miros corporal urit

1063 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 35 36 Înainte ›
0
29-01-2012, ora 17:26
vioricav
Nu este medic/terapeut
vioricav
ALIN TE INTELEG PERFECT.EU UNA VREAU TOTUSI SA FAC ANALIZE.SPER CA NU O SA FIU DEZAMAGITA CA ESTE SNGURA MEA SPERANTA.NICI NU MAI AM PUTERE SA MERG LA LUCRU, CAND STIU CA TREBUI SA MERG LA LUCRU SUNT STRESATA ATAT DE TARE CA MA DOARE CAPUL INAINTE SA AJUNG LA MUNCA
0
30-01-2012, ora 13:45
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
buna tuturor as vrea sa imi spuneti ce mancati in zilele in car enu mirositi urat., eu sunt in italia muncesc la un magazin la incarcat saci..si sincer nu stiu ce sa mananc am incercat fiert am incercat sa nu mai mananc prajit..dar nimic..lactate mai mult iaurturi..de ceva timp nici la baie nu prea merg mai rar sunt constipat..ast raspunsuri va multumesc si multa sanatate celor care au acest caz de boala
0
30-01-2012, ora 13:50
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
te inteleg Viorica..acelasi lucru ilam si eu..merg la munca si iar aud vorbe cum sosotesc patronii ca nu ma spal dar cum naiba ca dimineata fac dus..si aud iar cum sosotesc oamenii..sunt cu pshicul la pamant nu stiu cum sa dau de capat aceste boli...e ff greu sa nu poti spune cuiva..ca acum ai ai facut dus...toate cele bune
0
30-01-2012, ora 16:44
Georgianaignat
Nu este medic/terapeut
Georgianaignat
Toata lumea de pe acest site se pare ca trece prin acelasi tip de probleme.

La alimente eu am observat ca trebuie sa evit mancarurile picante, bautura, prajelile, dulciurile, cafea, ciocolata si pestele.
0
30-01-2012, ora 16:45
Georgianaignat
Nu este medic/terapeut
Georgianaignat
Va recomand pastile de zinc. In mod cert nu va dauneaza..daca va face bine.ramane de vazut.
0
30-01-2012, ora 21:26
strazi1
Nu este medic/terapeut
strazi1
Georgianaignat, pestele alb sau ton ai voie sa-l consumi pe gratar sau la aburi, cuptor. Iti spun pentru ca am fost la mai multi specialisti si toti mi-au recomnadat acest peste.iar pentru condimente folositi patrunjel si lamaie. evitati conservele si ierburile la plic, Sper ca am fost de ajutor!!!!
0
30-01-2012, ora 22:25
Georgianaignat
Nu este medic/terapeut
Georgianaignat
Stii cumva fructele de mare sunt permise? Dar somonul?
0
30-01-2012, ora 22:48
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
buna seara tututor, este MS mult GEORGIANAIGNAT PT LINKUL CARE MI LAI DAT am descoperit un film care mi a dart mult de gandit!!!! se cheama The Secret il puteti copia filmul cu programul u torrent si este tradus in limba romana..foarte interesant film realizat este la jumatea filmului spune despre sanatate si cum poti scapa de multe boli totul vine de la mintea noastra si acolo spune ca noi atragem partea negativa..ff important sa fim fericiti sa radem zi de zi..orice este posibil incepand de maine o sa ma gandesc ca nu mai am aceasta boala si incerc sa ma simt un om sanatos !!va recomand acest film sa il vedeti..este ff frumos realizat si ff adevarat ce spune pt ca noi oamenii cu mana noastra ne imbolnavim prin gandurile si ideile negative..numai bine tuturor
0
26-02-2012, ora 11:02
strazi1
Nu este medic/terapeut
strazi1
SALUT!!

Revin cu ceva informatii de la specialist, care mi-a zis ca e foarte benefic in combaterea mirosului, sper :


-dimineata bem un pahar de apa rece cu lamaie(cat se doreste, dar minim 1/4 lamaie), lamaia contine antioxidanti si METABOLISMUL VA FI MARIT, deci accelereaza tranzitul alimentelor.

-plante aromatice pentru gatit (eu mananc foarte putin gatit, doar la cuptor) :cimbru, rozmarin, busuioc, sunt detoxifianţii
cei mai tari "performanti"

sper ca am fost de ajutor.
0
01-03-2012, ora 21:31
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
salut..am fost la un doctor aici in italia si mi-a dat niste pastile pt o saptamana dar nici un efect..is disperat unde as putea merge? acum stau si ma gandesc ca e un alt tip de boala, nu cum sunt toti de pe acest forum..mie mi se intampla ca dupa ce fac dus pielea emana un miros ff curat dar dupa ce ma imbrac cu haine chiar daca sunt spalate atunci devine un miros oarecare neobisnuit, innebunesc imi vine sa arunc toate hainele..nu stiu cu ce sa le mai spal..astept un raspuns daca cineva a intampinat acest caz, poate fi candida? lamai si portocale mananc ff multe si uneori fac sucuri..ast un raspuns va multumesc, abia ast sa ajung in romania sa imi fac analizele ca astia habar nu au
0
08-03-2012, ora 11:53
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
Mirosul neplacut al corpului si tratamentele acestui sindrom
Recentele studii medicale au demonstrat ca unii oameni care prezinta un puternic miros al corpului sufera de diverse probleme in viata lor personala. Este vorba de acele persoane care din cauza stresului, traumelor emotionale deseori recurg la excesul de alcool, tutun sau droguri, gindindu-se chiar si la sinucidere.
Aspectele emotionale pot duce la emanarea mirosurilor neplacute
Sentimentele de rusine, jena, subestimare, izolare, frustrare, anxietate si depresie sint foarte comune celor care sufera din cauza mirosului corpului lor. Cei care au astfel de probleme si familiile lor au demonstrat ca, utilizind ajutorul unor consilieri si invatind sa se apere impotriva stresului, se pot obtine victorii importante pe frontul luptei pentru pastrarea echilibrului emotional. In mod sigur, o solutie la aceasta problema nu sta in utilizarea deodorantelor, spray-urilor care pot doar masca acest inconvenient pe termen scurt.
Sa luam in calcul cauze multiple ale acestor neplaceri
Unii oameni prezinta un miros neplacut din diverse cauze, unele simplu de remediat, altele nu, in functie de mai multi factori:
Lipsa igienei personale
Cind mirosul este rezultatul lipsei de igiena personala (baie, spalatul hainelor), solutia este simpla - bai regulate, utilizarea sapunului, spalatul corect al hainelor si folosirea imbracamintei din fibre naturale (cum este bumbacul).
Glande sudoripare atacate de bacterii
Multe neplaceri cauzate de mirosul corpului pot fi datorate unei intense activitati bacteriale a glandelor sudoripare ale pielii. Acest lucru face ca aceia care transpira excesiv sa fie cei mai afectati. Oamenii de actiune, tot timpul pe fuga tind sa transpire mai mult decit cei calmi, linstiti, in functie de dominanta nervului simpatic sau parasimpatic. Deci, pastrarea unui nivel scazut al stresului este o solutie pentru cei care transpira mult. Pentru aceasta este bine sa se apeleze la tehnicile de relaxare care, imbinate cu o dieta corespunzatoare, dau rezultate bune.
Perioada ciclului menstrual
Femeile care se afla in perioada menstruatiei au o stare de stres si irascibilitate crescuta, ceea ce poate conduce la o marire a transpiratiei si mirosului corpului. Acest neajuns se poate remedia printr-o atenta ingrijire personala, igiena si o dieta corespunzatoare.
Deficit de minerale
Eficienta procesului de detoxifiere a corpului este influentata de elementele nutritive consumate. Spre exemplu, specialistii au observat ca persoanele care sufera de pe urma mirosului neplacut degajat de corpul lor prezinta un deficit de zinc. Desigur, nu este cazul sa apelati la medicamente care suplimenteaza lipsa acestui element fara sa consultati in prealabil un medic.
Diverse afectiuni ale corpului
Mirosul corpului este uneori asociat cu problemele specifice de sanatate: afectiuni ale ficatului, diabet, probleme digestive si infectii care necesita sfatul si ingrijirea medicala specializata.
Atentie la flora intestinala
Testele medicale au demonstrat ca unii oameni care prezinta miros neplacut au un dezechilibru care afecteaza bacteriile din sistemul digestiv. Aceste microorganisme sint afectate de unele medicamente (antibiotice, steroizi), grasimi, exces de zahar, carne si alimente sarace in fibre care au un rol vital in detoxifierea intestinelor si producerea resurselor nutritive, ceea ce poate conduce la agravarea mirosului neplacut al corpului. In aceste cazuri repopularea intestinelor cu bacterii sanatoase impreuna cu eforturile de detoxifiere pot fi cai deosebit de benefice pentru normalizarea florei intestinale si reducerea efectelor neplacute.
Remedii pentru refacerea florei intestinale
Oricine sufera din cauza mirosului neplacut al corpului - de orice tip - ar trebui sa-si suplimenteze zilnic aportul de lactobacillus acidophilus si bifidobacteria pentru cresterea calitatii florei intestinale. Pentru detoxifiere este bine ca o zi pe saptamina sa consumati numai suc de fructe, ceaiuri sau doar fructe, cerind in prealabil sfatul unui medic. Spre exemplu, aceasta cura nu se recomanda celor care urmeaza un tratament, diabeticilor sau persoanelor cu probleme de alimentatie decit sub stricta supraveghere a unui personal calificat. O dieta echilibrata este recomandata pentru cei care au probleme cu mirosul emanat de corpul lor. Astfel este bine ca dieta dumneavoastra sa contina proteine obtinute din carnea de peste si pui, legume, cereale si grasimi de origine vegetala. Aceasta dieta trebuie sa fie completata cu suplimente de multivitamine si multiminerale.
Nedigerarea completa a alimentelor si mirosul de peste
Unii oameni (aproximativ 7% din populatie se plinge de mirosul corpului) au probleme de digestie, in sensul ca nu digera complet unele alimente din cauza deficientei unei enzime sau a mostenirii unor probleme digestive. Mai exista o substanta care se gaseste in pilulele contraceptive si care conduce la mirosul neplacut al corpului, numit si miros de peste. Acesta mai poate sa apara la femei in jurul perioadei ciclului menstrual. Cei care prezinta acest miros particular de peste este bine sa evite alimentele bogate in lecitina si carnitina, cum sint ciocolata, alunele, nucile, stafide, oua, produse de soia, germeni de griu. Inlocuiti aceste produse cu produsele vegetale, fructe si legume, orez si carne de pui sau peste ca sursa de proteine. Din fericire, acest tip de miros total dezagreabil este intilnit la un numar redus de oameni.
http://www.netmedic.ro/articole-medicale/18/Mirosul_neplacut_al_corpului_si_tratamentele_
0
10-03-2012, ora 23:26
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
salutaree...sincer innebunesc acum mi am facut analizele la sange si e ok..imi miroase pielea ff urat si corpul emana un miros de canal, , si sunt in italia nu stiu ce sa ma mai fac imi vine sa ma dau cu capul de pereti, ajutooor, , la baie nu prea pot merge..am citit ca dac nu poti merge la baie raman in corp chestiile si de aia emanam miros urat e ff urat sa iti iei haine curate si sa le pui pe tine si dupa aia sa miroase a wc..as vrea sa morrrrrrr nu mai stiu ce sa fac am luat si supozitoare si mai multe pastile sa merg la baie, , dar e incotro
0
12-03-2012, ora 10:53
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
salut alin17. chiar ma faci sa rad :-) daca spui ca esti la munca in italia, cari saci (efort fizic), esti constipat, cu siguranta organismul s-a dezechilibrat. Trebuie sa maninci multe fibre in cazul constipatiei (fructe, legume, sa bei 2l lichide, consuma Bufidus, ia niste vitamine si oligoelemente). Dureaza pana cand organismul isi reintra in normal, (cine stie de cand nu maninci cum trebuie, faci efort) trebuie sa ai rabdare si totul va fi bine.
0
12-03-2012, ora 11:50
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
nu stiu cat de mult ajuta, dar in mod cert nu strica.

http://www.armonianaturii.ro/NOU-TERAPIA-CU-APA-DE-IZVOR.html*articleID_3-articol
0
12-03-2012, ora 16:31
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
eu am incercat sa beau un pahar de apa fiarta calduta dimineata pe stomacul gol si da rezultate in caz de constipatie
0
12-03-2012, ora 22:15
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
deci fructe mananc cu kilogramu asta nui problema, ma gandesc ca poate fi ceva legat de alimentatie..mai ales ca imi gatesc singur..am sa incerc cu apa calduta..sa vad ce rezultate da..ms te fac sa razi?sunt zile cand plang ca un nebun ca nu stiu ce sa mai iau..am ff multe pastile pt constipatie si nu dau rezultat, am un medicament se cheama selg 250..ala ma slabit..nu stiu cum de..numai bn si sanatate!!!!!
0
13-03-2012, ora 10:28
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
la un moment dat pastilele de constipatie pot avea efect invers, adica sa constipe si mai mult. eu zic sa nu mai iei laxative si sa incerci in 2 dimineti apa calda. eu am baut chair si pana la 3 cani. si nu mai plange ca au si italienii constipatie, nu numai tu.apropo, stiai de ce chinezii au ochii asa de mici? pentru ca maninca mult orez si se constipa:-)
0
25-03-2012, ora 18:27
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
boala tot ramane, mirosuri urate emana corpul trebuie sa fie o solutie..voi ati mai facut ceva tratamente?
0
15-05-2012, ora 18:08
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
Buna la toata lumea! Eu am facut urmat un tratament destul de simplu si nu mai am nici o problema. In fiecare zi am facut o injectie intravenala de gluconat de calciu si intramuscular B6 si B12, timp de 10 zile. Doctorul la care am fost spunea ca transpir din cauza lipsei de calciu, desi din analiza singelui nu reesea nimic. Aveam si probleme cu constipatia si am reglat-o de asemenea, dar prin alimentatie de data aceasta. Acum nu stiu carea fost cauza (lipsa de calciu, probleme digestive), dar nu mai am mirosul ala insuportabil, a trecut vreo luna de cand am facut tratamentul. Bafta la toti!
0
16-05-2012, ora 14:03
ninaotilia
Nu este medic/terapeut
ninaotilia
si am mai luat 2 comprimate unul dimineata si unul seara de Osteocare (calciu, magneziu, vitamina D3, zinc)
0
21-05-2012, ora 22:16
never
Nu este medic/terapeut
never
Salut. Am citit posturile voastre si am observat ca am aceasi problema asemanatoare cu mack.Elimin un miros urat... Am facut tot felul de analize si mi-au iesit toate bine, pana la urma mi s-a spus ca am colon iritabil si totul este pe sistem nervos si asa este.In unele momente elimin un miros urat de parca as scapa "gaze"(in momente de stres, sau cand sunt in aglomeratie etc..).Sunt tot timpul balonat, am diaree si dupa ce fac tot am senzatia ca nu am terminat, Problema asta ma demoralizat foarte mult, ma facut sa ma izolez de lume sa nu prea mai ies cu prietenii.Am facut tot felul de tratamente si pt stres si pt colon iritabil, am avut grija ce mananc insa nu am reusit sa scap de aceasta problema.As dori foarte mult un ajutor, cineva care a trecut prin problema asta si care a scapat.Am ajuns depresiv din cauza acestei probleme. Sunt o persoana curata. fac dus de dimineatza, seara si inainte sa ies undeva si sa iti spuna cineva ca mirosi urat te demoralizeaza ffff mult mai ales dupa atata timp.Va rog sa-mi da ti un raspuns,
Va multumesc
0
22-05-2012, ora 11:21
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
Buna tuturor eu una am scapat de miros in timp bineinteles practicand sport cam de doua ori pe saptamana, nu mi-am schimbat alimentatia sub nici o forma...si incet, incet m-am linistit.este stiut ca sportul regleaza somnul, constipatia si ajuta foarte mult psihicul...asa ca faceti sport regulat...sanatate tuturor Nicoleta
0
23-05-2012, ora 22:01
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
multumesc nina sa incerc sa gasesc in italia asta un doctor bun:))care sa imi dea si mie tratamentul asta..ca daca nu inebunesc..
0
28-05-2012, ora 22:27
strazi1
Nu este medic/terapeut
strazi1
@ ALIN

Am citit din ceea ce ai postat tu pe acest fourm, vreau sa te intreb daca u MIROSUL IL SIMTI SAU NU, SAU UNEORI, CE MIROS E DE PESTE, A MORTACIUNE, SAU GEN AMONIAC?
Eu am facut testul pentru TMAU-Trimethylaminuria, a iesit pozitiv din pacate, sa stii ca s ar putea sa ai si tu acest sindrom rar, nu vreau sa influentez pe nimeni negativ.
TESTUL costa foarte multi bani in jur la 900 euro, pentru ca se face in sua si tre sa astepti c irca 1 luna rezultatele.
Vreau si te rog sa iei pentru o saptamana (7 zile) iti scriu direct in italiana, ca si eu am lucrat acolo vreo 5 ani si un pic...CLOROFILLA si CARBONNE ATTIVO iti va zice farmacistul cum se iau, la ce intervale de timp, ecc...

Atept raspuns daca vrei sa urmezi acest tratament, la mine da rezultate, dar la mine e o boala, asa ca trebuie sa elimin toate toxinele.
ASTEPT RASPUNS.
0
28-05-2012, ora 23:05
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
nu este nici de peste nici de mortaciune.totul este de la alimentatie si mai ales sistemul nervos, am observat ca la mine se declanseaza acest miros cand sunt nervos sau agitat mai ales ca sunt o fire ff timida, dar si alimentatia firar sa fie ea e periculoasa, am f la un doctor si mia zis ca nu am voie sa mananc multe chestii, ceapa cruda sau prajita, usturoi, picant, paine moale, drojdie, margarina, unt etc sunt o groaza vin alb, otet, lamaie, , dar problema este ca acum ceva timp cand eram la scoala colegii imi ziceau ca miros urat si in primul rand parintii mei divortasera si eam asa de suparat si de multe ori flamand asa ca mam imbolnavit si stresandu-ma, si am baut clor am vrut sa ma omor, , prin urmare mi-am imbolnavit si stomacul, acum iau si enzime b6 si b12, b1 si b2 si cateodata pastile pt stres, imi pare ff rau pt tine inceraca sa nu mananci astea..si bea multa apa..viata merita traita, eu unul stau mai mereu in casa ca chiar daca miros frumos stiu ca iese si mirosul ala urat si mai mult stau in singuartate ma simt mult mai bn, , nici prieteni nu mai am..putin imi pasa, , multa sanatate
0
29-05-2012, ora 13:23
helle
Nu este medic/terapeut
helle
Alin, nu e in regula ca te izolezi, asta nu e viata, pe linga tratamentul care sa-ti imbunatateasca conditia fizica, incearca sa-ti refaci si echilibrul sufletesc, mergi la biblioteca si imprumuta carti de psihologie si citeste cit de mult poti (asta tine loc de psiholog care costa bani) si apoi cu timpul incerca sa iesi din cochilie si intra in contact si cu alte persoane. Acum nu-mi vine in minte alt psiholog care are multe carti decit Deepak Chopra. Citeste tot ce gasesti la biblioteca scris de el si sint convinsa ca o sa te ajute sa-ti refaci increderea in tine. Iti doresc mult succes.
0
29-05-2012, ora 18:07
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
ms, , mai mult citesc pe net
0
19-07-2012, ora 19:33
Bubu2012
Nu este medic/terapeut
Bubu2012
Salut ! Ma numar si eu printre cei care au aceasta problema destul de neplacuta care a inceput pe la sfarsitul anului 2011. Am o transpiratie acida, urat mirositoare, uneori chiar a hoit... Pe langa asta, a aparut halena si mirosul excesiv al picioarelor (ceea ce n-am avut niciodata). Am facut toate analizele posibile *endoscopie, colonoscopie, sange, verificat fiecare organ in parte, analize sange, copro, urocultura, fungi, etc... Nu mi-a iesit absolut nimic in neregula, desi mai am si alte simptome cum ar fi balonearea si moleseala. Mi s-a pus diagnostic de colon iritabil si mi s-a sugerat sport si destresare.
In momentul de fata am ajuns sa cred ca are legatura cu "capul", intrucat am trecut prin foarte multe situatii stresante in 2011 pe care, la momentul respectiv, nu le/am perceput ca atare, insa la finalul anului m-a lovit o mica forma de depresie, care m-a tinut vreo 2 luni. In cele doua luni au inceput sa apara toate aceste simptome.
Iata ce am observat ca functioneaza:
- ma frec pe scalp cu bicarbonat alimerntar o data la trei zile (imi transpira urat mirositor si parul) si la axile in fiecare zi
- iau probiotice pt stomac ca sa se refaca flora intestinala (am urmat tratamente cu antibiotice f puternice in trecut)
- merg pe jos o ora, chiar si doua uneori, dar nu gen plimbare, ci pas mai alert
- am inceput sa iau pastile antistres de la plafar (sunt mai bune decat cele din farmacie care sunt 80% naturale)care au inceput sa aiba efect la 3-4 zile dupa ce am inceput sa le iau si m-am simtit mai vesela fara motiv, iar in zilele in care sunt happy nici nu mai transpir urat mirositor
- am redus munca la jumatate pentru o perioada (lucrez 7 zile din 7 cate 8-10 ore) si am inceput sa nu mai simt acele usoare stari de panica cand volumul de munca era prea mare si simteam ca o iau razna.
- nu mai manac deloc dulciuri, in special ciocolata, si niciun fel de produs de patiserie
- zilnic beau 0, 5 l apa cu lamaie, miere si 1 lingurita bicarbonat alimentar; cand ratez acest tip de limonada revine halena...

Urmeaza in curand sa fac acupunctura pentru problema asta si sper sa aiba rezultat.
Insa, am ajuns la concluzia ca intr/adevar e o boala functionala si ca destresarea constienta ma ajuta sa nu mai transpir asa de urat mirositor.
Va doresc sanatate tuturor si sper sa va ajute si pe voi !
0
12-09-2012, ora 01:47
inca_una
Nu este medic/terapeut
inca_una
Buna tuturor.
Sunt absolut uluita ca dupa atatia ani in care m-am simtit ca un extraterestru printre oameni, aflu ca mai exista si altii in conditia mea. Mereu m-am intrebat daca mai exista cineva ca mine pe planeta asta, nu doar in RO.
Sa ma descriu: am 32 de ani si problema a aparut (sau am devenit eu constienta de ea) pe la 15 ani (cand am inceput liceul). Deci au trecut 17 ani.
Am supravietuit. Asta pot sa spun. Da, pana acum am supravietuit. Cu toate umillintele sociale, cu depresii, cu izolare, cu nervi, cu disperare, cu resemnare. Am supravietuit. Am avut si momente bune si momente in care ma simteam in fundul iadului. Exista si o parte plina a paharului: oamenii care n-au fugit de mine si care mi-au ramas prieteni (desi n-am abordat niciodata subiectul) sunt cu adevarat oameni si ma plac pentru cine sunt si nu pentru altceva.
Nu stiu daca problema e pe fond psihic. Am momente in care ma simt f bine, nu sunt stresata si tot... monstrul invizibil e langa mine. Sunt obisnuita cu mirosul si de multe ori nu-l simt. Trebuie sa stea cineva langa mine ca sa incep sa-l percep.
Pe la inceputuri (in liceu) era si mai puternic. Uneori simteam ca innebunesc. Imi faceam baie, ma imbracam cu haine curate si nici 5 minute nu ma deplasam pe strada ca deja observam reactiile oamenilor. Pe vremea aceea nici nu-l puteam identifica prea bine. Liceul a fost un cosmar. Ma bucur ca a trecut.
A trecut si facultatea. M-am si angajat. M-am si casatorit. Sotul meu zicea ca ii place cum miros. Dar tot ma scoate din sarite daca ii aud nasul tiuind(asa cum il aud la ceilalti cand stau langa mine).
Sunt convinsa ca oamenii au impresia ca am probleme cu igiena, dar ma astept ca cei care ma cunosc mai bine, mai indeaproape sa isi dea seama ca nu asta e problema ci alta.
Si in prezent ma imbrac cu haine curate in fiecare zi si ma spal zilnic, inclusiv pe cap. Ma streseaza tot ritualul asta, cand altii se spala de 2ori/sapt. As vrea sa fiu si eu normala dar... na, asta e, nu sunt.
Am incercat sa identific mirosul dar... hmm. Vine de la tot. Inclusiv haine. La blugi am observat ca e altfel. Un pic de picioare cu praf si noxe. Iar la scalp.. ceva dulceag imbacsit. Per total: aer inchis (in engleza musty odour).
Sunt vegetariana de 9 ani (ovo-lacto). Probabil s-a imbunatatit ceva, dar nu suficient. Tin posturile dar nici atunci nu observ ceva imbunatatiri majore.
Un lucru n-am incercat: sportul.
La doctori nu cred ca am succes sa le povestesc + ca am o jena maaaare sa vorbesc despre asta cu oricine. Nici nu stiu cum as putea sa incep conversatia :)) Nu stiu daca in RO se fac analize pt TMAU asadar inca rezist in mizeria mea :))
Cu ajutorul lui Dumnezeu ma apuc de sport.

Oricum, orice ar fi, nu deznadajduiti! Eu am rezistat 17 ani si viata mi-a oferit multe momente frumoase chiar si asa! Si-o sa rezist cu ajutorul lui Dumnezeu pana cand o sa hotarasca El ca e timpul sa plec :)

Numai ganduri bune!
0
18-09-2012, ora 15:24
Chris86
Nu este medic/terapeut
Chris86
Buna ziua, am mai multe probleme. In ultimul an corpul meu a suferit foarte multe transformari...mi-au aparut foarte multe bube pe corp (cosuri imense), pielea a inceput sa-mi miroasa ingrozitor, respiratia este la fel de ingrozitoare, parul a inceput sa-mi cada.am inceput sa ma ingras, am luat 20 de kg in ultimele 4 luni. Tin sa specific ca nu am luat niciodata droguri sau alte substante (am fost intrebata de cativa doctori). Nu stiu ce sa mai fac la ce doctori sa apelez, pur si simplu viata mea este distrusa. Acum un an mi-am rupt mana si am fost expusa la multe radiatii, dar nu cred ca acesta este motivul. Va implor sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns
1063 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 35 36 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •