Multumesc.

09-02-2012
Marcel 10
Nu este medic/terapeut
Marcel 10
Buna, as vrea sa stiu daca e indicat sa mi se faca o rezectie la un dinte, in timp ce sunt racit, bolnav, si iau antibiotice ( ZINAT ), ca mi-a zis cineva sa nu merg la dentist sa mi se faca rezectia, pentru ca pot sa ma infectez si mai tare, adica e contraindicat interventia.
Ce sa fac, as vrea sa stiu?
Va multumesc pentru sfat !
2 comentarii
0
10-02-2012, ora 10:18
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Sa cautati un medic pasionat de endodontie. Poate ca situatia dvs se poate rezolva fara rezectie. Doar cu tratament endodontic (nechirurgical).

(Ca sa va raspund la intrebare: recomand aminarea interventiei chirurgicale. Raceala denota o scadere a imunitatii in acest moment, si e recomandat sa evitati alte traume operatorii pe un organism cu o imunitate scazuta, mai ales ca rezectia apicala NU este o urgenta.)
0
10-02-2012, ora 11:42
Marcel 10
Nu este medic/terapeut
Marcel 10
Cand am zis la medicul stomatolog, ca nu vreau sa vin la rezectie, mi-a ras in fata, si a zis ca e o prostie ca nu se poate face rezectia. Va multumesc pentu raspunsul sincer, pe care mi-at dat. Toate cele bune va doresc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul