microvezicule albe in gat la bebe de 10 luni

19-08-2009
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
baietelul meu a facut acum o luna rosu in gat cu febra mare ;a facut cefotaxim injectabil dupa 5 zile i-a trecut;acum ca l-am controlat cu coada de la lingura in gat am vazut pe o parte si alta a gatului cate o besica alba ;microvezicula;oare trebuie antibiotic?tin sa precizez ca nu face febra mananca foarte bine si e vesel;i-am dat cu albastru de metil in gat si in rest eu stiu sa-i dau 3 zile paracetamol?ce ma sfatuiti ca antibiotic chiar nu i-as da!
3 comentarii
0
19-08-2009, ora 18:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va sfatuiesc sa mergeti mai bine la un medic homeopat si sa va ganditi bine daca astfel de medicamente pot sa ajute cu adevarat si daca nu cumva cefotaximul care i l-ati dat nu este cauza la veziculele din gat.

Medicamentele chimice nu sunt in stare in cele mai multe cazuri sa opreasca o infectie sau o boala ci numai sa o inrautateasca sau sa o schimbe.
De la rosu in gat la vezicule, de la vezicule la ceva nou...

Incercati homeopatia sa vedeti ca merge si fara efecte adverese si inrautatirea continua a sanatatii.
Mai ales la copii homeopatia face miracole !
0
19-08-2009, ora 20:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Scuza-ma ca te iau cam tare, dar cu un sugar nu e cazul sa faci tu singura pe-a doctorul si sa risti cu tratamente de pe forum, caci iar ajungi la Cefotaxim injectabil!!! Trebuia azi sa mergi la medicul de familie sa-ti examineze bebelusul sau macar sa vorbesti cu el la telefon.Poate ca acea microvezicula care tie ti se pare suspecta nu reprezinta de fapt nimic, si-i dai degeaba copilului medicamente, sau, din contra, poate ca intr-adevar reprezinta ceva.Mai sunt doua zile in care iti poti gasi la cabinet medicul, du-te maine cu copilasul la control.
0
20-08-2009, ora 21:32
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
iti raspund la fel si nu te supara;dar am umblat prin spitale cu el de la 4 luni;oricum cand merg imi da direct internare si pentru rosu in gat la noi se da injectabil ori antibitic puternic;eu nu ii dau de capul meu mai ales ca e suspect de astm;ia singulaire si pufuri de la 4 luni;asa ca nu ma risc sa-i dau orice;i-am dat doar glicerina cu propolis si albastru de metil in gat; in sepembrie merg iarasi la cluj la control;si imi va zice de acolo ce mai fac in continuare;poate ai inteles gresit strigarea mea eu am cerut doar un sfat ;!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea sugarului de trei luni
  • Evaluarea sugarului de patru luni
  • Evaluarea sugarului de cinci luni
  • Evaluarea sugarului de șase luni
  • Evaluarea sugarului de șapte luni
  • Evaluarea sugarului de opt luni
  • Evaluarea sugarului de nouă luni
  •