nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)

153 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›
0
11-04-2017, ora 19:08
Flowers
Nu este medic/terapeut
Flowers
Ptr mira68.multumesc...Da sunt cadru medical si m am.saturat de toti...Nu mai am.credere in nimeni.de aceea vroiam sa vb cu dvs dar observ ca nu doriti...EU Am mai vb cu o dna si a fost fff deschisa ca om...Dar Observ ca inca o data viata imi demonstreaza ca exista lume fff ciudata...Nesincera...cum a spus si dna cu care am.discutat la tel ar trebui ca cei care avem aceasta boal sa fim uniti...Multumesc De mesaj..Scuzati Mi deranjul...
0
11-04-2017, ora 20:30
Flowers
Nu este medic/terapeut
Flowers
Ptr mira 68...vroiam sa vorbesc cu dvs ce simptome aveti ca am inteles ca aveti aceasta boala de 10ani si ce medicamente ati luat in acesti 10ani.Atat vroiam sa vorbim...SANATATE Si doamne ajuta sa fiti bine...SI Am vazut ca ati fost la dr soare...din cate am observat din mesajul dvs acest dn dr va dat tratament homeopatic si va ti facut bine..??
0
12-04-2017, ora 08:19
mira68
Nu este medic/terapeut
mira68
Pt Flowers.Va inteleg supararea, ca nu ati reusit sa gasiti o solutie pt aceasta boala si ca nu mai aveti incredere in nimeni dar.nu va obliga nimeni sa mergeti la dl dr, e alegerea dv! Sanatate multa.
0
13-04-2017, ora 12:03
Flowers
Nu este medic/terapeut
Flowers
Ptr mira 68.va pot intreba ceva: la dnul dr soare ati facut tratament homeopatic timp.de 1luna de zile si v au disparut total durerile.??ca am citit ca aveti aceste dureri de 10 ani..asa este??daca doriti sa mi raspunde ti va multumesc...Sa aveti un paste linistit cu multa sanatate dvs si familiei.da sunt dezamagita ptr ca din luna februarie eu n am mai putut merge la munca...SUNT Dureri fff mari si am fost la ff multi dr...DINTRE Care 2 neurochirurgi care unul mi a zis ca de fapt e o nevrita si altul.la tg mures ca am o nevralgie de trigemen atipica.asa ca pe langa astia 2 dr am mai fost la 2 neurologi si la 2 orlisti.de aceea sunt satula de toti.ca nu am inca un diagnostic corect.am facut si acupunctura...A Mai cedat un pic.de aceea imi doream sa vb cu dvs cu am vb si cu alta dna care deja saraca e atat de grav incat ma rog zilnic ca dzeu sa i dea puterea necesara sa lupte in continuare.multa sanatate
0
16-05-2017, ora 22:57
Ana1075
Nu este medic/terapeut
Ana1075
Bună, de ceva vreme am fost diagnosticata cu nevralgie de trigemen, apoi mi sa spus ca e nevralgie arnold. Inițial au început cu dureri de cap foarte intense apoi dureri în zona frontala mai ales la trezire dimineața, dureri faciale, de dinți, maxilar toate pe partea dreapta. Mi s. a dat tot felul de antiinflamatoare, dar mai nimik nu funcționa, antiepileptice nu pot lua pt ca îmi dau stari foarte urate chiar am ajuns la teama de a închide o fereastra gândindu-mă ca poate sar, am făcut infiltratii dar durerea tot nu dispare. Nu este o durere insuportabila dar este ceva sacaietor și persista zi de zi. Neurologul meu chiar e depășit de situație iar eu nu mai știu ce sa fac. Mi s. a spus ca de fapt sunt doua nevralgii cea arnold și o nevralgie care pleacă de la nivelul spatelui spre gat ce pulsează în farfurie capului. Nu mai știu încotro sa o apuc. Am început sa cedez psihic, din zi în zi sunt tot mai deprimata, știe cineva ce ar trebui sa fac? Mulțumesc
0
17-05-2017, ora 09:18
MP79
Nu este medic/terapeut
MP79
V-as recomanda sa mergeti la dl doctor Soare, despre care s-a scris mai sus. Eu am mers cu tatal meu care sufera de nevralgie de trigemen de mai bine de 20 de ani si suntem deja la a patra sedinta la dansul iar durerile au scazut in intensitate. Coroborat cu tratamentul recomandat de dansul, incep sa se vada rezultate.

Puteti sa incercati, dl doctor va poate ajuta pe partea de nevralgie, evident daca se exclud alte cauze secundare (sinuzite, traumatisme..).

Multa sanatate va doresc.
0
17-05-2017, ora 11:57
Ana1075
Nu este medic/terapeut
Ana1075
Unde îl pot găsi pe dl dr Soare? Eu sunt din Brașov
0
17-05-2017, ora 13:12
MP79
Nu este medic/terapeut
MP79
Dl Soare e in Bucuresti, dar daca il sunati puteti stabili cu dansul o intalnire. Numarul de telefon l-a postat cineva mai sus.

Multa sanatate va doresc
0
18-05-2017, ora 18:01
Ana1075
Nu este medic/terapeut
Ana1075
Astăzi am început terapia cu laser pe partea dreapta a feței, timp de 10 zile... Sper sa dea rezultate
1
18-05-2017, ora 18:02
Ana1075
Nu este medic/terapeut
Ana1075
A mai făcut cineva aceasta terapie?...
0
25-07-2017, ora 23:40
Flowers
Nu este medic/terapeut
Flowers
Ptr Ana1075.
BUNA ANA...Imi poti spune daca la tine terapia cu laser a functionat???tu ai ajuns la dl dr soare??daca o sa vrei putem vorbi mai multe..
0
27-07-2017, ora 12:23
Flowers
Nu este medic/terapeut
Flowers
Ptr Ana 1075...Te rog din suflet iti las emailul meu --------*...te rog daca vezi acest mesaj spune mi te rog daca putem discuta...iti pot spune mai multe acolo pe email..Eu am incercat fff multe tratamente...SI Daca vrei iti voi spune..POATE La tine va functiona ceva din ceea ce am incercat eu.

(*modificat de admin)
1
01-09-2017, ora 11:21
Ruxandra82
Nu este medic/terapeut
Ruxandra82
Buna ziua tuturor! Aveti aceleasi probleme ca ale mele si doresc sa va dau un sfat. Recent am cunoscut un doctor extraordinar in Bucuresti care mi a rezolvat problema.De 5 ani ma confrunt cu acelesi probleme ca si voi, acest doctor CRISTEA FLORICEL m a ajutat sa scap de ele.Il gasiti la spitalul Monza su la Militar mergeti cu incredere este un om extraordinar. Diagnosticul meu a fost nevralgie arnold ( nerv occipital) mi a facut 2 injecti in ceafa mai exact in nerv si sunt sub tratament in continoare.Nu se vindeca foarte repede deoarece eu am stat prea mult si s a conicizat dar m a asigurat cu simt de raspundere ca ma face bine.Veti ramane uimiti de acest doctor cu cat devotament isi face meseria, pot spune fara dar si poate ca Dumnezeu lucreaza prin oameni.Va urez sanatate !
1
24-10-2017, ora 13:48
Ana1075
Nu este medic/terapeut
Ana1075
Pt Flowers! Mi-e mi sa pus diagnosticul de nevralgie cervico faciala dreapta, și nevralgie arnold dreapta. Pt nevralgia arnold mi sa făcut o infiltratii în spatele capului, durerea a cedat. Am început și laser terapia, ce pot spune au avut o eficienta de 50% au mai cedat durerile. Problema mea e ca ajunsesem cu nervii la pământ și uite asa am făcut o depresie de toată frumusețea.
0
24-10-2017, ora 13:53
Ana1075
Nu este medic/terapeut
Ana1075
Pt Flowers! Pot spune ca antidepresivele m au ajutat mai mult, mai exact Cymbalta, un antidepresiv care merge și pe dureri neuropate. Mai revin durerile din când în când, însă mulțumesc lui d-zeu nu mai au același intensitate, trece cu un ibuprofen. Acum ce pot spune e sa încerci laser terapia poate la tine v-a merge mai bine. Sănătate multa
0
16-12-2017, ora 17:43
Florin37
Nu este medic/terapeut
Florin37
Pentru Ruxandra82. A dat rezultate tratamentul? Multumesc!
0
21-12-2017, ora 03:00
Mimosa
Nu este medic/terapeut
Mimosa
Orice nevralgie si migrena are cauze psihice si de aceea medicina nu gaseste cauza si nici nu exista nici un medicament chimic care sa o vindece caci medicamentele chimice nu actioneaza decat pe planul material.
Cauza exacta la orice migrena sau nevralgie - indiferent de nume si simptome - este cunoscuta de peste 25 de ani si descoperita de un medic german si este dupa cum am spus pur psihica. Urmarile acesteia sunt insa edeme in creier. Locul exact depinde de conflitul suferit. Aura la migrene provine de la cele vazut sau auzite in timpul socului avut. Daca era un bec galben aprins vei vedea la aura o lumina galbena.,...daca fost implicat un sunet vei avea o aura auditiva. etc.

Daca depistati evenimentul declansator si schimbati ceva in psihic sau constientizati cauza durerile dispar instantaneu si nu mai revin. Si acest lucru este in majoritatea cazurilor posibil. Cunosc multe cazuri vindecate de migrene cumplite. Problema e ca cei mai multi sunt atat de fixati pe medicamente si neurologi caci nu mai sunt in stare sa realizeze ca drumul asta e total gresit.

Singurele medicamente date la migrene sunt medicamente care anesteziaza nervii ca sa nu se mai simta durerea insa asta nu-i vindecare si nici nu poate fi ci doar musamalizarea simptomelor.

Daca vreti sa va vindecati trebuie sa cautati in alta directie decat pana acum.
Degeaba cauti pestii in copaci si cerbii in apa caci nu le vei gasi nicidoata.

Cheia este aflarea anului si a lunii cand au aparut prima data.
Dupa asta gasit socul emotional avut la scurt timp inainte.
De ex. o femeie de 35 de ani avea migrene groaznice. Intrebata de cand stia exact: de la 6 ani.
Am intrebat-o ce eveniment nasol a fost pe atunci. Stia exact: ii murise bunica mult iubita.
Asta era cauza durerilor, o trauma inca neincheaiata cauzata de decesul bunicii.
Conflictul asta recidiva de fiecare data cand vedea o poza cu bunica sau auzea de cineva ca a murit.
Frica de atunci incepea din nou la nivel subconstient, ea nestiind nimic de recidivele astea.
Cand a realizat cauza si ca e deja matura si ca nu-i mai pasa ca bunica a murit i-au disparut imediat migrenele pe care le-a avut peste 29 de ani. Eau migrene cumplite care tineau cate 3-4 zile.

Un alt caz: o femeie cu un copil mic avea migrene la ora 1 noapte ce putini ani.O ora neobisnuita pt. o migrena.
Intrebata cand au inceput a spus ca la 3 luni dupa nastere. Intrebata ce s-a intamplat ceva urat pe la ora 1 noaptea la nastere, in spital sau dupa nastere stia exact ! A spus ca la ora aia se trezise in maternitate auzind un copil mic care urla. A crezut ca-i copilul ei caci i l-au pus in incubator. S-a speriat tare si a suferit. Sufletul si.-am memorat insa ca ora 1 noapte e periculoasa din cauza socului avut si de atunci in fiecare noapte repornea frica de atunci si asta duce la edeme in creier dupa ce frica trece.
Toate durerile de cpa sunt cauzat de EDEme IN CREIER care insa sunt necesare caci e un feld e reparatie a creierului.
Cauza este conflcitul dinainte la care un cnetru din creier se modifica, insa asta nu face dureri caci creierul nu doare in sine..doare numai pielea creioerulu atunci cand se impinge de scoarta. De indata ce femeia a relizat cauza i-au trecut caci era deja ceva vechi si fara importanta. Copilul nu mai era doar in maternitate,.
0
27-12-2017, ora 17:57
Dan266
Nu este medic/terapeut
Dan266
Buna ziua, sotia mea a facut o nevralgie arnold, ce poate lua pentru a scapa de durere.Multumesc
1
28-12-2017, ora 10:46
mantzoni
Nu este medic/terapeut
mantzoni
Buna ziua.Din 1997 sufar de nevralgie de trigemen atipica pe partea dreapta. Am incercat toate tratamentele posibile inclusiv acopunctura fara un rezultat satisfacator. Dupa un control RMN la sinusurile maxilare a fost descoperit un chist de mucocel in partea dreapta. Am fost operat la facultatea de stomatologie de dr. Ganuta in anul 2002. Dupa aceasta interventie crizele s-au rarit ( aveam crize de mai multe ori pe zi si noapte). Am observat ca atunci cand se inflama sinusul drept o luam de la capat, asa ca unul cate unul am renuntat la maselele de pe partea dreapta inclusiv la canin ( dinti buni cu exceptia a doua masele plombate). Din 2015 de cand am scapat de acesti dinti nu mai stiu ce este durerea de trigemen, nu ma mai feresc de frig sau de curent, am renascut. Nu stiu daca si la voi este valabil ce am facut eu, dar merita sa faceti un RMN la sinusurile maxilare si apoi sa vedeti ce este de facut. Va doresc multa sanatate rabdare si putere. O zi buna.
0
31-12-2017, ora 10:13
Doris 32
Nu este medic/terapeut
Doris 32
Buna! Cautam informatii despre nevralgia arnold si am dat de forumul acesta. Sotul meu sufera de peste 11 ani de nevralgia Arnold. El nu se plange, dar dupa cum i se invinteteste fata si i se inroseste ochiul din partea care il doare in acel moment imi dau seama ca il doare ingrozitor. Acum 3 zile i s-a declansat o noua criza... a luat in decurs de doua zile si doua nopti 3 filole de algocalmin si ibuprofene... nu mai stiam ce sa ii fac...
Crizele de acum sunt mult mai rare si mai scazute in intensitate deoarece de vreo cativa ani cand avea dureri mergea la o doamna la masaj. Ei de data asta am sunat la ea si nu a putut sa il primeasca pt ca era si dansa bolnava...am fost tare necajita... insa mi-a spus sa ii fac eu masaj la tampla si pe partea capului care il doare. Asa am facut... am pus ulei de masaj si am inceput sa ii fac masaj la tampla si in spatele urechii. Cand l-am masat am simtit acolo niste galme pe care le-am masat inspre crestetul capului, deci in sus. Initial m-am temut, dar mi-a spus sa il masez fara teama. Am apasat in special pe galmele acelea, le-am masat prin miscari circulare si miscari rapide ai scurte( ca si cum ti-ar tremura degetul) dar puternice. El imi confirma ca acolo era durerea si acolo l-am masat. Apoi i-am dat doua pastile de Paracetamol. Va spun ca mare este Dumnezeu! Dupa doua zile si nopti de durere dupa ce l-am masat durerea l-a lasat! Daca aveti posibilitatea sa cautati pe cineva sa va faca un masaj si sa desfaca contracturile care dau durerea aceea ingrozitoare ar fi o solutie fara atatea medicamente, care au atatea efecte adverse. Va doresc multa sanatate!
0
31-12-2017, ora 10:18
Doris 32
Nu este medic/terapeut
Doris 32
Revin cu o completare... i-am facut masaj mai bine de o jumatate de ora...dupa un astfel de masaj locul s-a umflat putin si galma nu mai putea fi simtita. In spatele urechi unde era parul a facut o mica iritatie de la parul care a frecat pe pielea sensibila a capului. Durerea fizica a masajului mai dureaza cam doua zile dupa care dispare.
0
04-01-2018, ora 15:14
Omar
Nu este medic/terapeut
Omar
Pentru anton 13.Va rog frumos sa-mi spuneti cat ă costat operatia care ati facut-o la tg mures.multumesc
0
14-01-2018, ora 10:34
Gabi1976
Nu este medic/terapeut
Gabi1976
Buna ziua.
Ajutati-ma si pe mine cu un tratament pentru aceste dureri de cap ingrozitoare. Sotul meu are aceste dureri si nu stiu ce sa mai fac.Are dureri groaznice de 2-3 ori pe zi.Multumesc.
0
22-11-2018, ora 08:30
Denton
Nu este medic/terapeut
Denton
Cineva sa tratat de nevragia de trigemen cu succes la Cluj la dr.Pirosca Sanda.Tratametul consta in infiltratii cu zeel.Am incercat sa o contactez dar din pacate s-a mutat in Franta.Va rog sa-mi spuneti daca stiti alt doctor care sa faca acest tratament?
0
28-12-2018, ora 21:11
Lucian1986
Nu este medic/terapeut
Lucian1986
Buna ziua. Am citit fiecare post de mai sus și va doresc in primul rand multa sănătate. Rugămintea mea ar fi sa dați o părere la cazul meu. Anul trecut, după o zi călduroasă am stat in mașina cu AC îl pornit toată ziua iesind ocazional in căldură. La câteva zile am simțit o durere continua de mică intensitate la ochiul stang, că o jenă, care a continuat vreo 2 luni. Am mers apoi și am făcut la sfatul neurologului RMN. Rezultatul a fost pe langa tot felul de sinuzite..tromboza venoasa / arie lacunară/ deficit de umplere sinus transversal stâng. Am făcut apoi Angio CT ( când a a introdus substanță de contrast m am speriat f tare pt că la RMN ul făcut înainte cu o săptămână tot cu substanță nu am simțit nimic...iar la spital am simțit că iau foc, nu imii dădeam seama daca nu cumva făcusem pe mine), care a contrazis diagnosticul anterior de cheag...in "corpulus pachioni"- vas de sânge îngustat. Mi se a dat Refen pastile și Intr o săptămână mi a trecut ochiul. Am intrat intr o depresie, iar după 6 luni de depresie și anxietate, am inceput sa simt falcă stânga calda, apoi a apărut o furnicătură la tâmplă stânga care s a amplificat in intensitate, apoi și la tâmplă dreapta, frunte și sprâncene. Aceste simptome erau prezente non stop, mai puțin dimineata. Zi de zi sprâncene amorțite că și cum aș avea apă pe ele, iar ocazional se zbat tâmplele ca și cum ar fi spamse. Ocazional au apărut și furnicături pe scalp dar mai rar. De ceva timp a început și obrazul să mă furnice, și să vibreze..și simt in Barbie și în gingia de la dinții din față o jenă, că o zvâcnire. Am fost la neurolog, s a uitat pe RMN ul de anul trecut și a văzut că o artera e destul de apropiată de nervul trigemen..explicandu mi că în proces de îmbătrânire vasele își pierd din rigiditate si ating NT. Mi a recomandat Lamotrix 50mg..am luat vreo 3 săptămâni una seara, are efect cam de când mă trezesc până la 16..dar am refuzat să mai iau pt că nu mi se pare o soluție. Intrebarea mea este...din ce am descris poate fi o nevralgie de trigemen( așa începe?) Sau Arnold...sau o fi de la sinuzita?. Prima furnicătură a apărut aprox după ce am făcut un periaj dentar..dar nu am avut dureri...ai nici anestezie dentara nu mi s-a făcut. Am 33 ani din Iasi, ziua incepe cu sprâncene amorțite non stop, mi se mai zbat tâmplele, obrazul stang vibreaza și el mai toată ziua, dinții din față jos-jena, și mai nou și obrazul drept intra și el în aceiași parametri. Ce sa fie?
0
29-12-2018, ora 13:37
mantzoni
Nu este medic/terapeut
mantzoni
Am postat in urma cu ceva timp. Exact cum spune Roxana 82 s-a rezolvat si la mine cu injectie in ceafa Dr. Masariu Daniel. In 7 ani am facut injectia de 3 ori. Cam la doi ani, ultima data la 3 ani imi apareau durerile din nou si trebuia sa fac inca o injectie. Folosea serfiziologic xilina cu diprofos. in perioadele dintre injectii nici nu mai cumparam analgezice si alte medicamente cu care m-am tot indopat. La mine aceasta nevralgie dateza din 1994 si abia acum 7 ani am rezolvat ca acest chin insuportabi. Sanatate va doresc tuturor.
0
29-12-2018, ora 13:58
mantzoni
Nu este medic/terapeut
mantzoni
In perioada in care am facut penultima injectie mi-am scos mai multi dinti si am crezut ca ei au fost cauza. Dar anul acesta dupa trei ani de fericire am constatat ca defapt injectia la baza craniului imi rezolva problema. Deci incercati cu injectie cum soune Roxana si daca aveti probleme cu dintii nu va apucati sa-i scoateti.
0
02-01-2019, ora 11:46
Lucian1986
Nu este medic/terapeut
Lucian1986
Va rog, o părere la post ul meu de mai sus. Menționez că am simptomele de vreo 9 luni. Un an nou cu sănătate va doresc!
0
06-01-2019, ora 04:07
GabiCatalina
Nu este medic/terapeut
GabiCatalina
Bună seara. Am 29 de ani și de 8 ani ma confrunt cu dureri de cap groaznice. Am fost la mai mulți medici, diagnostic inițial migrena, apoi nevralgie trigemen. Criza debutează anual, tine 2-3 săptămâni, doar noaptea, din somn, ma trezesc cu o durere groaznica în partea dreapta, la tâmpla, nu suport mișcarea, zgomotul și lumina. Am mai mereu diaree și vomit.Transpir foarte tare și am frisoane. Ma lasă după o ora aproximativ, de la analgezice. De vreo 4 ani iau Carbamazepina când am aceste crize, la recomandarea medicului.Durerile sunt la 2-3 zile în acest interval. La ultimele Ct si Rmn din 2016 a reieșit doar sinuzita pe partea cealaltă, deviație de sept, rinita hipertrofica și un dinte aflat adand în gingie, tot pe partea opusa. În decembrie am avut iar criza, am reluat tratamentul cât a durat. Dar am avut și ziua dureri. Nu la fel de mari însă sunt îngrijorată.Este permis recomandare de spitale și medici, sau alte sfaturi? Mulțumesc.
0
15-03-2019, ora 16:44
Merie
Nu este medic/terapeut
Merie
Buna ziua! acum am citit comentariul dvs., gabrielaadriana, imi puteti spune cum ati rezolvat cu sotul dvs. pentru ca si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare.
Adaugă un comentariu / răspuns
153 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •