Multivitamine si minerale

21-12-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Am doua intrebari:care sunt mai bune multivitaminele si mineralele efervescente sau cele comprimate?E adevarat ca cele efervescente se absorb sau se asimileaza mai rapid in organism decat comprimatele si astea ar fi mai bune?
Ce marca de multivitamine ati incercat?Eu am incercat si DoppelHerz si Eurovita acum iau de la Zdrovit efervescente dar nu stiu cat sunt de bune
Voi luati multivitamine pentru imunitate, vitalitate, rezistenta, reducerea oboselii, concentrare etc?
3 comentarii
0
21-12-2017, ora 23:17
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
In locul vitaminelor din comert, eu recomand mai degraba consumul de fructe, legume si antioxidanti. Daca le consumam zilnic si variat, dau rezultate mult mai bune decat cele din comert.
0
22-12-2017, ora 08:50
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Suplimentele minerale trebuiesc luate doar la recomandarea unui medic. Atunci cand nu exista o carenta surplusul de vitamine poate fi daunator.
0
22-12-2017, ora 14:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Vernus, inteleg situatia Dumneavoastra si nevoia de a obtine solutii si raspunsuri. Insa faptul ca deschideti cate 2-3 topicuri pe zi nu este de natura sa ajute pe nimeni, nici pe dumneavoastra si nici pe noi in incercarea de a va ajuta caci prezentati datele incomplet sau trunchiat si puteti obtine sfaturi nepotrivite si nesanatoase de la persoane care nu cunosc situatia dumneavoastra reala.
Poate ar fi mai indicat sa deschideti un topic, cu o singura discutie, de unde persoanele sa afle situatia dumneavoastra reala si completa.
Cred ca ar fi utile si pentru dumneavoastra si pentru alte persoane discutiile in contextul potrivit.
Un nume inspirat ar putea fi: "Sa discutam despre TOC" sau "Aproape totul despre TOC" etc.


Spre exemplu: tratamentele cu vitamine si minerale produc o stimulare a organismului; nu stiu daca aceasta stimulare nu intra in conflict (nu produce efecte antagonice) cu medicatia antipsihotica.
Stiu sigur ca exista un astfel de efect al complexului de B-uri. Pe de o parte ele sunt recomandate in tratarea filamentului si a celulelor nervoase, pe de alta parte stimuleaza puternic organismul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul