Neuropatie femurala post-operator

06-12-2017
Dr.Luca
Nu este medic/terapeut
Dr.Luca
Buna ziua,
Tatal meu a suferit o interventie chirurgicala in urma cu 9 saptamani(protezare aorta subrenala, ilica externa dreapata si iliaca comuna stanga pentru anevrism aortic rupt cu hematom retroperitoneal important fuzat spre dreapta).Preoperator s-a manifestat cu dureri atroce in membrul inferior drept. CT efectuat postoperator a aratat hematom retroperitoneal restant paravertebral drept fuzat la nivel ilio-psoas drept.
In prezent tatal meu prezinta parestezii in portiunea anteromediana a coapsei drepte si dificultate in flexia copsei pe bazin(simptom ce s-a ameliorat mult in ultimele sapatamani ! ).Bineinteles mersul este foarte dificil(, in momentul de fata merge cu cadrul ).
Intrebarile mele sunt:
1)ce sanse are de vindecare?/ce risc este sa ramana cu un defect de mers permanent?
2)ce optiuni terapeutice exista pentru aceasta afectiune (chirurgicale/medicamentoase/complementare)?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

03-10-2017, ora 9:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
ALAnerv
ALAnerv reprezinta una dintre solutiile cele mai performante pentru refacerea structurii si functiei nervilor lezati (in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice). Este considerat un foarte puternic antioxidant si trofic neuronal pe piata romaneasca ce poate adauga beneficii importante masurilor terapeutice recomandate pacientilor cu radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice. Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nanorețeaua cu eliberare de vitamine pentru regenerarea nervilor periferici
  • Aplicația Activ (by ROmedic)
    Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

    Accesează gratuit Aplicația
    Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK