Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!

26-01-2012
Oana.21
Nu este medic/terapeut
Oana.21
La 2-3 zile dupa C M am facut sex neprotejat, iubitul meu terminandu se in mine.Tin sa precizez ca am un ciclu regulat, la 28 de zile.Luna trecuta mi-a venit pe 26 iar luna aceasta trebuia pe 24-25 cel mult.Nu stiu daca e doar in capul meu dar parca am toate simptomele unei sarcici, am avut stari de greata intr-o seara, imbalonari, dureri de cap si intepaturi de burta si in partea dreapta...si in seara asta colac peste pupaza am avut si o scurgere de cuoare maronie.Pana acum am facut 3 teste de sarcina si toate mi-au iesit NEGATIV, dar am citit ca nu sunt 100% sigure.Cu 2 saptamani inainte am stat cam 5 ore in frig si ma gandesc sa nu fie vreo raceala sau chiar stresul din sesiune sa nu mi fi cauzat intarziere...Nu stiu ce sa fac! Mai stau cel mult o saptamana si ma voi programa la un medic ginecolog...dar pana atunci simt ca o iau razna si chiar am nevoie de unele pareri.Va multumesc anticipat, o seara buna !
3 comentarii
0
26-01-2012, ora 23:41
Oana.21
Nu este medic/terapeut
Oana.21
Uitasem sa spun, dar am avut cam toate simptomele dinaintea C M : am inceput cu starile de nervozitate si aparitia cosurilor cu 2 saptamani in urma si pe 24, duminica durerea specifica menstruatiei.:( Deci ce se intampla cu mine pana la urma??!
0
27-01-2012, ora 20:14
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este adevărat că testele de sarcină nu sunt 100 % sigure. Totuşi, rezultatele fals negative (adică să existe sarcină, dar testul să arate că nu există) totalizează în jur de doar 1 % în cazul testărilor valide.

O condiţie esenţială pentru ca testul să fie valid (pe româneşte: de încredere) este să fi trecut cel puţin 15 zile de la contactul sexual presupus fertil.
0
14-11-2012, ora 11:12
stefanescu alina
Nu este medic/terapeut
stefanescu alina
mi-a intarziat menstruatia 10zile cred...ultima a fost luna trecuta pe 4...acum 2 saptamani si ceva am facut sex neprotejat dar baiatul dar nu a ejaculat in mine...am facut 2 teste de sarcina ultimul a fost facut acum 2 zile si au iesit negative amandoua..tin sa mentionez ca menstruatia este neregulata..am simptomele de dinaintea menstruatiei..dureri de burta si sani.. va rog chiar am nevoie de o parere
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul