MICSORAREA TESTICOLELOR INEAMNA hipogonadismul

31-01-2009
tender33
Nu este medic/terapeut
tender33
AM 34 ANI SI ABIA CUM MI-AM INCEPUT VIATA SEXUALA NORMAL CU O FEMEIE, DAR M-AM MASTURBAT DES
NEINTERESANDU-MA TREABA ASTA PANA ACUM.NU AM DAT ATENTIE ORGANISMULUI
CA LA INCEPUT NU AM AVUT "REZULTATE BUNE" SI AM LUAT "ENTRAN", CARE ARE UN EFECT PE TERMEN SCURT
DUCANDU=MA LA UN DOCTOR MI-A DESCOPERIT O ATROFIERE A TESTICULELOR", SI MI-A RECOMANDAT SA FAC UN TRATAMEN HORMONAL CU TESTOSTERON-(NEBIDO)
SINCER SA FIU NU AM INCREDERE IN CHESTIILE ASTEA PE BAZA DE HORMONI, TIN LA SANATATEA MEA si nu as vrea sa imi fac tot felul de tratamente cu :ciudatenii"
AM NISTE INTREBARI SI VA ROG DIN SUFLET SA II RASPUNDETI AICI DACA SE POATE
1.CE EFECT POATE AVEA ATROFIEREA ASTA TESTICULARA?
2.DACA SA ZICEM RENUNT DEFINITIV LA VIATA SEXUALA, CE IMPLICATII ARE = ORGANISMUL SE SLABESTE SAU APAR CEVA PROBLEME NEURO-PSIHICE?
DEJA M-AM OBISNUIT SA ZIC ASA SI FARA A AVEA O VIATA SEXUALA- NORMALA SI CRED CA AUTOSATISFACEREA AR TINE LOCUL FOARTE BINE UNEI FEMEI( NU MAI SIMT NEVOIA DE A AVEA O FEMEIE)
CE IMI DORESC EU AR FII SA AM UN COPIL-DOAR PENTRU ASTA "MI-AS DA SILINTA".
3.SE POATE EVITA ACEST TRATAMENT CU TESTOSTERON PRINTR-O ALIMENTATIE SANATOASA( VREAU SA EVIT TRATATENTUL SI DE ASEMENEA SA EVIT SA IAU MEDICAMENTE- CARE SUNT CHIMIZATE (am AVUT PROBLEME CU FICATUL, stomacul..))
3 comentarii
0
31-01-2009, ora 13:28
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi testosteronu te-ar putea ajuta, nu e vorba de neîncredere, pentru că corpul tău în mod natural are nevoie de testosteron. apoi atrofierea testiculară e factor de risc pentru cancerul de testicule. de aia eu zic să consulţi endocrinolog plus urolog ca să stabileşti un tratament potrivit. şi da ai putea ajunge să ai probleme psihice, pentru că poţi să nu ţi dai seama, dar nu numai corpul are nevoie de o femeie ci şi sufletul... aşa suntem făcuţi. să funcţionăm în doi. şi mai devreme sau mai târziu, organismul, psihicul, toate vor suferi după acea completare.
0
31-01-2009, ora 14:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salutare!

Micsorarea testiculelor (atrofie) presupune indirect hipogonadism.
Daca nu doriti sa luati nebido (va inteleg pefect), exista o sumedenie de suplimente naturale care contin plante, minerale si vitamine, implicate in stimularea si productia testosteronului, cum ar fi Tribulus Terrestris si Zincul.

"T-Bomb

Produsul firmei MHP, T-BOMB II induce o crestere maximala a sintezei testosteronului liber în organism, asigurata prin inovatoarea tehnologie Pro-Testosteron, tehnologie considerata ca cea mai mare inovatie, în domenoiiul industriei suplimentelor alimentare, de la prohormoni încoace. T-Bomb reprezinta UNICA FORMULA non-prohormonala, care are proprietatea exceptionala de a creste dintr-o data nivelul testosteronului liber în fluxul sangvin, îmbunatatind în acelasi timp, raportul testosteron/estrogeni, si concomitent cu acestea, maximizeaza efectele anabolice ale testosteronului, fara a cauza efecte secundare. Pâna la descoperirea acestei formule inovatoare, în lumea suplimentelor alimentare nu a existat un supliment alimentar natural care sa aduca atâtea beneficii profilului fiziologic hormonal al organismului.

Mod de administrare: În vederea maximizarii eficientei suplimentului alimentar, se recomanda administrarea a câte 3 tablete, dimineata si seara."
----------*

" Tribulus Terrestris - Este un extract din planta cu aceeasi denumire. Studii aprofundate asupra efectelor sale au fost efectuate de catre cercetatori din Bulgaria, acestia fiind primii care au atras atentia asupra binefacerilor acestui produs natural. Studiile au fost facute asupra a 212 barbati cu varste cuprinse intre 14 si 60 de ani. Rezultatele acestor studii au aratat ca proprietatile terapeutice ale extractului de Tribulus Terrestris se manifesta prin stimularea libidoului, cresterea cantitatii de sperma ejaculate, motilitatea crescuta a spermatozoizilor si cresterea semnificativa a nivelului de testosteron.
Recomandari pentru folosire: pana la 80 kg - 2 capsule pe zi inainte de masa; peste 80 kg - 3 capsule pe zi."
-----------*

Va recomand unul dintre aceste doua suplimente alimentare (primul (t-bomb) este mai bun, dar mai scump).

Numai Bine, multa sanatate si va doresc sa aveti parte de copilul mult dorit (cu unul dintre aceste suplimente nu va trebui sa va dati foarte mult silinta) ;))))))
Weekend minunat!

(*modificat de admin)
0
13-06-2017, ora 10:12
Kinly
Nu este medic/terapeut
Kinly
Buna ziua! Vin cu o intrebare destul de serioasa catre dvs. si anume: Daca sunt "suferind " de hipogonadism hipogonadotrop, pot urma un tratament in urma caruia sa pot avea copii ? Cum si ce anume trebuie sa fac? Momentan urmez un tratament cu hormoni (NEBIDO), acest lucru il fac destul de devreme, de la cativa ani. Nu ma plang de viata sexuala, sunt multumit, singurul lucru la care ma tot gandesc este acela de ma face viitoarea mea sotie cel mai fericit, cu un copil. Multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.