Naltrexone / Nalmefene - Metoda Sinclair (TSM) in Romania pentru dependenta de alcool

18-04-2017
tbtsm
Nu este medic/terapeut
tbtsm
Buna seara,

Tatal meu sufera de dependenta de alcool si doreste ajutor. In ultima perioada am facut research si am descoperit The Sinclair Method, asociata cu Naltrexone (in Europa vandut sub numele de Selincro, iar substanta activa fiind Nalmefene, un derivat din naltrexone), care are foarte mare success!

Din cautarile efectuate, nu am putut gasi clinici sau doctori care practica aceasta metoda si la noi in Romania. As dori incercarea acestei metode si nu a celor clasice (AA, 12 pasi..) care au o rata de succes mica si care impun abstinenta.
Am gasit, in schimb, doar articole legate de dependenta de alcool prin care era mentionat si tratamentul cu Naltrexone, dar sunt putine si nu exista vreo referinta catre medici sau clinici care prescriu si folosesc metoda lui Sinclair.

Cunoaste cineva medici/clinici din tara care au folosit Naltrexone pentru tratarea dependentelor de opioide sau care cunosc metoda lui Sinclair?
Orasul nu conteaza in acest moment, doresc doar sa stiu ca aceasta alternativa de tratament este accesibila si la noi in tara.

Va multumesc!
4 comentarii
0
20-04-2017, ora 18:51
Dr. Ungureanu Elena
Psihiatrie, Iasi
Dr. Ungureanu Elena
Buna seara!In Romania un rezultat foarte bun in tratamentul dependentelor il au Clinicile ALIAT, dar nu stiu daca utilizeaza metoda Sinclair.Puteti intra pe site-ul lor si sa ii contactati pentru mai multe detalii.O echipa deosebita, pe care am avut placerea sa o cunosc personal, este la Clinica ALIAT Suceava, unde ofera consultatii dr.Munteanu Vlad.Sper ca v-au fost de folos informatiile!
0
13-03-2018, ora 12:11
Mirela111
Nu este medic/terapeut
Mirela111
Buna, am auzit ca s-a deschis o clinica private rezidentiala unde se trateaza dependenta de alcool cu acesta metoda in Bucuresti.
0
18-03-2018, ora 15:04
btmrx
Nu este medic/terapeut
btmrx
Buna, Mirela111,

AI mai multe detalii legate de aceasta clinica?

Multumesc!
0
22-03-2018, ora 13:26
claudia414
Nu este medic/terapeut
claudia414
buna ziua, cunosc si eu o astfel de clinica fff buna, este o clinica rezidentiala cu personal calificat si tratament eficient
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK