Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?

09-11-2016
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna seara. Sunt Claudia 33 ani. Intrebarea mea este mi se pot extrage 3 masele deodata?Am in partea dreapta sus 2 una langa alta una rupta din ea si una foarte cariata si ma dor dar nu am infectie si una tot in dreapta jos masea de minte care mereu se inflameaza gingia roata. Si mai o intrebare acum urmez un tratament cu lansoprazol 30mg unu dimineata, cinarizina 25mg de trei ori pe zi si lorazepam 1g jumatate de trei ori pe zi. Cu acest tratament mi se poate face anestezie dentara?Pot lua si paracetamol la durere? Imi este frica sa nu interactioneze toate. Va multumesc
6 comentarii
1
10-11-2016, ora 07:36
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
in mod normal nu este absolut nici o problema sa se faca 3 extractii o data, chiar se recomanda cand sunt unele langa altele.
Ceea ce aveti dumneavoastra ca si tratament, mai exact cinarizina poate daca ceva probleme de aceea va recomand sa veniti un un consult inainte de a programa interventia.La aceasta programare va rog sa aduceti prescriptia medicului curant care v a dat acest tratament, cu diagnosticul pentru care luati acest tratament si orice alte hartii mai aveti de la acest medic.Ideal ar fi sa aveti si un numar de telefon de al lui ca sa l putem suna si consulta in cazul in care va fi nevoie si nu ne lamurim numai din hartiile pe care dumneavoastra le aveti.
Este pentru sanatatea dumneavoastra necesitatea urmarii acestor pasi premergatori extractiilor toate impreuna, fie chiar si pe rand.
Va asteptam la un consult la medicul nostru chirurg.Va poate vedea maine dupa amiaza, trebuie doar sa sunati sa va faceti o programare.
O zi frumoasa va doresc!
0
10-11-2016, ora 09:21
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Va multumesc pentru raspuns doamna doctor. Eu locuiesc in Spania asa ca mi-e imposibil sa apelez la dumneavoastra. Dar din cauza unor experiente medicale neplacute traite aici am dorit si sfatul unui specialist roman. Cinarizina mi-a prescris neurologul pentru migrene. In ce masura poate afecta anestezia? Mi s-a mai extras o masea aici de cand iau acest tratament dar nu luam lorazepam. Si mi-e frica sa nu fie prea multe.Cu stima Claudia
0
30-12-2016, ora 17:18
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Doamna doctor revin cu o intrebare. Mi s-a formar o punga de puroi la un dinte de jos un de am si depunere de piatra. As lúa antibiotic dar ñu stiu daca este cazul. Intrebarea mea este por lúa doxiciclina 100mg daca sunt in tratament cu lansoprazol 30mg unu dimineata, cinarizina 35mg de trei oro PE zi si jumatate de gram de lorazepam de trei ori PE zi. Ñu stiu daca interaccioneaza sau nu. Ñu am posibilitatea da ajung la stomatolog. Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
1
02-01-2017, ora 17:28
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara,
La multi ani si un an nou plin de cele necesare.
Imi este greu sa va recomand ce sa luati ca si antibiotic in conditiile in care nu stiu pentru ce sunt luate care s interactiounile intre ele.in mod normal si pentru sanatatea dumneavoastra ar fi bine sa mergeti la medicul curant ce v a dat acest tartament si in fct de de ce recomanda stomatologul sa ajusteze el tratamentul zilnic sau sa l schimbe daca e cazul.Nu mi pot permite sa va dau astfel de recomandari prin mesaj fara sa stim exact toate detaliile. Imi pare rau ca nu pot ajuta mai mult!
sper sa va fie util.O seara frumoasa!
0
03-01-2017, ora 13:35
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
La multi ani va doresc si dumneavoastra! Am inceput tratamentul cu doxiciclina de 100mg am luat deja trei zile prima doua si dupa acera la 24 h. Dar cred ca este foarte puternic caci ma simt foarte rau cu greturi si dureri de stomac si ameteli. La dinte ñu mai sunt umflata numai putin imflamata si cand presionez mai irse putin puroi si apoi sangre. Nici nu ma mai doare.Intrebarea mea este cat este minimul suficient da iau antibioticul? Tinand cont ca ma simt asa rau si ñu tolerez tratamentul.Este suficient trei zile sau trebuie luat pana vad ca ñu mai iese puroi?Va nultumesc din suflet pentru raspuns.
1
04-01-2017, ora 17:14
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
IN general antibioticul se ia minim 4 zile dar depinde de tipul de antibiotic si doza luata.Banuiesc ca oricum ati oprit deja tratamentul...:)
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •