Nevralgie si dinte miscator

24-02-2013
alia82
Nu este medic/terapeut
alia82
Buna ziua,
De vreo 2 zile ma lupt cu un soi de nevralgie la jumatate din partea de sus a gurii, cerul gurii este inflamat si el. Durerea apare si dispare, dar cand revine are o intensitate foarte mare. A pornit de la unul din dintii din fata, iar acel dinte acum mi se pare ca se misca usor. Doar daca se atinge buza de el doare ingrozitor si se misca un pic de tot.
O sa merg la un consult stomatologic, dar ce solutii sunt?
1 comentarii
0
27-02-2013, ora 16:19
Dr Tiberiu Cazan
Identitate neconfirmată
Dr Tiberiu Cazan
Buna ziua!
Un dinte care prezinta o infectie, in special daca aceasta a trecut dicolo de apex(varful dintelui), poate duce la cresterea mobilitatii acestuia. Este obligatoriu necesara o radiografie, care va elucida situatia in cadrul unui consult de specialitate. Mobilitatea mai poate fi data si de o eventuala boala parodontala, caz in care solutiile de tratament pentru salvarea dintelui sunt oarecum limitate.In prima situatie, dintele se poate vindeca absolut complet, cu disparitia mobilitatii si a durerii in urma unui tratament complex endodontic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul