Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut

20-07-2017
Alin13
Nu este medic/terapeut
Alin13
Buna!
In urma cu doua luni am fost la cabine deoarece aveam dureri la o masea din partea de sus stanga. La un control mai amanuntit si dupa ce am facut un film (panoramic) Dr respectiv mi-a spus ca maseaua de sus nu are pe ce sa calce si ea s-a smuls din maxilar si are tendinta de a veni in jos... Am intrebat ce trebuie sa fac si mi-a sugerat sa-mi pun implant in partea de jos unde aveam lipsa de o masea pe care am pierduto in urma cu vre-o 25 de ani. S-a apucat de treaba a fost ceva complicati deoarece osul meu era f subtire la varf si in momentul in care a incercat sa faca gaura s-a rupt...intr-un final mi a pus unul mai lung m a cusut si gata. A doua zi m am dus la control a fost ok si a treia zi la fel, apoi am plecat din tara si asta la nici doua luni m-am trezit cu un (obiect metalic in gura) implantul asta dupa ce in ultimele 3 saptamani mi-a puroiat continu de undeva de sub gingie, am luat amoxacilina 500 doua cuti si jumatate si nu s-a intamplat nimic nici macar o imbunatatire in conditile in care am luat 3/zi. Intrebarea mea este mai pot face ceva sa pun o aditie de os sau ce imi recomandati?
Va Multumesc!
1 comentarii
0
25-07-2017, ora 08:06
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, se pot intampla lucrurile de mai sus in conditiile in care nu este suficient os sau ceva secvente tehnice nu sunt urmate. Va sfatuiesc sa mergeti la un medic dentist sau chirurg cu experienta pe chirurgie orala pentru a analiza situatia. Este recomandat sa faceti o investigatie 3D ( ct ) pentru a vedea calitatea si cantitatea osoasa... vi se va recomanda de doctorul dumeavoastra exacat zona indicata, Cu cat a trecut mai mult timp de la extractie, cu atat osul devine din ce in ce mai putin ('' se resoarbe'' ).Poate fi nevoie de aditie de os sau aditie bloc osos pentru a obtine osul necesar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul