miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti

12-04-2011
nefer
Nu este medic/terapeut
nefer
problemele cu dantura miau venit in urma cu vreo 5 ani cand practic de la an la an tot mai multe carii si tot mai multi dinti rupti tin sa precizez ca am 27 de ani si de 4 ani jumate nu mai fumez insa indiferent ce fac sau ce pasile iau de gura sau de cate ori mas spala daca am baut o kafea sau un pahar cu lapte imi miroase gura fff urat asi dori sa stiu ce am de facut desi trebuie sa va spun ca anul trecut stomatologul unde merg eu mia recomandat 10 injectii extrem de dureroase de facut in gingii si leam refuzat deoarece am facut una si nu mam mai dat jos de pe skaun va multumesc
7 comentarii
0
12-04-2011, ora 10:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mai consulta si un alt medic stomatolog, ca poate exista tratament mai putin dureros, cu toate ca halena poate fi cauzata si de altele, cum ar fi probl cu stomacul, cu sinusurile, otite etc.
0
12-04-2011, ora 18:26
Cozma Madalin
Nu este medic/terapeut
Cozma Madalin
Buna seara !am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat... de cateva zile, de vreo 4 zile mai exact am o problema cu gatul atunci cand inghit...am o senzatie aiurea cum ceva s-ar afla in gatul meu...si nu e doar senzatie ci chiar se afla ceva acolo deoarece simt cand inghit si chiar cand respir.. eu cred ca e crescut un nodul ceva, nu stiu cum sa-i zic, dar ma deranjeaza enorm cand inghit, imi provoaca o senzatie cum as avea ceva in gat si nu se duce cand inghit... nu e foarte mare dar mie frica sa nu se mareasca e o situatie ciudata si o senzatie la fel...ce as putea avea si cum as putea scapa de asta...va multumesc !
0
12-04-2011, ora 18:39
Cozma Madalin
Nu este medic/terapeut
Cozma Madalin
am uitat sa mentionez ca am 18 ani :D
0
12-04-2011, ora 22:13
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,
pana -ti va raspunde concret un medic,
iata un sfat "babesc"...SIGUR si...nedureros..
- spala bine o radacina de patrunjel si mananc-o, fara sa o tai felii...vei vedea..rezultatul miraculos...

Sigur nu-i o rezolvare pe vecie..DAR...pt. cateva zile, saptamani..este..

O seara buna.
0
13-04-2011, ora 11:13
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
pt cozma madalin: pentru inceput ar trebui sa fii vazut de un medic stomatolog. avand in vedere varsta pe care o ai si jena la deglutitie ( inghitire) pe care o simti... este posibil sa fie vorba fie de o afectiune a amigdalei de pe partea respectiva sau de molarul de minte care incearca sa erupa. daca medicul care te va consulta va constata ca nu este molarul de minte cauza. iti va recomanda eventual un specialist la care sa mergi.
ps: sa mergi inainte sa faci o radiografie mare pe care sa o ai la tine cand mergi la dentist. pe aceasta radiografie se vad ambele maxilare si toti dintii ( ortopantomograma se numeste sau radiografie panoramica) si se poate vedea exact si daca exista molarii de minte si cum sunt pozitionati.
0
14-04-2011, ora 17:50
Cozma Madalin
Nu este medic/terapeut
Cozma Madalin
multumesc, o sa contactez un medic, multumesc pentru sfat !o seara placuta !
0
19-10-2020, ora 11:27
DentaPoint
Identitate neconfirmată
DentaPoint
Respiratia urat mirositoare este chiar neplacut mai ales la aceasta varsta. In articolul de mai jos gasiti si unele cauze care pot provoca aceasta situatie. ----------*. Alimentatia corecta cred in continuare ca joaca un rol important in sanatatea dentara care este cel mai important factor in cazul mirosului. Din pacate unele masuri sunt luate prea tarziu, cand deja numai interventiile stomatologice pot schimba ceva, interventii care sunt si costisitoare.
In primul rand dantura trebuie pusa la punct.
Recomand folosirea dusului bucal / atei dentare in combinatie cu apa de gura.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul