Miros neplacut al cosurilor si secretiei vaginale

07-09-2017
AmaliaMrs
Nu este medic/terapeut
AmaliaMrs
Buna ziua!
Am si eu o problema cu care ma confrunt de ceva vreme. Mai exact, pe langa faptul ca niciodata nu am scapat de cosuri inca de la pubertate (iar acum am 27 de ani), de vreo 6 luni observ ca atunci cand imi storc un cos se emana un miros acut neplacut. Imi este greu sa descriu acest miros. As spune ca este un miros de infectie, de puroi, combinat cu un iz proeminent de usturoi. Acest miros nu il intalnesc doar atunci cand umblu la cate un cos de pe corp ci si in secretia vaginala si mai ales dupa sex. Am un ten gras si totodata uscat. Uneori dimineata, cand ma trezesc si urmeaza sa-mi fac tabieturile la baie, observ deasemenea cum tenul, care este incarcat de sebum, emana tot un iz de infectie combinat cu usturoi. Chestia este ca intr-adevar mananc usturoi aproape zilnic si destul de mult insa si daca am renuntat pentru o perioada la a mai consuma usturoi, problema nu a disparut. Secretiile corpului meu continuau sa miroasa a usturoi. Aceste probleme mi-au aparut, cred eu, dupa un voiaj maritim de 6 luni. Sunt navigatoare pe nave comerciale unde conditiile de la bord sunt precare. Mai pe romaneste, pana si apa de la bord are rugina vizibila in ea, te speli si simti ca nu te-ai curatat deloc sau inca mirosi a metal. In acea perioada de sase luni am facut dintr-o prostie, spalaturi zilnice vaginale cu acea apa de la bordul navei, pentru ca nu mai aveam apa plata. Ma gandesc ca am luat vreo infectie vaginala de atunci, insa nu-mi explic de ce miros toate secretile corpului a infectie si usturoi. Am facut analize jos si initial mi-au depisat clamydia si stafilococul auriu. In urma unor tratamente mi s-a spus ca sunt ok jos si ca "poti cumpara o sticla de vin rosu si sa te pui pe facut bebelusi"... pentru ca asta imi doresc cel mai mult. Acum ma gandesc ca totusi am o infectie in organism si as vrea sa aud parerea unui specialist. Mentionez deasemenea ca citeam pe internet ca izul de usturoi al pielii se poate datora intoxicatiei cu fosfor care in acelasi timp conduce la scaderea calciului si se creeaza un dezechilibru in sange. Calcemia imi iese mai mereu aiurea... am deficit de calciu si nu prea pot asimila orice as face.
Deci... nu stiu... sa fie oare intoxicatie cu fosfor sau o infectie bacteriana, iar izul de usturoi sa fie de la faptul ca acest aliment il consum in cantitate mare si aproape zilnic?!
Imi puteti da va rog un sfat? Aceasta problema a devenit jenanta si imi afecteaza viata zilnica. Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.