mielom multiplu

18-12-2010
nclt_grigore
Nu este medic/terapeut
nclt_grigore
Buna seara,
In noiembrie sotul meu in varsta de 48 ani a fost diagnosticat la Fundeni cu mielom multiplu. Dupa ce au venit rezultatele am asteptat inca doua saptamani spunandu-ne ca nu sunt rezultatele concludente. Au zis ca au mai pus substanta de contrast??????? la biopsia de la maduva osoasa si apoi si-au dat seama de diagnostic. Am o rugaminte sa-mi spuneti daca se poate gresi in privinta diagnosticului.
Analize:Hemoglobina =11, L=8200, Tr=322000, vascozitate serica=1, 99, ALT=58, bt=0, 4mg%, creatinina=1, 23, glicemie=118mg%, LDH=199, uree=38mg%, Ca=12, 16, PT=8g, IgG=508mg%, IgA=35, 4, IgM=27mg% radiografie craniu= cateva leziuni osteolitice 4mm diametru focalizate frontal si temporal stanga radiografie grilaj costal=fara modificari de structura la nivelul segmentelor osoase PBO( imuno histo chimie) -MM anaplazic cu secretie de lanturi K grad 2 de infiltrare medulara.
Din pacate domnul doctor nu prea comunica si sotul a facut deja doua sedinte de citostatice ( endoxan, alkeran, vincristin si prednison) si urmeaza a treia sedinta in ianuarie. Au spus ca sunt sase sedinte in total. Si apoi?
Am o rugaminte se poate in pararlel pentru a ajuta in aceasta cumplita boala sa mergem si pe ceva naturist? De exemplu tincturi din plante naturale?
Multumesc mult.
1 comentarii
0
14-02-2013, ora 13:37
daria12
Nu este medic/terapeut
daria12
Si tatal meu sufera de Miomom multiplu are amorteli la maini si acum a facut o parapareza.
Vreau sa stiu mai mult despre aceasta boala
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK