Mi s-a umflat ganglionul

13-04-2015
curea ruben
Nu este medic/terapeut
curea ruben
Buna! Sunt de ceva timp plecat din ţara si de cand am plecat am probleme cu o masea! Cred ca datorită schimbării locatiei! De 3 zile a început sa ma doară foarte tare si am început sa i-au tratament! (Oxacilina 500 mg, 2x la 8 ore! M-a lăsat durerea, s-a dezumflat dar mi s-a umflat amigdalita de pe aceeaşi parte si ma doare foarte tare. Ma doare si cand înghit si cand o ating doar dar ce e mai rău ca nu pot deschide gura! Va rog da-ţi-mi un sfat! Ce as putea face inafara de a merge la medic in perioada imediat următoare!
2 comentarii
1
13-04-2015, ora 09:21
Dr. Tabarcea Ion
Stomatologie
Dr. Tabarcea Ion
Buna ziua...nu are nici o legătură cu schimbarea locaţiei. Sfatul meu este sa mergeţi urgent la un medic dentist. Daca nu reuşiţi, luaţi in continuare antibiotic (minim 3 zile) si ceva antiinflamator dar împreună cu un pansament gastric. Totuşi, sunt sigur ca asigurarea dvs medicala acoperă si intervenţiile de urgenta la dentist. Multa sănătate!
0
20-04-2015, ora 09:21
curea ruben
Nu este medic/terapeut
curea ruben
Buna ziua! Am reuşit sa merg la un medic dentist si mi-a scos măseaua cu pricina dar durerea la amigdalita încă persista si la fel nu pot deschide gura! Sunt foarte stresat ! Ce as putea face? Menţionez ca i-au tratament (ampicilină, augmentin, metronidazol, ibuprofen).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul