mi-a intarziat ciclul...ce pot sa fac

21-07-2009
anonim5
Nu este medic/terapeut
anonim5
De obicei am menstruatie regulata...dar vad ca luna asta nu se intampla nimic...trebuia sa-mi vina pe 19 si e deja 21 si nimic, nici macar simptomatologia specifica. In jurul datei de 6 luna asta s-a intamplat ceva..am avut o sangerare ca cea pre-menstruala..adica o secretie maronie, care a tinut 1 zi si atat..nimic dupa.. Secretia asta maronie a venit dupa un episod de petting..si initial am crezut ca poate de la asta e..dar acum nu mai stiu ce sa fac...m-am tot gandit si sunt sigura ca am fost foarte atenti si oricum nu s-a ajuns la orgasm..adica el n-a ejaculat ci doar picaturile de la inceput si oricum avea blugi si lenjerie si eu eram tot imbracata.
Nu mai stiu ce sa fac...mi-e tare frica..
Iau niste pastile pentru ochi..vizual aktiv(cu zinc, vit a, vit c, vit e, luteina si zeaxantina) dar nu cred ca poate sa-mi intarzie de la ele
Va rog...vreau un sfat...ce sa fac?
2 comentarii
0
24-07-2009, ora 07:30
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mai intai, faceti un test de sarcina. Probabil ca va iesi negativ, dar e bine sa il faceti. Apoi, daca nu aveti menstruatie pana pe 6 august, e bine sa veniti la un consult. Daca aveti menstruatie pana atunci, e OK.
0
15-06-2011, ora 10:43
Roxana_adelina
Nu este medic/terapeut
Roxana_adelina
Ciclul meu este neregulat de cand sunt mica, in ultimele luni, o luna nu mi-a venit pe urma mi0a venit fix 2luni si acum am o intarziere de aproape 2 saptamani, de regula imi intarzia o saptamana rar de tot 2sapt.Oare care este cauza? vreo infectie sau poate am racit la ovare? de sarcina nu cred ca este vorba, am facut 2 teste de urina diferite si a iesit negativ.Astept raspuns.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul