mister neurologic

04-02-2007
anakinfelix
Nu este medic/terapeut
anakinfelix
Sotul are furnicaturi si arsuri in talpi, care sunt rosii cu contur rosu aprins si nu poate merge mult. Exista examene Doppler, Oscilometrii, Tomograf la cap, RMN la coloana, examene cardiologice, dermatologice, traumatologice, etc., facute la Sp. Floreasca si la Sp. Militar, la cei mai buni doctori si profesori. Dureaza de 1 an si este foarte suparator, mai ales ca nu exista un diagnostic clar pentru care sa faca tratament. Va rog mult, banuiti ce ar putea fi ? Multumesc mult de tot.
7 comentarii
0
05-02-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Daca toate investigatiile nu conduc la un diagnostic neurologic va sugeraz un tratament homeopat.Cautati in localitatea d-voastra un medic homeopat cu experienta si contactati-l cu incredere, Va urez succes.
0
21-02-2007, ora 00:00
DrMihaelaB-neurolog
Identitate neconfirmată
DrMihaelaB-neurolog
Probabil sotul dumneavoastra are o polineuropatie, iar daca exista si modificari vasculare sau trofice poate fi o polineuropatie autonoma. Va rog sa/mi descrieti ultimul examen neurologic.
0
21-02-2007, ora 00:00
anakinfelix
Nu este medic/terapeut
anakinfelix
Va multumesc pentru mesajele trimise. Doamnei doctor neurolog Mihaela B. trebuie sa-i spun ca analizele facute de sotul meu sunt cele pe care le-am enumerat in primul mesaj. Nu exista probleme pe plan "venos" si nici pe alte planuri. Atat Doppler, RMN la coloana, Tomografia la cap, Ex. EMG si toate masuratorile facute pentru circulatie, Cardiografie, Endoscopie pulmonara etc. sunt perfecte. La Institutul de Medicina Sportiva, pe buletinul Ex. EMG scrie ca "examenul efectuat nu deceleaza elemente patologice (fara polineuropatie, fara semne de suferinta radiculara L4-L5). In martie 2006 cand s-a declansat afectiunea, la Spitalul Militar i s-au administrat 7 zile perfuzii cu CORTIZON si B-uri, dar nu a simtit nici o ameliorare. Apoi a luat ThioGamma timp de 3 luni plus alte medicamente recomandate de Dl. Doctor Poalelungi de la Sp. Militar. A facut si tratamente homeopate luni de zile, a fost la Slanic (namol +bai) si a apelat la un bioenergetician, dar nici o schimbare. Va multumesc mult pentru atentia acordata.
0
27-02-2007, ora 00:00
cameliahadarean
Nu este medic/terapeut
cameliahadarean
cand nu este un diagnostic neurologic clar cereti analize pt boli infectioase si mai ales pt anticorpi borrelia - boala muscaturii de capusa
0
27-02-2007, ora 00:00
anakinfelix
Nu este medic/terapeut
anakinfelix
Din nou va multumesc pentru raspuns. Suferinta sotului meu este la ambele picioare. Aspectul AMBELOR picioare este IDENTIC (talpi rosii cu contur rosu-aprins), ca si senzatia de arsura sau furnicatura. Boala muscaturii de capusa se instaleaza la ambele picioare ?
0
25-03-2007, ora 00:00
iulianod
Nu este medic/terapeut
iulianod
mergeti la spitalul bagdasar arseni din bucuresti la dr.ciubotaru. il gasiti la etajul 6. sectia neurochirurgie lll este un super medic si are o echipa de milioane. nu veti regreta!!!
0
09-09-2018, ora 19:08
DAN1989.89
Nu este medic/terapeut
DAN1989.89
Am 29 ani. Sunt barbat. Constitutie - atletic.. - Problema aparuta in urma cu aprox 10ani - acum fiind mult mai severa.
*Am arsuri și intepături la talpi cam tot timpul ( mai putin cand merg).
*mainile si picioare mele (am platfus) sunt reci de cand ma stiu.
* am facut - doppler venos, rezultatul fiind - insuficienta periferica cronica venoasa
* am facut - dopler artere, rezultatul fiind - arterele de la gamba in jos sunt mai subtiri decat ar fi normal.
* chirurgul vascular, vazand analizele - a zis ca pt maini si picioare reci nu are cum sa intervina chirurgical.
* totusi..a recomandat ca si tratament - vessel due + pentoxi retard +aspirin cardio.
apoi mi-a recomandat sa merg la neurolog pentru problema cu #arsurile din talpi#
* neurologul a recomandat EMG (electromiografie). EMG facut de doctor Beșleaga, din Bucuresti. Reesind ca am polineuropatie senzitiva.
* Pentru polineuropatie senzitiva (descoperită prin EMG), neurologul de la braila # Dumitrescu Diana # : a prescris tratamentul - duloxetina (1 seara)+neurohelp (1dimineata)+anxiar (jumate dimin jumate seara) – tratament urmat pentru o perioada de 1 an - @ nu a avut nici un fel de rezultat impotriva arsurilor din talpa.
* si pe langa tratament a recomandat sa fac analize – printre care - imunoelectroforeza+ determinare plumb + determinare mercur in sange si antinucleoni ana – aceste 4 analize au fost negative.
* apoi un neurolog de la Ploiesti recomanda sa fac RMN coloana lombara ( Rezultatul fiind -mici hernii) si sa refac emg-ul( rezultatul – nu sunt semne de afectare neurologica)
& după toate acestea de mai sus, a întrerupt tratament dat de primul neurolog, pentru ca nu se confirmase neuropatia..
*am facut test de glicemie și a ieșit 98. deci nu este de la diabet.
* apoi am mers la neurolog din constanta. Acesta a recomandat rmn cerebral si emg. Rmn – ul a fost recomandat deoarece, pe langa arsurile de dinainte, acum am precizat doamnei doctor, faptul ca nu pot sa retin, nu pot sa invat.
* recomandarea doamnei doctor a fost sa urmez tratament cu acutil pt memorie si deficit de atentie
* rezultatul la rmn este: aspect cerebral normal irm. Sinuzita crnica frontala stanga. Etmoidita. Mucocel maxilar bilateral.
Emg -ul urmeaza peste 3 sapt.
*a rezolvat cineva o problema asemanatoare ? S-a descoperit cauza și au tratat-o???
Mulțumesc!!!
Buna ziua.
#Pentru insuficienta venoasa am urmat tratament de la specialist in chirurgie vasculara. si anume vessel duo, detralex, aspirin cardio si chiar ciorapi compresivi- toate acestea nu au avut absolut nici un efect. mai mult ciorapii compresivi imi dadeau dureri mult mai mari, decat atunci cand nu ii purtam.
# in legatura cu vitamina B, neurologul chiar a recomandat analiza, si chiar a iesit foarte bine, vit B era in limite.
# endocrinologul a facut screening tiroidian, a reiesit un mic nodul de 0, 4/0, 4 cm, insignifiant - asa a fost catalogat de specialist.
#din analizele de tiroida tsh, t3, t4 - a reiesit - tiroidita autoimuna - pentru care urmez - pastile de seleniu.
multumesc


oare anakinfelix a descoperit cauza? si a gasit rezolvare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri în talpă - ce ar putea fi?
  • Îngrijirea tălpilor
  •