Ne deorim un copil

19-09-2006
Camy_giorgiana
Nu este medic/terapeut
Camy_giorgiana
in primul rand va multumes pentru raspuns si timpul acordat anuntului meu.
Doctori nu ne-au spus mai nimic nici ca aceasta ar fi o problema nici ca nu ar fi, nici daca vom putea avea copii. Mie la inceput mi-a explicat ca trebuie sa imi faca o multime de teste iar pana la urma nu mi-a facut mai nimica toata decat sa uitat sa vada cum lucreaza ovarele si a zis ca este totul in ordine. Sar putea ca eu sa am trompele infundate ???
Ce ma sfatuiti sa fac? CAre este sansa de a avea un bebe?
Este oare din cauza stresului?
Va rog din suflet ajutatima si datimi niste sfaturi
Va multtumesc anticipat
2 comentarii
0
19-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Singurul sfat pe care vi-l pot da este sa mergeti la o clinica specializata in tratarea fertilitatii si sa vorbiti cu un medic de acolo(ceea ce cred ca ati si facut)
Evident ca medicul dvs nu v-a mai investigat pe dvs in amanunt, odata ce s-a descoperit ca sotul are o problema de fertilitate.Din pacate nu am cum sa stiu care este cauza infertilitatii sotului(spermatozoizii cu motilitate scazuta) insa, in centrele de tratament al infertilitatii se fac investigatii in acest sens, si se poate astfel afla si daca e sau nu reversibila problema...
Sanse sa faceti copii exista, in ultima instanta prin fertilizare in vitro
0
20-09-2006, ora 00:00
Camy_giorgiana
Nu este medic/terapeut
Camy_giorgiana
Va multumes din suflet ca va-ti facut timp si mia-ti raspuns asa de repede. Pe data de 25 trebuie sa merg din nou la doctor si am sa vad ce ne va spune. Va multumesc inca o data si am sa va tin la curent. Deocamdata nu imi ramane decat sa astept desi eu nu mai am rabdare imi doresc tare mult un copil dar sa speram ca nu va mai trebui sa astept prea mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •