muscatura de capusa

17-08-2009
seby2193
Nu este medic/terapeut
seby2193
Am fost muscat de o capusa sub scrot si am scos-o cu mana, ce poate sa mi se intampla. acum ma doar stomacul si transpir. va rog ajutor
27 comentarii
0
17-08-2009, ora 22:11
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cumpara de la o farmacie homeopata Ledum CH200 care anihileaza efectul de la muscaturi de insecte si suge cate o granula de 3 ori pe zi timp de 2-3 zile.
0
17-08-2009, ora 22:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi la urgenta daca ai inceput sa faci febra, e posibil sa-ti fi transmis anumite bacterii care trebuie identificate si analizate. E ceva banal, dar poate sa te dea peste cap, cum se spune. Macar consulta-te telefonic cu un medic de familie. Sanatate!
0
17-08-2009, ora 23:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Doamneeeeeeeee, Scarface, omul aceste a fost muscat de o capusa riscand sa faca Boala Lyme (MORTALA) si tu ii recomanzi tot granule homeopate??????
Va rog mult sa consultati de urgenta medicul pt ca muscatura de capuse este extraordinar de grava, poate duce la paralizie! Nu mai stati, si nu luati nicio granula homeopata, ca pana isi face efectul, transpirati 10 l de apa!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 00:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Lyme (boala lui) este o boala infectioasa articulara, neurologica si cardiaca, al carei agent este o bacterie din familia spirochetelor, Borrelia burgdoferi. Borrelia burgdoferi este transmisa omului prin intepatura unei capuse.
Tratamentul consta in antibioterapie, care trateaza manifestarile clinice debutante si previne manifestarile neurologice tardive. Boala lui Lyme poate lasa sechele de natura variata, indeosebi neurologice sau cutanate.

NU este obligatoriu sa dezvoltati aceasta afectiune, dar nu va recomand sa riscati cu atat mai mult cu cat prezentati niste simptome anormale. Consultati medicul si totul va fi bine!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 00:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamne Nick, viziteaza un curs de homeopatie, vorbeste cu un medic si o sa vezi ca orice boala, chiar si cele mai periculoase situatii se poate trata si vindeca cu remedii homeopate care sunt cu mult mai eficiente decat un spital intreg. Bineinteles ca nu accidente si late lucruri...

Vorbesti iara din prejudecati si nu din cunostinta !

Remediul acela luat imediat este in stare de a anihila imediat toxina care produce aceea boala in timp ce prin mergerea la spital, analize si alte lucruri nepotrivite boala a avansat deja prea mult.
Asa nihileaza si medicina clasica muscaturile de sarpe, cu antidot facut din venin de sarpe care se da imediat.
Vrei sa spui ca ce fac doctorii chiar in cazul muscaturii de sarpe este gresit ?
Acelasi lucru se obtine in mod similar si cu homeopatia.
Numai ca tu nu sti atat de multe despre homeopatie cat un doctor de acum 100 de ani despre aplicarea antidotului facut din venin de sarpe pt. antidotarea unei muscaturi !
"Oh, cum poti sa-i dai un antidot din venin de sarpe la cineva muscat de sarpe! "
0
18-08-2009, ora 00:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Presupunerea conform careia homeopatia vindeca sau amelioreaza boli sau stari patologice nu este bazata pe nici un studiu stiintific, toate cercetarile aprofundate aratand o rata de succes egala cu cazul in care nu s-ar fi aplicat nici un tratament. Nici teoretic nu exista nici un motiv pentru a presupune ca o substanta diluata dincolo de limita prezentei ei fizice intr-o solutie ar putea influenta ceva, sau mai bine zis, altceva decat "ceva" declansator psihic!

Fundatia stiintifica James Randi ofera un premiu de un milion dolari americani oricarei persoane care poate dovedi eficienta homeopatiei. Pana acum NIMENI nu a trecut nici macar de testele preliminarii in revendicarea premiului.



Dragule, antidotul facut din venin de sarpe nu este diluat in fractiuni infinitezimale. este remodificat pana la nivel adeneic astfel incat sa i se schimbe actiunea nociva intr-una benefica. Eu iti dau palma si tot eu pot sa te fac sa-ti treaca durerea, daca te mangai...asta face veninul si antidotul lui!
Dar...tu faci si crezi ce vrei.doar ca ar fi bine sa nu ii mai faci pe toti incapabili, tampiti si prosti, nu de alta, dar acei prosti si tampiti pot face reclamatie la administratorul Romedicului si ti se poate sterge contul. Si eu putea sa o fac, dar NU vreau. Esti o persoana care are intentii bune si chiar daca m-ai jignit (direct sau indirect, cum de altfel si eu am facut-o) iti doresc tot binele din lume! Daca ai fi putin mai amabil, si ti-au expune recomandarile fara trimitere negativa la alopatie...dar...its your choice!


Tot binele din lume si multe binecuvantari! Si totusi, homeopatia este benefica in multe cazuri, chiar si doar pt efectul placebo!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 01:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nick, ma faci sa zambesc.

Vrei sa probezi un remediu homeopat pe pielea ta sa vezi daca este placebo sau nu ?

Iti numesc remediu si antidotul lui si te las 1 zi sa-i simti efectul pe propriul corp !
AI CURAJ ?
0
18-08-2009, ora 01:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Auzi scarface, ia recomanda-mi mie 2 granule, care sa ajute la eradicarea helicobacterului!!Daca ma vindec musc din pamant!! ;)))))))))))))
Hai numeste scarface remediul si antidotul sa il incerc eu, pt ca am impresia ca il voi depasi din mers pe David Cooperfield!! ;))))))))))
.Si tot nu mi-ai spus ce religie esti..
0
18-08-2009, ora 01:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exista granule pt vindecarea de "helicobacter" caci aceasta nu este cauza boli ci numai urmarea ei.
Exista remediu pt. vindecat o jaqueline, dar contra la puricii ca helicobacteriilor nu exista...
Interesant este ca toti cei care dau sfaturi pe aici au cate o boala nevindecabila de medici si ei tot mai trimit oamenii la ei !! Interesant, intereseant.

Dar pacientii care spun "dovedesti-mi ca ma vindeci nu homeopatia si te cred" nu prea pot fi vindecati... caci aceasta atitudine impiedica vindecarea, chiar daca ea ar fi posibila..

Iar pe tonul asta oricum nu merge...
0
18-08-2009, ora 12:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sincera sa fiu, nu stiu daca am scapat sau nu de aceasta bacterie pt ca nu am mai facut niciun consult!!Probabil m-am vindecat si nu stiu...Dar de ce spui intruna ca homeopatia vindeca orice, cand colo nu poti sa imi recomanzi un tratament pt hp??
Nu stiu de ce te ascunzi sa imi spui despre religia ta, pt ca am anumite dubii in privinta asta, la ce recomandari ai facut pe forum, mai ai putin si instigi lumea la suicit!!
0
18-08-2009, ora 12:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Pai atunci prescrie-i lui Jackie "ceva" care sa distruga bacteria, nu ai spus tu ca homeopatia cunoaste toate simptomele si-i este absolut usor sa le vindece si sa neutralizeze tot?????

Eventual, sp si ei ce i-ai sp doamnei cu copilul de 10 luni: Jackie, scrie pe o foaie A4 in felul urmator: Draga homeopatie, eu sunt infectata cu o bacterie spiralata pe numele sau Helicobacter Pylori, vreau sa ma fac bine!
Introdu aceasta foaie impachetata intr-un bol cu apa, lasa-l draga la soare sa se bronzeze si dupa, bea cate o inghititura infinitizemala, si in maxim 7 zile, cu ajutorul acestei metode revolutionare descrise putin altfel de Scarface, cand o sa vada bacteria inscriptionat in moleculele de apa numele homeopatie, o ia la fuga de frica, pt ca si Helicobacter STIE ca homeopatia le face si stie pe toate. Eventual daca vei scrie si numele Scarface, in maxim o secunda te asigur ca lesina toata colonia de bacterii si nu vei mai avea nevoie de sulforaphane (care si ala cred ca-i o toxina, ca de altfel tot ce nu tine de homeo.), restrictii alimentare etc. Jackieeeeeeee, si tine cont ca trebuie sa vb frumos cu bolul de apa, ca daca ii vb urat si adopti o impostatie inadecvata...se supara si remediul homeopat nu mai are aceeasi valoare; sunt foarte senzitive remediile homeopate, sa stii...daca nu le masezi, vb frumos si.ai inteles, nu?

SCARFACE, si eu am incercat remedii homeopate, chiar le-am recomandat pt ca sunt bune pt anumite conditii medicale, dar cele facute de specialisti, nu cele pe care tu crezi ca le poti face in apartament din lac de parchet etc. etc. etc., si NU pt toate afectiunile!

Eu NU am spus ca remediile homeopate sunt 100% placebo, iar inventezi sau interpretezi gresit!?
Ma rog, ma duc sa ma pregatesc ca trebuie sa plec!


Numai Bine! Pup Jackie;) Salut Scarface;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 15:23
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Jaq: daca tot stai pe forum medical ar trebui sa sti ca pt. un tratament homeopat se merge la medic
homeopat si este nevoie de o anamnesa detaliata.
In plus ba ai bacterii ba nu ai. Hotaraste-te odata.

Poti fi sigur ca eu nu te voi trata cu nimic mai ales ca nici nu sti singura daca ai ceva sau nu si ti-am mai spus ca asa cum vrei tu nu functioneaza homeopatia.

Daca vrei ajutor mergi la un medic homeopat cu experienta si o sa te poti convinge singura daca
un homeopat te poate ajuta sau nu. Iar daca nu poate primul consulta altul pana gasesti unul care sa te poata vindeca asa cum se face si in cazul medicinei clasice.
0
18-08-2009, ora 18:53
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Vai, Nck, am ras cu lacrimi jur!!!! ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ai fost senzational!!De fapt esti!! ;))))))))))))))))))))))))))
Am sa incerc sa le gadil pe aceste remedii homeopate, poate ma dau bine pe langa ele! ;)))))
Mai scarface, eu acum vreo 2 ani, am descoperit in urma unor analize la sange, ca am hp slab pozitiv si am urmat 2 tratamente la un interval anume!Bacteria o aveam, chiar daca era slab pozitiv, insa nu am mai mers la medic sa imi fac analize, ma simt destul de bine daca nu consum alimentele interzise si din cauza asta nu stiu daca mai este sau nu prezenta in stomac!Deci, imi recomanzi sau nu un tratament?? :D Sunt dispusa sa incerc, daca tot o lauzi atat pe aceasta medicina, chiar daca bacteria a fost eradicata, presupun ca nu imi va face rau sa fac un trat.impotriva hp..
La un medic homeopat nu ma duc nici legata, pt ca am fost in trecut la unul care, in afara faptului ca m-a stors de bani, nu am iesit la niciun rezultat, iar efectele medicatiei nici macar nu le-am simtit prezenta in corpul meu!!
PS:imi zici te rog ce religie esti?? :)
Te pup Nick!! :X
0
18-08-2009, ora 20:52
valentin210
Nu este medic/terapeut
valentin210
jaqueline te-am intrebat ceva pe topicul meu cu nasucul, vezi ca sunt 2 pagini deacum.

referitor la tratament homeopat eu nu cred in el. de ce ?
O intamplare pe care am citit-o intr-o carte cu Parintele Paisie Aghioritul, in care preciza ca acestea sunt niste preparate "dubioase" pentru corpul uman.
0
18-08-2009, ora 21:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Valentin, asa am citit si eu, dar am recomandat cateva inainte sa citesc, acum imi pare putin rau. Biserica ortodoxa romane chiar precizeaza faptul ca homeopatia este o practica oculta, cu multe influente orientale nerecunoscute stiintific, dar fiecare este liber sa se trateze cum vrea!


Jackie, si eu m-am amuzat, ma bucur ca ai facut-o si tu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Multa sanatate tuturor! Pup Jackie;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
19-08-2009, ora 01:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dogma si adeptii lor nu va nu va intelege si accepta progresul niciodata. Asa a fost intotdeauna pe acest pamant si nici nu se va schimba usor.

Daca ne luam dupa dogmatici pamantul inca ar fi plat, galaxii nu ar exista si Pluto ar fi inca o planeta.
Pana acum 2 ani toti din voir s-ar fi batut cu pumnul in piept ca Pluto ar fi o planeta, desi se stia de la inceput, acum multe decenii ca nu are cum sa fie din cauta orbitei ciudate.

Medicii de acum cateva sute de ani au vrut sa-l omoare pe medicul mai destept Semmelweis care le-a demonstrat clar ca infecteaza gravidele la nastere cu ajutorul mainilor nespalate si le creeaza "febra dupa nastere" din cauza carora au murit sute de mii de femei.

Dogma a costat multe vieti pe acest pamant.

Hahnemann, descoperitorul homeopatiei, un principiu prezent in natura, a fost insusi un mare credincios si un mare iubitor de Dumnezeu si de oameni!

Hahnemann este SINGURUL OM din intrega istorie a omenirii care a infintat SINGUR si neajutat de nimeni in afara de Dumenzeu o intreaga stiinta noua, pe care a descoperit-o si finalizat-o intr-o singura viata de om in mod DEPLIN.
Acest lucru nu a fost posibil nimanui pana acum, nici macar in alte domenii, cu atat mai putin cu privire la viata si sanatate, care este cea mai complicata stiinta care exista.

Fara sa fi fost trimis de Dumenzeu si fara dragoste de Dumnezeu acest lucru nu este posibil unui om intr-o singura viata.

Acesta stiinta medicala, homeopatia, bate toata medicina chineza, acupunctura, ayuverda si toate fitoterapia din intreaga lume la un loc si este mult mai rapida, mai ieftina si eficace decat acestea.
In plus ce poate homeopatia nu poate nici o alte medicina indiferent de numele ei.
Eu le cunosc pe toate cele de mai sus.

Nu ar mai fost nevoie de nici un om in afara de de Hahnemann ca homeopatia se fie deplina !
Dar orice medic care a contribuit la marirea numarului de remedii si valiadarii simptomelora dovedit ca homeopatia este o stiinta adevarata si o terapie extrem de eficienta, ca nici alta medicina.

Ca un popa sau altul nu crede in homeopatie si o priveste ca pe o lucrare diavoliceasca si in acelasi timp isi lasa fierea scoasa de doctori sau ia somnifere toxice ca sa poata sa doarmasi pastile pt. dureri de cap si condamna homeopatia doar pt. ca nu o intelege este firesc in aceasta lume a dogmei.
Dogma guverneaza acesta lume si voi sunteti si voi copiii ei si cel mai greu lucru pe acest pamant este de a te elibera de dogme si prejudecati care vin din frica si din necunoastere.

Dar as vrea sa va vad pe voi "credinciosii" ca si pe acei popi cum ii vindecati voi cu credinta oarba si fara putere pe niste pacienti pe care o sa vi trimit !
Caci intre credinta si puterea de a vindeca prin credinta este o mare prapastie !
Care dintre voi este in stare sa vindece cu credinta lui pe cineva ?
Am mai multi pacienti, vi-i trimit daca vreti sa inolcuiti homeopatia cu rugaciunea voastra!

Informati-va mai bine inainte sa vorbiti de rau de ceva bun si natural care salveaza zilnic viata la mii de oameni si care a venit pe pamant numai cu ajutorul lui Dumnezeu spre binele omenirii.
Ca altfel lucrati inconstient pt. "necuratul" si nu pt. Dumnezeul de care vorbiti !
0
19-08-2009, ora 08:27
valentin210
Nu este medic/terapeut
valentin210
Scarface, eu il cunosc pe parintele Paisie Aghioritul ca pe un om al lui Dumnezeu care practica rugaciunea cu smerenie, de la care a primit si multe harisme.
Cu ajutorul acestor harisme a zis ce am scris mai sus.

Spune-mi stii tu cum si unde sunt fabricate aceste remedii homeopate pe care le tot lauzi !? :))
Sunt sigur ca nu !
0
19-08-2009, ora 10:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Bun, faptul ca l cunosti personal pe parintele Aghioritul nu spune nimic, dar cu atat mai bine, hai sa-i trimitem catva pacienti parintelui Aghioritul sa-i vindece el cum stie el si nu ne mai trebuie nici un fel de medicina ! Da-mi te rog adresa si telefonul lui sa vedem daca poate cu credinta lui sa aline suferinta oamenilor !

-

Te sfatuiesc sa citesti mai intai despre homeopatie inainte de a pune astfel de intrebari super-naive :
http://www.leacuri.net/despre_homeopatie.htm

Bun, acum ca nu mai ai ce sa zici te legi de granulele in sine, caci ele nu ar fi facute cum trebuie...

Aculta omule:

Remediile homeopate sunt aprobate de guverne, homeopatia se invata la facultate, trebuie aprobare de medic pt. a o practica, exista farmacii care le produc dupa norme legalizate. Nu este ca in fitoterapie sa faca fiecare ce vrea.

Remediile sunt fabricate TOATE dupa o norma standardizata si asta este prescris prin lege.
Orice farmacist care nu ar respecta aceste norme si-ar pierde licenta si in plus remediile nu ar functiona, lucru pe care homeopatii l-ar remarca imediat.

Aceste remedii contin NUMAI zahar - nu exista interes de a insela aici - dar aceste granule de zahar au fost imbibate mai inainte intr-o solutie care este asa de diluata incat nici o molecula de substanta nu mai este prezenta in ea si nu mai poate fi masurata ulterior. Aceasta solutie este fabricata dupa o metoda speciala si nu contine decat alcool si spiritul materiei care s-a pus in ea.

Se poate folosi si direct solutia aceasta, granulele de zahar sunt numai o modalitate mai practica
de a lua remediile fara apa.

Daca cineva analizeaza o granula homeopata nu va gasi decat zaharul. Daca cineva analizeaza o solutie homeopata nu va gasi decat alcoolul.
Remediul activ nu este material ca la medicamentele chimice ci energetic/informational, cu alte cuvinte pur spiritual.

La remediile homeopate nu actioneaza fierul material ci spiritul fierului. Nu actioneaza calciul ci spiritul calciului s.a.m.d.

Acest lcuru s-ar putea explica intre timp in mod stiintific cu fizica cuantica. Dra industria farmaceutica nu doreste sa stiti acest lucru si va arunca in fata tot felul de minciuni pe care le-ati putea verifica usor ca atare
daca aiti testa singur un remediu homeopat pt. a va convinge daca este "placebo".

Daca analizeaza cineva materia din care este facut un CD nu va fi in stare sa gaseasca musica in el decat daca o asculta cu mijloace potrivite. Acelasi lucru si cu remediile homeopate.
Orice om, planta sau animal care ar lua un remediu homeopat va simti efectul lui daca nu este disturbat de alte frecvente.

Homeopatia functioneaza si la bebelusi, animale si plante ceea ce exclude posibilitatea ca efectul sa fie de placebo. Acest lcuru este omis in explicatiile stiintifice, se aduc mereu ca dovada testele duble care sunt o tampenie caci nu exista 2 oameni la fel iar homeopatia nu trateaza bolile ci bolnavii.

Exista mai multe firme care produc mixaje homeopate pt. plante, gradina si cereale si care le poate vindeca. Chiar la mine in oras este o astfel de firma si primaria le foloseste pt. copacii bolnavi din oras cu mare succes.

Exista studii stiintifice care au dovedit ca homeopatie functioneza, aceste studii bineinteles ca nu sunt publicate in mass media. Oricine poate testa efectul remediilor homeopate pe corpul sau, pe animale, pe plante. O broasca sau un soarece din laborator va reactiona instantaneu la aplicarea unui remediu
homeopat potrivit iar reactia care apare in putine secunde deja se poate vedea si cu ajutorul unei encefalograme, etc.

D.p.d.v material aceste remedii contin aceeasi forma de substanta activa ca si ca si musica de pe un CD.
Granulele de zahar homeopate au fost programate cu informatia unei anumite substante asa cum se inregistreaza si musica pe un cd.

Asa ca despre fabricarea remediilor homeopate poti sa-ti faci putina grija, nimeni nu are interesul sa inlocuiasca zaharul din care sunt facute cu altceva caci se simte la gust si ceve mai ieftin si mai antibacteriel decat zaharul nici nu exista. In plus ar incalcea legea si si-ar pierde licenta imediat.
-

Ce te faci insa ca pe hartia medicamentelor pe care ni le recomanzi ca alternativa scrie ca acestea sunt facute din toxine puternice si scrie negru pe alba ca au efecte adverse. Chiara daca sti cum sunt fabricate si crezi in ele POTI FI 100% SIGUR CA INGHITI TOXINE al caror efect dezastruos este vizibil la toti cei care intra pe acest forum ?????????????????????????????

Matura tu mai degraba in curtea ta mai inainte sa critici curtea altora... mai ales daca nici nu sti cum arata aceasta !

Te sfatuiesc sa citesti despre homeopatie inainte de a pune astfel de intrebari super-naive si mai ales sa lasi astfel de comentarii inainte de a te fi interesat despre ceva cu interes si deschidere, caci altfel ramai
o victima a dogmei care ti-a fost inoculata de altii pe care o vei apara cu inversunare dar fara minte.

http://www.leacuri.net/despre_homeopatie.htm
0
19-08-2009, ora 14:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
"Hai sa-i trimitem catva pacienti parintelui Aghioritul sa-i vindece el cum stie el si nu ne mai trebuie nici un fel de medicina ! Da-mi te rog adresa si telefonul lui sa vedem daca poate cu credinta lui sa aline suferinta oamenilor !" - esti un MARE eterodox! Tu iti dai seama de gravitatea afirmatiilor tale???????????????????? NUMAI Dumnezeu vindeca; faptul ca unii oameni se insanatosesc, se datoreaza exclusiv permisiunii divine, nu.

Dragule, tu ai probleme psihice, preparatele homeopate nu te ajuta?

Cum iti permiti sa vb asa dsp Preasfintia sa, Parintele Paisie? Tu ai citit ceva dsp dansul? Il cunosti?
Homeopatia este buna, dar NU este recunoscuta de mediu cleric, care-i problema ta, doar n-oi vrea ca toti sa fie de acord cu tine, ca doar nu esti mentorul lumii!

Singurul super-naiv si un alt fel de naiv de aici esti tu! Inceteaza sa deranjezi oamenii cu principiile tale, pt ca altfel iti vei taia singur craca de sub picioare, si homeopatia poate cel mult sa-ti calmeze durerile provocate de cazatura, nu sa-ti salveze si contul de pe Romedic!



VALENTIN, lasa-l in pace, nu-i mai spune nimic, ca iti irosesti "vocalizarea". Vb cu cei patru pereti ai camerei tale, sunt mult mai receptivi decat Scarface, care vrea sa-si impuna pseudo-stiinta peste tot si sub orice mod!


Multa sanatate tuturor;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
19-08-2009, ora 15:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga Nick:

In afara de faptul ca nu ai inteles deloc ce am spus cu privire la faptul ca in comentariile voastre cereti abolirea homeopatiei ca o "stiinta oculta" in favoarea vindecarii cu rugaciunea te bagi si in discutiile altora.

Pe langa asta ce scri tu insusi denota lipsa de cunoastere in acest domeniu. Dar stiu ca esti capabil si inteligent si vei invata, de aceea te mai instig un pic daca tot aduci afirmatii gresite.

Diferenta intre mine si tine este ca tu incepi mereu cu atacuri personale in loc sa ramai la argumente
si iei in plus si apararea (cu atacuri personale! ) ale tuturor care incep sa argumenteze contra homeopatiei... Chiar le ordoni ce sa faca si ce sa vorbeasca cu mine !

Daca faci afirmatii gresite nu te astepta neaparat sa le las neraspunse.

Ai zis mai sus
"Biserica ortodoxa romane chiar precizeaza faptul ca homeopatia este o practica oculta, cu multe influente orientale nerecunoscute stiintific, dar fiecare este liber sa se trateze cum vrea"

a) homeopatia a fost infiintata in Germania acum ca. 200 de ani si nu in orient
b) este o stiinta care se studiata, este verificabila si aprobata de stat si nicidecum o practica oculta.
Exista mii de dovezi stiintiifice dar pt. cei care nu cauta acestea nu sunt cunoscute.
c) influente orientale nu exista in homeopatie, este o stiinta cu totul noua si bazata pe principiile naturii
d) se trateaza exclusiv dupa organonul lui Hahnemann si Materia Medica
e) este folosita si de f. multi medici clasici si in spitale. Exista spitale in occident si orient unde se trateaza numai cu homeopatie
g) Dr. Pavel Chirila, un mare crestin desi nu "Preasfant"ca altii aplica homeopatia cu mare succes in clinica Christiana.
By the way, o porunca a bibliei spune ca nimeni nu este sfant in afara de Dumnezeu.
h) se poate testa de oricine
i) este folosita si de veterinari

O sa te vizitez in cateva saptamani ca sa ma cunosti personal, poate atunci o sa ma vezi cu alti ochi decat cei indignati de acum din cauza ca tot ce spun este total opus la ceea ce cunosti tu (inca)..

Ciao
0
19-08-2009, ora 15:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bine, multumesc mult pt informatii! Eu NU ordon nimanui nimic...este clar ca la mijloc sunt multe neintelegeri, dar ca sa vezi ca NU sunt impotriva homeopatiei, iti voi lasa cateva link-uri sa vezi ca si eu am postat o multime de topicuri care fac trimitere la homeopatie:

http://forum.romedic.ro/prod/Benzoicum_acidum_-remediu_homeopatic_pentru_infec%C5%A3ii_urinare_022263.html
http://forum.romedic.ro/prod/Febra_copiilor_comb%C4%83tut%C4%83_homeopatic_!!!_022264.html
http://forum.romedic.ro/prod/Gre%C5%A3urile_ap%C4%83rute_%C3%AEn_timpul_sarcinii_-_tratament_homeopatic_022265.html
http://forum.romedic.ro/prod/P._officinalis_-_%C3%AEn_tratam._hemoroizilor_%C5%9Fi_fisurilor_anale_022266.html
http://forum.romedic.ro/prod/STREPTOCOCCINUM_-_remediu_valoros_contra_ASLO_marit_022267.html
http://forum.romedic.ro/prod/Lycopus_virginicus_-_un_remediu_pentru_hipertiroidie_022268.html
http://forum.romedic.ro/prod/Remedii_homeopatice_pentru_oboseala_oculara_023776.html
http://forum.romedic.ro/prod/Eugenia_jambosa, _un_remediu_util_pentru_acnee!_023777.html
http://forum.romedic.ro/prod/Physostigma_venenosum, _un_remediu_pentru_strabism__023778.html
http://forum.romedic.ro/prod/Sinapis_alba_-_mu%C5%9Ftarul_alb, _util_%C3%AEn_faringita_cronic%C4%83_023779.html
http://forum.romedic.ro/prod/Tratamentul_individualizat_al_insomniei__023780.html
http://forum.romedic.ro/prod/Verbascum_thapsus, _remediul_otitelor__023781.html
http://forum.romedic.ro/prod/Raul_de_calatorie, _tratat_homeopatic!_023782.html
http://forum.romedic.ro/prod/Tratamentul_homeopat_al_cardiopatiei_ischemice_u%C5%9Foare_029001.html
http://forum.romedic.ro/prod/Calcarea_iodata_-_remediu_pentru_vegeta%C5%A3iile_adenoidiene_029002.html
http://forum.romedic.ro/prod/Onchorynchus_tschawitcha-remediu_homeopatic_pentru_dispepsie_029003.html
http://forum.romedic.ro/prod/Coccus_cacti_-_un_remediu_util_pentru_tuse_029006.html
http://forum.romedic.ro/prod/Nux_moschata_-_ajutor_pt._consumatorii_de_droguri__029007.html
http://forum.romedic.ro/prod/Euphrasia_%C5%9Fi_conjunctivitele_029009.html
http://forum.romedic.ro/prod/Anorexia_%C3%AEn_abordare_homeopat%C4%83_029010.html
http://forum.romedic.ro/prod/Thiosinamin, _un_remediu_interesant_pentru_cicatrice__029011.html
http://forum.romedic.ro/prod/Hipertrofia_benign%C4%83_de_prostat%C4%83_-_tratament_natural__029013.html
http://forum.romedic.ro/prod/Tratamentul_homeopatic_%C3%AEn_candidoz%C4%83__030641.html

Ce parere ai? Am si folosit preparate homeopate cu rezultate foarte bune...eu nu sunt de acord cu ce faci tu, nu cu homeopatia. Nu sunt de acord ca sfatuiesti persoanele sa-si faca preparate acasa, ceea ce mi se pare mai mult decat "putin" riscant, in rest sunt pro-homeopatie!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
19-08-2009, ora 16:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
AAA, si am uitat sa-ti spun ca si tu esti foarte inteligent, din fericire ;)))


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
20-08-2009, ora 19:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Valentin, la intrebare ti-am raspuns atunci, alta recenta nu am mai vazut, dar am sa mai verific o data!
scarface, de ce nu imi spui ce religie esti?
Nick te pup!
0
21-08-2009, ora 11:24
seby2193
Nu este medic/terapeut
seby2193
Doamne nici nu mai pot citi nimic din posturile voastre cu cearta.. lasati-o si voi mai moale la dreaq
va certati in alta parte nu pe forumuri medicale..
0
21-08-2009, ora 17:22
valentin210
Nu este medic/terapeut
valentin210
jaquelinne scz, , te rog sa ma contactezi si o sa te intreb apoi mai multe despre cum a decurs tratamentul la tine.

vreau sa verific cum ai raspuns tu la tratament. astept email de tine.
0
23-08-2009, ora 11:48
valentin210
Nu este medic/terapeut
valentin210
@scarface - iti recomand o carte pe care s-o citesti, sper ca te va ajuta sa intelegi mai multe.
SFANTUL ARHIEPISCOP LUCA - Chirugul fara de arginti.

@jaquelinne - te rog sa incerci sa ma contactezi, ca sa ma pot lamuri mai bine cu niste lucruri.
ar fi fost super sa-ti pot trimite aici mesaje private dar nu stiu cum.
0
23-08-2009, ora 12:30
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
valentin210, este simplu, dai un click pe id-ul meu si jos in lista vei gasi o fereastra in care poti sa imi trimiti un mesaj privat!!Nu am avut timp zilele astea pt net...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum scot căpușa - prin tragere sau rotire?
  • Repelente împotriva căpușelor
  • Profilaxia bolii Lyme după mușcătura de căpușă
  • Metode de evitat pentru îndepărtarea căpușei
  • Prevenirea mușcăturii de căpușă
  • Gelul cu acțiune antibiotică ce poate preveni boala Lyme
  • Atenție la căpușe!
  •