mimeaza orgasmul sau e inhibata?

07-05-2009
plyboy69
Nu este medic/terapeut
plyboy69
fac cu prietena mea sex de 2 saptamani, problema e ca nu stiu daca ea se termina sau nu...principiul pe care merg cand facem sex este 20-30 de minute de preludiu poate chiar mai mult..., 5-10 minute sex dupa care ma termin eu pt ca mie foarte greu sa rezist, ar trebuii sa fac multe pauze, dupa ce ma termin continuii cu mangaieri saruturi, masare clitoridiana timp de 10 minute pana suport din nou sa o penetrez, dupa ce fac asta detin cotrolul total, ma termin cand vreau.., fac asta pentru ca vreau sa se termine si ea, ea se excita pt ca se misca foarte mult si geme, eu dau din ce in ce mai repede atunci, simt cum vaginul ei devine insuportabil de strans si apoi incheie ea pe motiv ca o doare si ca nu mai suporta...ea zice ca atunci s-a terminat, dar nu am vazut nici un lichid, vaginul ei era chiar mai uscat ca innainte..deci se termina sau nu???dc nu mai suporta dupa aceia? gresesc eu la sfarsit cu ceva?...cred ca micsorez ritmul exact inaninte de a se termina ea, dar asta pt ca devne foarte staramta si ma cam doare..sfaturi pareri ceva va rog de la cei cu experienta si dr sexologi / va multumesc!
5 comentarii
0
07-05-2009, ora 23:27
degeaba1
Nu este medic/terapeut
degeaba1
pune mainile mai jos de burta in dreptul bazinului si vezi daca se incordeaza puternic. dar fiecare femeie are diferit stil de a face sex si orgasm... cel putin asta e parerea mea... bafta
0
07-05-2009, ora 23:38
plyboy69
Nu este medic/terapeut
plyboy69
ms degeaba..alte pareri???
0
08-05-2009, ora 08:13
dear
Nu este medic/terapeut
dear
daca prezinta semne de placere si dupa aceea vaginul se stringe inseamna ca are orgasm(parerea mea) totusi nu se poate generaliza depinde de fiecare persoana in parte.oricum e prematur dupa doua saptamini iti trebuie mai mult timp sa-ti cunosti partenera si dupa aceea o sa-ti dai seama daca are orgasm sau nu.nu ar strica sa discuti cu ea despre asta.bafta!
0
10-05-2009, ora 12:33
plyboy69
Nu este medic/terapeut
plyboy69
nici ea nu se cunoaste atat de bine, in fine, cand are orgasm nu tre sa ejaculeze ceva?? ca in filme o apa ceva eu stiu, ea imi zice ca sa terminat, dar nu mai suporta nmic dupaia, o doare, pai daca o doare dupa aceia orgasmul multiplu cum mai are loc?? deci nu sa terminat? daca nu s-a terminat atunci dc nu mai suporta ?
0
10-05-2009, ora 19:03
degeaba1
Nu este medic/terapeut
degeaba1
repet fiecare femeie e cu treaba ei de ex. prin filmele porno alea care ejaculeaza lichidul ala sunt platite de 3 -4 ori mai mult decat celalarte ptr ca foarte putine pot asa ceva.Durerea la ea apare dupa ce are orgasm din cauza faptului ca numai este lubrifiat vaginul.deci nu trebuie neaparat sa curga ceva. discuta cu ea si incearca dupa ce spune ca o doare un lubrifiant gen durex .
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  • Tipuri de orgasme
  •