Mi-a apărut o bubă pe sân.

17-12-2017
IoAna9999
Nu este medic/terapeut
IoAna9999
Bună seara! Cred ca ieri sau alaltaieri mi-a apărut o buba, sau nu stiu daca e o buba, dar pe langa ea e rosie si parca are in mijloc ceva galbui si nu e dureroasă. Mi-a apărut aproape de sfarc, pe chestie aia maro. Mă gandeam ca ar putea fi un cos. Am mai mers la ginecolog si mi-a dat o crema de curatare a sanilor, deoarece simteam un disconfort la san, si acum cateva zile am simtit un disconfort la san si la mana dreapta, si in interiorul sfarcului am o chestie galbui, maro, nu stiu culoarea sa v-o zic concret si sanul drept e foarte mic fata de cel stang. Nu mi-a venit menstruatia luna trecuta, ci abia la inceputul lunii astea. Oare o fi din cauza asta? Si totusi ce se intampla cu buba aia? Umflatura nu e, seamana cu un cos, dar deobicei la cos se face o coaja, se usuca si la mine nu se intampla asta, este putin rosie, de durut nu ma doare. Am 18 ani si mi-e foarte frică. La ginecolog am mai mers, dupa cum am zis, si a zis ca nu am nimic, nu am facut mamografie. Mai am si dureri de san cateodata si sunt foarte sensibili. Sfarcurile mi se retrag la ambii sani si cand ii stimulez ies, si cred ca am si secretii, dar pe astea le am de ceva timp, cred ca de cand mi-a venit pentru prima data menstruatia, adica nu curg lichid din sfarc, doar ca in interiorul lui e ceva uscat si galbui. Ce se poate intampla?
2 comentarii
0
18-12-2017, ora 10:32
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Alte simptome au mai apărut în alte zone? Ultimul act sexual a fost complet sau doar "joacă"?. E posibil să fie un BTS (boală cu transmitere sexuala). Mergi la un medic.
0
21-01-2018, ora 20:26
IoAna9999
Nu este medic/terapeut
IoAna9999
Ei bine nu mi-ai inceput viata sexuala, deci nu are cum sa fie asta. Simptome nu mai sunt, bubita vad ca mi s-a vindecat, dar inca mai am un semn acolo, inca mai simt, din cand in cand, un disconfort.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  •