nelamurire pentru domnul doctor Mihnea Dragomir

04-03-2010
alina85
Nu este medic/terapeut
alina85
Am postat o intrebare despre schimbarea anticonceptionalelor karissa cu yasmin si raspunsul a fost sa incep noua folie de yasmin imediat dupa ce termin folia de karissa fara sa mai fac pauza de 7 zile intre folii. Dar am mai verificat si alte postari cu legatura la subiectul care ma intereseaza si am observat ca raspunsul dumneavoastra era diferit..trebuie sa incep noua folie de yasmin in prima zi de ciclu menstrual sau in ultima zi cum faceam de obicei?Planuiesc sa opresc contraceptivele peste 2 luni pentru ca vreau sa raman insarcinata dar deocamdata inca doresc protectie si in tara in care locuiesc nu gasesc Karissa deoarece le aduceam din romania..va rog mult sa-mi raspundeti deoarece mai am 2 pilule si termin folia de karissa..nu stiu cum sa procedez!
3 comentarii
0
04-03-2010, ora 23:56
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Luati din vechiul contraceptiv pana terminati folia, apoi faceti pauza de 7 zile pe care o faceati mereu, dupa care incepeti noul contrceptiv.
0
05-03-2010, ora 12:17
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Dar de ce dl doctor? Pe prospectul de la Yasmin scrie atunci cand treci de la alt anticonceptional combinat sa incepi yasmin imediat dupa ce termini blisterul si mie asa mi-a zis mereu ginecoloaga, luna respectiva sa nu mai fac pauza (am schimbat o data jeanine cu karissa si apoi cu yasmin). De curiozitate intreb ma scuzati pt deranj. si stiu ca am intrebat si atunci pt ca logic eram stresata, si clar nu facusem pauza lunile alea!
0
19-03-2010, ora 18:00
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua domnul doctor Mihnea, sunt alina85 v-am intrebat despre schimbarea anticonceptionalelor karisa cu iasmine, am inceput dupa cum m-ati sfatuit..dar totusi simt un discomfort la sani si sunt un pic mariti ceea ce de obicei dupa ciclu nu mai simteam, am simtit si un pic greata dar nu foarte predominant..poate fi oare posibil sa fi ramas insarcinata??eu imi doresc un copil si e binevenit chiar si mai devreme de planul meu si al sotului..cum sa procedez??test sau e oare doar o alarma falsa?ce ma sfatuiti?va rog URGENT!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul