Mibazonul, benefic sau nu?!

461 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 15 16 Înainte ›
0
30-06-2011, ora 11:35
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
Va multumesc mult domnule Mr.Nick pt sfaturile dvs...akm cosuri nu mai am si vreau sa incerc crema kerato-liz k sa treaca semnele si urmele rosii din piele kauzate de acnee...inca odata va multumesc...toate cele bune..
0
30-06-2011, ora 14:01
nicoletuta
Nu este medic/terapeut
nicoletuta
domnule Nick si d-le alinbaby : va multumesc foarte mult pentru sfaturi - sunteti minunati si cu adevarat deosebiti.
sa fiti sanatosi si ocrotiti de Bunul Dumnezeu. cu drag, nicoletuta
0
30-06-2011, ora 15:12
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
si eu va multumesc doamna nicoletuta...kem oamenii cer ajutorul asa este bine k keilalti oameni sa la intinda o mana de ajutor...Dumnezeu sa va dea sanatate si dvs si familiei dvs...in orike moment puteti intreba cv sau daca aveti vreo problema si noi toti kare ajutam oamenii k sfaturi va vom raspunde ku multa caldura si iubire..binele ti-l faci daca faci bine altuia...sa fie intr-un ceas bun si toate kele buna.
0
30-06-2011, ora 15:23
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
buna ziua domnule Mr.Nick..am multi prieteni sau cunoscuti kare au probleme cu dintii.vreau sa i ajut cu cv pt k ii vad uneori intreband ke este bun, ce este rau, legat de dinti...pana akm nu am avt probleme k dintii si nush ke i ar ajuta, ,.ke pasta de dinti imi rekomandati pentru albirea dintilor., pentru a avea smaltul mai puternic, remodelarea smaltului...placa bacteriana.sau impotriva deteriorarii smaltului, , , va multumesc..astept pareri
0
01-07-2011, ora 10:10
delfia
Nu este medic/terapeut
delfia
Buna ziua.Va multumesc pentru raspunsuri si vreau sa spun ca am cumparat mibazonul si din pacate am si ajuns sa-l folosesc, fetitei mele aparandu-i alt furunc.Nu stiu daca de la mibazon sau nu, dar de data asta trece foarte greu.Daca inainte in doua zile se strangea puroi si dupa ce iesea nu mai avea dureri si trecea repede, acum desi folosesc mibazonul, e foarte rosu, s-a intarit mult in jurul lui si nu vrea sa stranga puroiul acela sa scapam odata de el. Chiar ma pune pe ganduri, nu stiu daca sa mai folosesc mibazonul sau nu.Oricum saptamana viitoare ajung la un doctor specializat pe infectioase si sa vedem si parerea lui.
0
01-07-2011, ora 11:22
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
doamna delfia mibazonul este bun pt asa cv...pentru acnee si furunculi este deosebit..akm depinde de organism..poate fetita dvs este alergica la acest unguent sau la cv ce contine acesta..mai bine mergeti la un doctor specialist...va doresc numai bine..
0
04-07-2011, ora 11:24
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
buna ziua domnule Mr.Nick...am un prieten foarte bun care foloseste mibazonul de 2 sapt jumatate si cosurile i au trecut..akm au mai ramas semnele..dar prietenul meu daca nu mai da k mibazon 1 zi sau 2 ii ies cateva cosuri dar nu cum avea pana sa foloseasca mibazonul..si am o intrebare pt dvs, Prietenul meu pote folosi mereu adik in fiekare zi mibazonul k sa nu ii mai iasa, , monstruleti, , pe fata.?are ceva daca foloseste mereu mibazon ?..Sau sa nu mai dea k mibazon si sa vada daca ii ies cosuri asa mai multe cum avea inainte sa foloseasca mibazon.?.sau ce sa faca..va multumesc..astept sfatul dvs..
6
05-07-2011, ora 12:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Nicoletuta, cu multă şi deosebită plăcere v-am oferit sfaturile mele umile; sper că v-au fost de folos.
Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
_

Cu iubire şi respect,
Nick
6
05-07-2011, ora 13:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Alinbaby, prietenii dv. pot folosi pasta de dinţi Blanx Extra White + apa de gură Hofident Q10, astfel:
Blanx Extra White se foloseşte de două ori pe zi timp de 2 minute, pe o perioadă de 2 săptămâni, fără întrerupere.
----------*
După spălarea dinţilor se foloseşte şi apa de gură Hofident Q10 (HQ10 se diluează în proporţie de 30-50 picături la 50 ml apă călduţă, iar cu soluţia obţinută se clăteşte gura după fiecare spălarea dinţilor şi/sau după fiecare masă. Nu se înghite! De preferinţă, nu se consumă alimente şi băuturi timp de 30 de minute după utilizare).
_

În altă ordine de idei, celălalt prieten al dv., cel care foloseşte Mibazonul şi căruia i se vindecă formaţiunile acneice doar în intervalul de timp în care foloseşte unguentul, NU are voie să-şi administreze pe o perioadă lungă de timp Mibazonul, din două motive, şi anume: în timp pielea devine insensibilă la acţiunea farmacologică a ingredientelor active ale Mibazonului, nemairăspunzând pozitiv, şi, nu în ultimul rând, tot în timp, din cauza prednisolonei din unguent există riscul major de producere a telangiectaziei, telangiectazia fiind dilataţia capilarelor din piele, expresia vizuală a acesteia fiind înroşirea marcantă a pielii, înroşire însoţită de subţierea şi strângerea(contractarea) pielii. Mibazonul este foarte bun, dar nu folosit în exces, atât cantitativ cât şi temporativ/temporal (pe termen lung)!
Dacă prietenul dv. doreşte să folosească o cremă antiacneică pe termen lung sfătuiţi-l să folosească altceva, Skinoren, de pildă, eventual Akneil, după ce se spală pe faţă cu o spumă de curăţare antibacteriană.
---------*
_

Numai bine!
Cu respect şi iubire,
Nick

(*modificat de administrator)
6
05-07-2011, ora 13:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Delfia, nu mai folosiţi Mibazonul. Reacţia pe care o are furunculul respectiv, ca de altfel şi zona învecinată lui - reacţia de indurare nonpiogenă, de întărire a ţesutului şi de împiedicare a colectării puroiului, este determinată de prednisolona din compoziţia Mibazonului.
Consultaţi medicul specialist în infecţioase şi epidemiologie. Veţi primi ajutorul medical optim!
Însănătoşire grabnică.
_

Cu respect şi iubire, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
0
05-07-2011, ora 14:14
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
va salut Mr.Nick...intr-adevar am auzit de aceste creme si sunt bune..va multumesc mult domnule Mr.Nick..le vor fi de folos sfaturile dvs..Dumnezeu sa va ocroteasca..numai bine..
0
05-07-2011, ora 21:29
sermo
Nu este medic/terapeut
sermo
Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu un sfat.I Din luna 6 de sarcina a inceput sa se dezvolte pe spate o forma urata de acnee.La inceput erau formatiuni mici, le simteam cand dadeam cu mana, semanau mai mult cu niste besicute.Pana spre sfarsitul sarcinii problema parea ca se amelioreaza.Am incercat sa tin in frau cu masti cu argila, cu lotiune sebium, ce era permis in sarcina.Am incercat chiar si terapia cu urina dupa ce citism in formula AS dupa care am avut ceva rezultate in sensul ca se uscau.Acum la 1 luna jumate dupa sarcina cosurile mici ce le aveam, aproape unul langa altul s-au transformat in cosuri mari dureroase.Pe fata nu am nimic, la 31 de ani inca e coala de hartie tenul insa acum cu spatele asta mi-e jena sa port ceva cu spatele gol sau macar un maieu din cauza cosurilor.La medic inca nu am fost pentru ca nu imi permite timpul din cauza bebelusului.Mibazonul poate fi folosit daca alaptez?Ce altceva as putea folosi pentru ameliorarea problemei?Va multumesc!Sanatate multa!
0
05-07-2011, ora 22:11
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
buna seara doamna Sermo...in primul rand sa va traiasca bebelusul si sa va bucurati de el...puteti folosi cele doua creme pe care mi le a recomandat domnul Mr.Nick mie adik SKINOREN sau AKNEIL si le puteti folosi mai mult timp pana la ameliorarea acneei..si nush dc v a aparut acea acnee pe spate..poate domnul Mr.Nick stie si te poate ajuta cu ceva..si totodata nu stiu daca este bine sa folositi mibazonul akm cand alaptati..poate va avea probleme copilasul si nu cred k riscati akest lucru..
0
05-07-2011, ora 22:14
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
sau mai puteti folosi o crema f buna...se numeste Brevoxyl..puteti cauta pe net..o sa va documentati mai bine...o seara buna..
0
14-07-2011, ora 18:05
andreioo7
Nu este medic/terapeut
andreioo7
salut...am 15 ani si ma confrunt cu acneea juvenila de vreo 1 an si as vrea sa stiu daca mibazonul ar putea sa ma ajute sa scap de acest cosmar, si daca da in cel mod ar trebui sa il folosesc...am auzit ca este foarte bun daca il folosesc cu tinctura de propolis:D multumesc, si trebuie sa amentionez ca am si puncte negre, albe si tenul meu este gras:D
0
14-07-2011, ora 21:43
Zdr
Nu este medic/terapeut
Zdr
Kerato-liz - poate fi gasit in orice farmacie Dona, in limita stocului, la pretul de 21 lei. Azi am cuparat flaconul de 20 g. Sper ca v-am fost de ajutor!
0
14-07-2011, ora 21:48
Zdr
Nu este medic/terapeut
Zdr
@andreioo7 - mai intai se dezinfecteaza zona cu tinctura de propolis. Ulterior se aplica mibazon. La inceput, aplicarea se face local, cu un strat subtire. Daca observi ca nu exista semne alergice, atunci il poti aplica fara probleme pe o zona mai extinsa, insa nu pentu foarte mult timp. Din ce stiu nu este indicat sa fie folosit mai mult de 10 zile. Se aplica seara inainte de culcare si se spala dimineata - este foarte uleios si poti folosi sapunul sebamed pt ten acneic... atat seara cat si in timpul zilei - sapunul este foarte bun si il poti cumpara din farmacii. Eu l-am cumparat tot de la Dona.
0
15-07-2011, ora 17:27
andreioo7
Nu este medic/terapeut
andreioo7
multumesc foarte mult zdr...sper sa imi fie de folos toate acestea..iar din cate am inteles acel kerato-liz poate elimina si gaurile ramase in piele dupa stoarcerea cosurilor? pentru ca eu deja am gauri dinacestea si sunt foarte inestetice... Inca odata multumesc mult si sper ca totul sa fie bine... :d
0
15-07-2011, ora 17:43
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
da asa este andreioo7..kerato liz vindeca urmele de la acnee..petele sau cicatriciile...si mibazonul este f bun pt disparitia acneei dar nu si a petelor..are efect f bun si fara tinctura de propolis...mult succes
0
15-07-2011, ora 19:36
mariaanna87
Nu este medic/terapeut
mariaanna87
draga zdr, as vrea sa te intreb de crema kerato liz, daca vindeca semnele de la acnee, petele care raman rosii dupa ce trec cosurile, si cicatricele? problema mea este ca eu inca am cosuri si nu stiu ce sa fac sa imi treaca am incercat si cu mibazon, a mers am dat o o perioada de cateva zile sa ameliorat, si iar mi-au aparur, si in plus nam mai continuat sa dau pt ca am inteles ca datorita unei substante poate duce la crestera parului pe fata, si nu prea este indicat ca am tenul foarte sensibil. in fond vroiam sa te intreb de aceasta crema, pt ca am unele semne, si din cate am inteles ca ar fi bun si pt bataturi dar si vergeturi. iti multumesc.
0
15-07-2011, ora 22:07
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
iti raspund eu mariana87...crema kerato liz este f buna pt semnele urmele de la acnee...este foarte eficienta pt asta...vi l recomand cu caldura...
0
19-07-2011, ora 20:12
andreioo7
Nu este medic/terapeut
andreioo7
bun..deci am cumparat astazi mibaszonul, nu am gasit kerato-liz si nici sapun antibacterian cu toate ca am fost in 4 farmacii diferite... as vrea sa intreb daca are ceva daca il folosesc asa, pana ce voi gasi crema kerato-liz?..sau trebuie sa cumpar kerato-liz si abia dupa sa incep tratamentul?...multumesc
0
20-07-2011, ora 11:14
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
da poti folosi mibazonul vreo 10- 14 zile pana cand va trec cosurile si dupa aceea puteti folosi crema kerato-liz pt a vindeca urmele lasate de acnee..folositi mibazonul de 2, 3 ori pe zi.multa sanatate...
0
20-07-2011, ora 16:30
andreioo7
Nu este medic/terapeut
andreioo7
multumesc frumos alinbaby...multa sanatate si tie...
0
02-08-2011, ora 15:34
boqdan19
Nu este medic/terapeut
boqdan19
salutari...am o problema cu niste cosuri pe frunte..vreau sa va intreb daca as putea folosi zineryt si mibazon simultan..am folosit mibazon in jur de o luna..si nici un rezultat..problema e ca am si lucrat in praf..si cu sapca pe cap..fiind cald presupun ca acestea incetinesc vindecarea nu?
0
09-08-2011, ora 00:16
alx7891
Nu este medic/terapeut
alx7891
salut.Am 24 de ani si ma confrunt cu acnee polimorfa de vreo 3-4 ani am folosit la recomandarea dermatologului zynerit, retin -A, doxiciclina, skinoren, isotrexin, + geluri de curatat fata pe baza de apa termala, toate acestea au inbunatatit starea acneei dar nu au si tratat-o.Intre timp am incercat si tratamente acneice la un salon de cosmetica, dupa aceste tratamente cosurile au ramas mai putine dar compozitia lor sa schimbat acum imi apar sub piele foarte dureroase si mult mai mari si mai consistente decat inainte. De azi am inceput cu Mibazon ce parere aveti ma va ajuta?
0
13-08-2011, ora 02:53
dianazzd
Nu este medic/terapeut
dianazzd
salut. Am 16 ani si am cosuri cam de 3 ani... am fost la dermatolog(de 3 ori) si ma diacnosticat cu acnee juvenila. Prima data am folosit zineryt si skinoren si intern am luat niste antibiotice nu stiu axact cum se numesc(mi-au trecut cosurile si nu am avut nici pete, dar doar pentru 2-3 luni); apoi mi-a recomandat zineryt si teenderm si supliment de zinc(zinkyt)- am scapat din nou de cosuri pentru cateva luni... Acum de cand e vara au aparut din nou, in special pe frunte(mai multe cosuri rosii putin dureroase si mari), iar in jurul gurii am multe cosuri/pete mici, ocazional imi apare si pe obraz cate unul, doua, trei. Folosesc in prezent un gel de curatare, skinoren dimineatza si izotrexin seara. Nu au cine stie ce efecte, adica cosurile trec ffff greu, si tot timpul apar altele noi in locul lor. Dar nu arata extrem urat. A da, si tenul il am gras tot timpul.
As putea sa folosesc mibazon? Ar putea sa inrautateasca cu ceva?
0
14-08-2011, ora 09:22
ORGiiGii
Nu este medic/terapeut
ORGiiGii
Buna:-* Eu nu sufer de acnee dar am si eu freo 5 6 cosuri.
Mai am si cateva pete pe fata post cos?
Ce ziceti...mibazonul ar Merge folosit?
Functioneaza.sunt riscuri avand in vedere ca este un medicament veterinar?
0
14-08-2011, ora 09:27
ORGiiGii
Nu este medic/terapeut
ORGiiGii
Buna Stiti Si ceva impotriva punctelor negre?
0
14-08-2011, ora 12:24
alinbaby
Nu este medic/terapeut
alinbaby
pt ALX...cu siguranta mibazonul te va ajuta..asteapta 10..15 zile si o sa vezi rezultatele..
Adaugă un comentariu / răspuns
461 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Vergeturile
  • Coșurile (acneea)
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  •