Neo-angin in sarcina

24-09-2009
anca1508
Nu este medic/terapeut
anca1508
Va rog mult sa ma ajutati cu o parere, sunt nelinistita si abia saptamana viitoare am programare la dr.Acum 2 saptamani am avut niste mici jene in gat si am luat 2 pastile de neo-angin.Zilele trecute am aflat ca sunt insarcinata, acum avand cam 5 saptamani.As vrea sa stiu in ce masura afecteaza sarcina acele pastile...trebuie sa fac avort?
2 comentarii
0
24-09-2009, ora 15:21
miralice
Nu este medic/terapeut
miralice
Citeste pe prospect si vezi ce scrie la medicamentul respectiv. (la sarcina si alaptare) Dar dupa parerea mea nu cred ca trebuie sa ajungi la avort. Ai doar 5 sapt, el nici nu s-a formnat. ai 5 sapt de la ultima menstruatie...ca asa se calculeaza, dar tu nu ai cum sa ramai primele 2 sapt dupa menstra.ai sa vezi ca asa iti spune si dr. Stai linistita. Asta e parerea mea. Si eu eram atat de fricoasa, dar am depasit momentele astea. (am 15 sapt eu). E normal sa te intrebi.ca doar nu te intalnesti mereu cu acesata situatie. Ai grija de tine si de bebe.sarcina usoara.
0
24-09-2009, ora 15:43
anca1508
Nu este medic/terapeut
anca1508
Hmm, din pacate nu scrie ca ar fi aceptate in sarcina ci ca trebuie consultat dr.Probabil ca ma agit si eu degeaba dar dr. de familie, cand m-am dus sa o anunt, a zis ca spera ca nu am luat aboslut nici un medicament ca nu e voie etc.si nu mi-am amintit pe moment.Multumesc de raspuns...sarcina usoara si tie:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul