Neintelegere intre cuscre

18-08-2018
Girl98
Nu este medic/terapeut
Girl98
Buna ziua! As avea nevoie de un sfat intr-o problema destul de suparatoare. Am o relatie frumoasa de cativa ani, iar anul acesta urma sa ne mutam impreuna. Din nefericire, amandoi depindem de banii parintilor, fiind studenti. A aparut o cearta intre ''cuscre', iar mama lui i-a interzis sa isi mai petreaca timpul cu familia mea (spunand ca nu ii va mai oferi bani daca se intampla), ceea cea mie nu prea imi convine, pentru ca asta ne separa mai mult sau mai putin. Nu imi place aceasta situatie, dar nu vreau sa renunt nici la relatie pentru ca, repet, noi ne intelegem incredibil de bine.
2 comentarii
2
18-08-2018, ora 22:51
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Găsiți o solutie sa nu mai depindeți financiar de părinți.Va mutați împreună și vă luați viața în maini
0
20-08-2018, ora 13:54
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
De ce crezi ca asta va « separa mai mult sau mai putin » Girl ? Tu ce ai face daca el ti-ar spune ca nu e vreo problema si ca si-ar dori sa continuati relatia chiar daca nu mai primeste bani de la ai lui ? Chiar crezi ca o sa-l lase ai lui sa moara de foame ?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul