Montelukast

03-11-2016
Mirela vramulet
Nu este medic/terapeut
Mirela vramulet
Buna ziua!am o fetita de 7 ani, care dr 4 ani ia montelukast?? As vrea sa stiu cat timp se ia acest medicament????
2 comentarii
0
03-11-2016, ora 10:12
Dr. Mihai Cristea
Pediatrie, Sibiu
Dr. Mihai Cristea
Este dificil de raspuns, neavand toate datele. In general Montelukastul se foloseste pentru reducerea bransitei astmatice/ astmului ceea ce se realizeaza prin desensibilizare nespecifica ( adica, scaderea reactivitatii alergice la nivelulul bronhiolei terminale, in felul acesta se incearca scaderea frecventei astmului ) Se mai foloseste si in cazuri de alergii cu alta localizare. Durata de administrare este - mai ales in astm - de lunga durata, in functie de raspuns, adica in functie de reaparitia simptomatologiei. Repet insa, e greu de dat un raspuns ferm fara a cunoaste in amanunt specificitatea cazului. Totusi pot spune ca durata in cazul acesta pare putin mare.Va sfatuiesc sa consultati un medic pediatru specializat in probleme pulmonare sau alergice. Multa sanatate
0
03-11-2016, ora 16:32
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Si eu cred ca perioada de administrare continua, de 4 ani, este cam mare, insa ar trebui sa va sfatuiti cu medicul, care v-a prescris medicamentul, daca nu este cazul sa faceti o pauza, in contextul in care ati obtinut un control favorabil asupra simptomelor astmului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul