Mi-a intarziat 3 saptamani.

24-07-2018
Alexandra.MD
Nu este medic/terapeut
Alexandra.MD
Buna, voi trece direct la subiect. La inceputul lunii acesteia am avut contact sexual protejat cu iubitul meu. Aveam mici dureri care imi transmiteau ca menstruatia se aproprie. In prezervativ era doar lichidul preseminal si ne-am oprit pentru ca devenise destul de dureros. La cateva zile de la contactul sexual am avut o durere de cap si am luat un nurofen, nu obisnuiesc sa iau pastile inainte de menstruatie. Tin sa mentionez urmatoarele lucruri: luna trecuta am avut menstruatie dureroasa, ca de obicei(am menstruatia neregulata). Luna aceasa mi-a intarziat 3 saptamani, m-am decis sa fac un test de sarcina ultrasensibil care a iesit negativ. Am dureri foarte mari, iar in loc de sange curge o secretie galbuie fara miros si apoasă. Am avut semne de sarcina cum ar fi :greturi, senzatie de urinare deasa, o pofta de mancare neobisnuit de mare, sanii ii simteam si ii simt in continuare foarte grei si sunt umflati, dar si dureri care se lasau pe picior incepand de la zona pelviana. Intrebarile mele sunt multe si ma tem ca tot la ginecolog voi ajunge, dar incerc sa nu.
Trebuie sa repet testul de sarcina? Poate pastila a avut un efect negativ asupra corpului meu? Iau pastile foarte puternice la menstruatie si ma gandesc ca poate mi s-a coagulat sangele deoarece organismul nu este obisnuit. Care ar putea fi cauzele lipsei ciclului? Stresul poate fi cauza, am avut o perioada agitata cu examenele si perioada se prelungeste.
In ceea ce privesc simptomele ciclului meu sunt: varsaturi, frisoane/caldura mare, dureri aproape de socuri. Sper sa imi puteai raspunde, sunt stresata si speriata, iar durerile sunt apasatoare si dese, cam de 6 ori pe zi poate mai mult
4 comentarii
1
25-07-2018, ora 07:30
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Un răspuns sigur vă poate da numai ginecologul pentru că el vă poate recomanda o serie de investigații pentru un diagnostic sigur.
Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră. Cu cât se intervine mai repede cu atât rezolvarea e mai rapidă.
0
25-07-2018, ora 10:20
Alexandra.MD
Nu este medic/terapeut
Alexandra.MD
Imi puteti recomanda un ginecolog din bucuresti?
1
25-07-2018, ora 16:55
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Buna ziua,

Dr. Ioannis Lachanas, clinica Gynecolife.
1
25-07-2018, ora 17:14
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dr. Irina Spadaro la Clinica Doctor Furtună Dan, un medic tânăr, foarte bun profesionist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: