideea lui, ca nu i se mai scoala la metodele lui frecvente de excitatie. LOGIC? Sau e prea greu cand o premisa e subanteleasa?

5.Am raspuns rapid pentru ca eram chiar pe forum.

6. Nu-i frumos sa iti dai cu parerea despre viata personala a cuiva pe care nu cunosti. Risti sa ai acelasi tratament. Si eu nu as vrea sa-ti spun, sigur suparandu-te, ce portret psihologic ti se poate creiona, pornind de la supranumele ales, de danonino..Nu?

Deci:

Ai tu dreptate in ce vrei sa spui, intentia ta blanda o apreciez, dar nu mai sari sa generalizezi, risti sa pari departe de corectitudinea logica.

Toate cele bune si masturbare facila!
0
07-10-2013, ora 18:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Danonino, am citit pe sarite tot ce ai scris...peste tot improsti cu noroi, sau cu venin mai bine zis, din cauza frustrarii cel mai probabil, a incapacitatii de a gandi lucid, iar statisticile alea gasite cu 'goagalu' ' le-ai mai postat si prin topicul tau de alcoolisti cu multe grade la activ.In concluzie : m-am plictisit sa iti citesc postarile, care nici macar nu mi se par interesante.
Esti ca un animal salbatic scapat din cusca lui, care nu stie cum sa reactioneze cand se intalneste cu un animal domestic si incepe sa aibe reactii violente asupra bietei creaturi, iar cei care au ghinionul sa treaca prin zona in care tu iti desfasori activitatea cu salbaticie, se aleg cu rani bietii de ei din cauza ca tu iti versi mania pe viata fara sa tii cont de nimic.Nu este nimeni vinovat ca treci printr-o perioada grea in viata ta!!!

PS: mai pune si tu cate-o virgula pe ici pe colo! Nu de alta dar mi-au obosit ochii :)

Draga mea Dora, te resalut cu drag si nu lua de bun ceea ce posteaza nea' Dan pe aici, ca abereaza din greu! Total de acord cu tine in tot ceea ce ai scris!

Te pup
0
08-10-2013, ora 07:31
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ah, acum am vazut greseala...chestia cu virgula nu era pt topicul asta, ci pt cel cu "da-i tare inainte" !
Scuzoaiele mele dom'le...
0
23-11-2013, ora 18:41
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
E molipsitoare chestia cu virgulele, nu-i asa? :)) Parca era alt titular responsabil cu ortografia, Jackie :))
0
24-11-2013, ora 05:49
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Metode noi si palpitante de masturbare:
1) mergi la Zoo si roaga un crocodil sa-ti faca o felatie;
2) foloseste metoda din American Pie: roag-o pe maica-ta sa-ti faca placinta cu mere si baga-ti scula in ea. Atentie! Las-o sa se raceasca pana atinge temperatura de 37 grade Celsius;
3) mergi la sex-shop si achizitioneaza o papusa gonflabila. Ca sa fie mai palpitant, ia-ti un papusoi :))
4) mergi la Circul Globus si ia lectii de contorsionism. In acest fel poti sa ti-o sugi singur, fara sa mai apelezi la crocodilul din punctul 1 pe ordinea de zi :))
5) foloseste metoda din 'Friends with benefits'. Oricine are inca din copilarie o prietena buna cu care a crescut. Roag-o pe ea sa-ti faca o laba :)


Acest text este un pamflet. Nu incercati asta acasa, la serviciu, la scoala sau in orice alta parte :)
0
24-11-2013, ora 12:15
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Hei, buna Florin! Bine ai spus, era alt titular responsabil cu ortografia, dar ii tin eu locul :))))), trebuie sa fie cineva prezent la datorie, macar din cand in cand.
Pupa fetele din partea mea!!
0
24-11-2013, ora 19:54
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Jackie se pare ca esti cunoscuta si pe aici ca "ortografista"..Nu m-ar mira sa incepi sa dai si note sau ne scoti la tabla si sa ne tragi de urechi pentru greseli gramaticale...
0
30-11-2013, ora 10:46
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
DOMNUL STIE TOT [DANONINO]
VAD FOARTE CLAR CA TE CAM INTERESEAZA ACESTE LUCRURI DACA TOT STAI PEAICI SI MANINCI CACAT
SE PARE CA ESTI UN OBSEDAT SEXUAL SI STI, DECIT SA CRITICI !
OARE TU ESTI PERFECT ??/
MAI VEZITI DRACU DE TREABA TA !
0
30-11-2013, ora 11:41
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Recunosc danonino, pe tine te-as pune la colt pe coji de nuca!!!
0
20-12-2013, ora 01:02
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Veroniko bre!...ce cuvinte civilizate sunt astea pe un forum ?. din partea ta ?Cacat?.chiar ca tziai dat arama pe fata.adica ti-ai evidentiat adevaratul caracter...zic asta asa pe intelesul tau...ca poate nu intelegi aprecierile.De ce crezi ca sunt un obsedat sexual?.e aberanta ideia...Mai ales ca nu stii ce asi face cu tine in zona respectiva.cu tine desigur...! acum vezi mai clar nu-i asa ? Sunt Mr Perfect ai intuit perfect.sunt dispus ca sa te si conving...
0
20-12-2013, ora 01:07
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
OPPPS jaquelinne ! pe coji de nuci in genunchi?..ai vrea tu nebuno...ca nu ai regreta deloc...numai ca nu ai tu sansa sa fiu eu acolo...unde visezi tu...mai degraba te-asi pune eu in genunchi..si nu pe coji de nuci ca nu sunt sado-maso...continuarea scenariului o las la imaginatia ta..uhhhh..
0
21-12-2013, ora 00:05
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Veroniko bre..eu cred ca si tu tot obsedata sexual te numesti dupa preconceptele tale...daca tot pe aici stai...nu?
0
22-12-2013, ora 12:23
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Trateaza-te omule! Suferi si de narcisism se pare...hmmm, ma intreb ce diagnostic ti se va pune?!...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •