mi-a curs ceva in timpul actului sexual

22-08-2008
corina1010
Nu este medic/terapeut
corina1010
sunat socata si speriata in acelasi timp...nu mi s-a mai intamplat de asta va rog sa imi raspundeti cat mai urgent posibil...in timpul actului sexual, am observat mai exact la sfarsitul acestuia ca mi-a curs din vagin niste bucatele mici, firmituri albe fara miros...nu stu ce inseamna asta...eu nu am facut sex decat cu 2 persoane...si doar cu prezervativ...ultima data, cand s-a intamplat si acest lucru am foslosit un prezervativ cu lubrifiant dublu...am crezut ca din cauza asta...dar acum nu mai sunt asa sigura...
3 comentarii
0
22-08-2008, ora 00:00
sacel
Nu este medic/terapeut
sacel
am avut si eu asa ceva si de fiecare data mi se spunea ca e un dezechilibru la nivel de bacterii, era insotita aceasta branzica alba si de mancarimi enorme.Dura cam 6-10 zile si disparea ca sa apara iar peste cateva luni.De 6 ani nu mai apare.
Ca sa atenuez ma spalam cu apa+otet de bucatarie.Inainte ca sa treaca de tot m-am spalat cu "ECOGYN"(francez), sapun lichid pentru igiena intima.Deci in Romania de intrebat in farmacie un sapun lichid pentru toaleta intima cu efect antimicoze.
0
14-06-2009, ora 18:47
bubu181
Nu este medic/terapeut
bubu181
aceeasi problema o am si eu de ceva timp..daca poate sa-mi spuna si mie cineva daca afeteaza fertilitatea si cam ce tratament sa urmez.
0
01-08-2009, ora 10:39
laura222
Nu este medic/terapeut
laura222
e posibil sa ai candidoza (in termeni medicali candida)... nu se intampla sa vezi aceste secretii si pe chilot? nu te speria, doar informeaza-te pe internet ssau la un cabinet medical. eu folosesc canesten sau clotrimazol (sunt creme) pe care le introduc cateva zile...la inceput si dimineataa si seara...apoi doar o data pe zi cand vad k se amelioreaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  •