mi-a intarziat menstruatia o luna

26-10-2008
oana_mirela
Nu este medic/terapeut
oana_mirela
Am 18 ani si am n ciclu neregulat, prima menstruatie am avut-o la 11 ani si jumatate. Acum 3 ani am mers la un endocrinolog pt aceste dereglari si mi s-au prescris niste pastile cu progesteron (la ecografie mi s-a spus ca la ovarul stang am 2 chisturi mici).A fost mai bin.Acum un an jumate de fapt aproape 2 mi-am inceput viata sexuala, am un singur partener si ne protejam cu prezervativul, nu am avut probleme mari pana acum de intarziere majora a menstruatiei, (adica de cand mi-am ineput viata sex ), insa anul acesta am fost ffstresata si cu bacul si mi s-a intamplat ca 3 luni sa imi vina la 30 de zile dupa care urmatoarea luna sa intarzie 2 sapt.Eram in perioada cu examenele si am zis ca e de la stres.Apoi, in august si septembrie mi-a venit cam tot asa la 29-30 de zile iar acum trebuia sa vina pe 6 si sunt in 26 si nici un semn. De obiei aveam simptome inainte de menstruatie, intarirea sanilor, dureri de spate, acum nimic am avut 2 contacte sexuale protejate in aceasta luna, mi-am facut si un test de sarcina care a iesit negativ, sunt foarte stresata si nu stiu ce sa fac.
Vreau sa-mi raspunde-ti din ce cauza ar putea intarzia atat.Va rog nu ingnorati mesajul.Astept un raspuns.
3 comentarii
0
29-01-2009, ora 22:04
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
BUNA !
Si eu am aceasi problema insa mie niciodata nu mi-a intarziat si acuma o zi :)... du-te la un control sa nu patesti ceva... sunt atatea boli care cauzeaza intarzierea ciclului nu neaparat sa fii gravida...
0
30-03-2009, ora 11:19
mina22
Nu este medic/terapeut
mina22
buna ziua!!
Trebuia sa-mi vina ciclul pe data de 16. Am facut 3 teste si au iesit toate negative. Aceste teste le-am facut la interval de cateva zile, iar ultimul pe data de 27.Toate testele au fost de la firme diferitre!Luna trecuta mi-a intarziat la fel, dar numai 6 zile.Am fost foarte sreesata luna aceasta si ma gandesc ca paote din cauza aia...Trebuie sa merg la medic dar mi-e foarte frica!!A da si am luat anticonceptionale 6 luni dupa acre am renuntat pt ca trebuia sa ma operez!Din luna noiembrie nu mai iau!!Iar se atunci nu ma mai protejez pt ca prietenul meu nu suporta prezervativul!
VA rog mult sa ma sfatuiti care ar fi problema!!
Mutumesc!!!
0
05-04-2009, ora 22:36
andresita
Nu este medic/terapeut
andresita
buna am 17 ani si mi-a intarziat menstruatia 2 luni. de o saptamana mi-am inceput viata sexuala. pana acum nu am fost prea stresata din cauza asta dar acum deja ma sperie si din cauza faptului ca prietenul meu nu suporta prezervativul si mi-e foarte frica.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac!!!:|
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: