mi se ia pielea de pe maini

12-04-2007
motan
Nu este medic/terapeut
motan
de aprox un an si jumatate mi se ia pielea de pe maini(se descuameaza) si simt permanent o senzatie de uscaciune. tratamentul recomandat de dermatolog nu a avut nici un rezultat: comprimate cu vitamina A si E timp de o luna, unguent Diprosalic si 10 zile comprimate Telfast. precizez ca simultan cu descuamarea pielii de pe palme pielea de pe talpi se crapa uneori pana la sange si e extrem de uscata si aspra.
mentionez ca inainte de a aparea aceasta problema cu una-doua saptamani am utilizat un detergent pentru mucegai fara a ma proteja.
de atunci utilizez manusi chiar si la detergentul de vase. DATI-MI UN SFAT, NU MAI STIU CUM E SA IMBRACI DRESURILE FARA SA LE AGATI!
2 comentarii
0
12-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Incearca sa aplici pe maini, dimineata, dupa ce ti-ai facut toaleta, REPAIR lipobase, masand usor, pana intra in piele.
Pentru picioare incearca sa aplici seara, Eucerin 10% urea fusscreme, in strat mai gros pe zonele mai ingrosate, iar dupa vreo jumatate de ora masezi sa intre in piele. Succes!
0
03-03-2013, ora 11:11
adrian.o
Nu este medic/terapeut
adrian.o
Buna,
acum 2 saptamani mi s-a uscat piele pe anumite zone in palma si pe degete.o perioada a stat uscata si dupa cateva zile sa desprins sub forma de basici.piele desprinsa a avut o grosime mare de 0, 5-1 mm.dupa vindecarea suprafetelor exfoliate piele pare sa fie diferita si iar parca se usuca.as trimite poze dar nu stiu cum?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: