Molar de minte

03-11-2015
Oana.1991
Nu este medic/terapeut
Oana.1991
Buna seara! Acum 7 zile am fost la stomatolog pentru a scoate molarul de minte din partea dreapta jos, deoarece era cariat. Durerile au fost destul de mari toata saptamana. Am luat ketonal, algocalmin, iar in ultimele zile m-am limitat la Iburpofen (cam 2-3 pe zi). Insa durerile sunt destul de rele, ma dor maselele din partea dreapta jos, maselele dreapta sus, tampla, in ureche (ca un curent), inghit greu si dureros si chiar de la durerile de cap simt ca nu pot sa tin ochii deschisi. Doamna doctor sustine ca durerile sunt normale si spune sa nu mai iau pastile, ca o sa treaca, iar eu nu contest faptul ca dansa stie mai bine, insa ma doare rau. E normal sa ma doara atata timp? Mentionez ca nu mi-a prescris deloc antibiotic. Ce sa fac? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
04-11-2015, ora 15:59
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
e adevarat dupa extractii de molari de minte pot fi dureri dar care ar trebui sa scada in intensitate de la o zi la alta.V-as adresa cateva intrebari: ati fost la un control de dupa extractie sa vada cum arata locul extractiei? pot aparea dureri foarte mari daca acolo locul s-a infectat si ati facut vreo alveolita... asta ar putea fi o varianta.

Ati facut cumva o radiografie de control de dupa exatrctie? sa verificam care e stare osului si cum se prezinta dintii vecini care spuneti ca va dor.

In general antibioticul nu are rolul dea diminua durerile.
sugestia mea ar fi sa faceti o radiografie de control si un control cat mai curand posibil pentru a elimina orice alte variante care ar putea sa nu fie tocmai convenabile.
0
05-11-2015, ora 20:29
Oana.1991
Nu este medic/terapeut
Oana.1991
Va multumesc pentru raspuns! Se uitase doamna doctor chiar in ziua aceea la mine, deoarece imi scosese firele. A spus ca nu este nimic in neregula. Durerile au mai trecut in cele 2 zile de cand am scris post-ul, nu mai iau pastile in timpul zilei, decat 1 seara. Am fost astazi iar la cabinet deoarece inca ma dor maselele din partea de sus si doamna doctor mi-a dat sa fac o radiografie panoramica. Exact cum spuneti si dumneavoastra, pentru a vedea exact ce este acolo.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •