Mi-e teama ca nu pot avea copii :((

07-02-2009
Giuly_a
Nu este medic/terapeut
Giuly_a
Am o relatie de un 1 an si 2 luni!Viata mea sexuala este activa si de cele mai multe ori am facut-o fara prezervativ, lasa in mn dar dupa terminarea fiecarui act sexual urinam...!!!Ma intreb mereu, oare nu pot avea copii?Qm e posibil k de cate ori am facut-o fara prezervativ si a lasat in mn nu am ramas insarcinata :( ??Va rog sa-mi rasp., am nevoie de o parere!
8 comentarii
0
07-02-2009, ora 16:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Giuly_a sunt unele persoane care raman insarcinate mai greu!De exemplu eu am uter retrovers si din cauza asta, plus a anticonceptionalelor administrate o foarte lunga perioada de timp, cand mi-am dorit un copil a trebuit sa treaca vreo 4 ani!Dar pt linistea ta, mergi la un medic ginecolog si fa-ti niste teste!
Numai bine
0
07-02-2009, ora 17:21
Giuly_a
Nu este medic/terapeut
Giuly_a
Iti multumesc f mult pt k mi-ai rasp si pt sfat, o sa-l urmez!Numai bn si tie :)
0
07-02-2009, ora 20:01
Ramo!
Nu este medic/terapeut
Ramo!
...sau poate erai in zilele nefertile cand nu ai folosit prezervativ...
eu vruiam sa te intreb ce legatura are urinatul dupa sex cu sarcina? urinatul dupa contactul sexual nu este o metoda contraceptiva!!!si urina nu indeparteaza spermatozoizii din "traiectoria" lor.
oricum, nu te speria, asculta de jaquelinne si mergi si fa-ti niste teste.
Succes
0
07-02-2009, ora 20:55
emy86
Nu este medic/terapeut
emy86
Giuly_a! deacord cu Ramona! sau s-ar putea sa aiba partenerul tau probleme! Sa consultati impreuna un medic...inainte de a va stresa!
Numai bine! Sanatate!
0
07-02-2009, ora 22:49
Giuly_a
Nu este medic/terapeut
Giuly_a
Ramo, cand am fo st ultima oara la ginecolog, mi s-a zis k urina este si ea o metoda contraceptiva, k distruge spermatozoizii, insa, ce-i drept, prea putin dar ajuta!!!!
0
07-02-2009, ora 22:50
Giuly_a
Nu este medic/terapeut
Giuly_a
Probabil, sa sti k la asta nu m-am gandit, Eimy...Ms mult pt sfaturi, fetelor!!!Succes tuturor
0
09-02-2009, ora 20:30
Ramo!
Nu este medic/terapeut
Ramo!
Giuly_a atunci ar trebui sa schimbi medicul ginecolog!e cea mai mare idiotenie pe care am auzit-o!!! un medic ginecolog sa afirme ca si urina e o metoda contraceptiva!Nici cum ziceau babele sa te speli (mai sunt persoane care cred asa ceva), nici cu suc de lamaie cum procedau femeile acum nush cati ani sau alte metode invechite si inutile, nu te protejezeaza de o sarcina nedorita.Si daca stai logic sa te gandesti asa ceva e imposibil!Am vrut sa te intreb de la inceput: tu pe unde stii ca faci pipi?Prin uretra logic, NU prin vagin! Iar sperma se colecteaza in vagin! Singurele metode contraceptive sunt anticonceptionalele, prezervativul, steriletul etc.Daca ti se pare aiurea ce zic, intreaba un medic de pe site.
Daca am fost impertinenta, te rog sa ma scuzi!Nu am si nu am avut intentia de a te supara, ci vruiam sa ma asigur ca esti constienta de lucrurile astea.
Numai bine pe viitor si sa ai grija de tine!kiss&huggs
0
09-02-2009, ora 20:38
Giuly_a
Nu este medic/terapeut
Giuly_a
Stai linistita Ramo, nu m-a deranjat q nik rasp. tau, din contra, m-a ajuta f mult si iti multumesc pt parere!!!Ai grija de si ms ink o data!Muah
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •