MULTUMIRI din suflet d-lui Dr. Toader Corneliu

29-05-2012
virgildobrea
Nu este medic/terapeut
virgildobrea
Buna ziua,
Mama mea, Chius - Ferar Georgeta din Galati, a fost operata la sfarsitul lunii Aprilie 2012 de anevrism cerebral de artera comunicanta posterioara, de catre dl. Profesor Dr. Toader Cornel, impreuna cu echipa sa formata din doctorii Rosu Daniela si Stroe D. Am avut incredere in ei si spre enorma mea bucurie nu m-am inselat. Acum pot spune ca Dumnezeu a lucrat prin mintile si mainile lor. Multumesc din suflet si imi plec capul in fata D-lor Dr. Toader Cornel, Dr. Rosu Daniela si Dr. Stroe D.
Ceea ce ma intristeaza foarte tare este ca un sistem defectuos incurajeaza, in mod indirect, emigrarea doctorilor de inalta clasa, ceea ce conduce la un deficit cronic al sanatatii natiunii noastre.
Va multumesc din suflet Domnule Dr. Toader Cornel ca existati si multumesc lui Dumnezeu ca inca mai sunt oameni ca Dumneavoastra in acest Sistem Medical Romanesc care incet, incet tinde, din pacate, sa dispara.
Pe langa profesionalismul sau, m-au impresionat si alte lucruri. Oricine, cu orice problema, este primit imediat de Dl. doctor, lucru rar intalnit. Acest mare om munceste de la 7 de dimineata pana la 7 seara, inclusiv sambata, inclusiv de sarbatori (mama mea a fost operata chiar in debutul minivacantei de 1Mai si chiar intr-o zi de sambata). Mii de multumiri Domnului Dr. Toader Cornel si echipei de medici, au fost fabulosi.
In incheiere, sunt convins ca in lumea aceasta sunt putini oameni ca ei, cand conditiile sunt atat de dificile pentru toti, ei au ales sa mearga pe un drum drept si sa ajute oameni de rand ca si mine.
Inca o data mii de multumiri pentru 'Sansa la o noua viata!'
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul