Muschii vaginali

25-01-2018
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
Buna ziua. Am nascut acum 5 luni si de atunci nu mai pot sa contract muschii vaginali. Parca nu.i mai simt. Plus ca dupa nastere ma lubrifiez foarte mult si am ramas cu vaginul mai larg. Ce as putea face? Sa merg la un control sa vad de ce nu mai simt muschii? Un raspuns va rog.
7 comentarii
0
25-01-2018, ora 08:20
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Va sfatuiesc sa mergeti la un consult de specialitate, la medicul ginecolog. Daca va deranjeaza aceasta situatie, ar fi bine sa incercati sa o remediati, cu siguranta exista ceva de facut si medicul este cel in masura sa va explice ce se intampla si ce aveti de facut.

Toate cele bune!
0
25-01-2018, ora 17:46
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Bună ziua! Exista un set de exercitii fizice/Kegel care ajuta la mentinerea elasticitatii mușchilor pelvini. Au fost inventate de dr. KEGEL cam in 1940 pentru incontinenta urinara cu care se confruntau o parte din femei dupa nastere.Acestea se pot efectua inainte de nastere/după, în perioada de menopauza pentru a preîntîmpina slăbirea planseului pelvin.Cereti informatii in acest sens de la dr. ginecolog.
0
10-06-2018, ora 09:54
Anita0000
Nu este medic/terapeut
Anita0000
Buna ziua. Eu am nascut acum 7 luni si la reinceperea vietii sexuale am observat ca vaginul meu este largit. Desi am facut exercitii kegel, nu am simtit o imbunatatire prea mare.In schimb am gasit pe net un aparat numit KEGEL8 mother nurture pe care mi l-am comandat si urmeaza sa imi vina comanda.Din ce am citit are reviewuri foarte bune. Eu l-am comandat din Uk dar exista si un site in romania care il distribuie numai ca este mai scump.Va recomand sa il cautati pe net si sa vedeti despre ce e vorba.Nu vreau inca sa imi fac operatie de micsorare a vaginului deoarece intentionez sa mai dac un copil.
0
05-11-2018, ora 00:57
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
Buna. A-ti primit aparatul? Se observa vreo modificare?
0
19-11-2018, ora 14:55
Anita0000
Nu este medic/terapeut
Anita0000
Salut, DA!!! folosesc aparatul Kegel8 Mother Nurture de vreo 3 luni aproape zilnic (nu il folosesc la menstruatie sau sunt unele zile in care nu am timp si chef) o data pe zi. Se recomanda chiar de 2 ori daca suporti si ai timp. Va spun cu mana pe inima ca functioneaza. In sfarsit viata mea sexuala este foarte buna. Pana sa folosesc aparatul, erau doar cateva pozitii in care mai simteam ceva. In momentul de fata totul s-a reglat ca inainte de nastere, insa ca sa se simta la fel de bine si eu depun putin mai mult efort
in muschii vaginali fata de inainte de nastere. Oricum este extraordinara diferenta. Va recomand cu mare caldura.
0
19-11-2018, ora 22:04
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
Buna. Ma bucur ca functioneaza. Eu as vrea sa fac operatie de vaginoplastie dar nu stiu ce sa fac. Nu stiu daca e chiar asa cum am gasit pe net de operatie, dar sper sa aiba un rezultat bun. Ma si umezesc foarte mult si atunci parca e si mai larg. Nu stiu cum spun alte femei ca nu s-au largit in urma nasterii pt ca ca la mine chiar se simte ca sm nascut.
0
19-11-2018, ora 23:17
Anita0000
Nu este medic/terapeut
Anita0000
Inteleg perfect ce spui vis a vis de femeile care spun ca nu simt nicio schimbare dupa nastere! Si eu am avut acest sentiment de nedreptate, ca nicaieri nu scrie sau nimeni din cele cu care am vorbit nu mi-au spus acest detaliu care mi se pare foarte important.Nu stiu daca as fi ales cezariana, dar cu siguranta as fi facut mai multe exercitii vaginale inainte de a ramane insarcinata si de a naste pentru intarirea muschilor. Daca nu doresti inca un bebe, personal cred ca operatia este in regula. Insa obligatoriu trebuie discutat cu doctorul ce anume implica ea. Aparatul asta pe care il folosesc este mult mai ieftin de exemplu, dar dureaza mai mult pana resimti rezultate.Pe de alta parte si la operatie o sa dureze refacerea.Trebuie puse pe hartie lucrurile pro si contra pentru ambele metode.Mult succes!Daca discuti cu un medic de operatie sa imi spui te rog ce recomanda.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Viata sexuala dupa nastere
  • Refacerea după naștere
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Epiziotomia
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •