Nidatie sau CM?

31-03-2009
catalin74
Nu este medic/terapeut
catalin74
Buna ziua!

Ma numesc Alexa si ultima menstruatie am avut-o pe 5 martie, durata de 7 zile, perioada fertila 18 si 19 (zile in care am si prestat).Mentionez ca CM imi vine la 28 de zile, nu am dureri de sani inainte, decat o stare de nervozitate cu o zi inainte si o durere usoara de ovare.Dupa 3 zile de la contact, am avut un sentiment de balonare (chiar si dimineata pe stomacul gol am senzatia de stomac plin), dureri de sani si ovare, ameteala, stari de nervozitate si o crestere a sanilor, am simtit nevoia sa beau lapte.Azi, 31 martie am observat o scurgere maro si doua firicele de 2 cm maronii, dar nimic rosu ca la menstruatie.Ma durea spatele inainte sa ma dau jos din pat si inca am sanii umflati si durerosi.
Am uitat sa va scriu ca am deja un copil si mi-l doresc pe al doilea.Deci, este nidatie sau ciclu?
Va multumesc, anticipat!
3 comentarii
0
31-03-2009, ora 16:07
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
ai putea deja să faci un test de sarcină. există teste care detectează sarcina din primele 7 zile. şi aşa vei putea şti sigur dacă eşti gravidă sau nu. du te şi cumpără un test şi fă-l de preferinţă cu prima urină de dimineaţă. există şanse mari să fii gravidă.
0
01-04-2009, ora 10:26
catalin74
Nu este medic/terapeut
catalin74
Buna ziua!

Am facut test de sarcina dimineata, dar a iesit negativ.Oare exista posibilitatea sa fiu insarcinata, dar sa nu se valideze testul, inca?
0
24-07-2022, ora 12:40
ioanabarboi
Nu este medic/terapeut
ioanabarboi
Sarcina sau CM

Buna ziua! Am si eu o nelămurire. Pe data de 8 si 9 iulie am avut un contact sexual neprotejat, fiind în perioada de ovulatie.Pe data de 20 iulie, în mod normal menstruatia trebuia sa vina pe 24 iulie, am avut 2 zile de sangerari, maxim un tampon, fata de o menstruatie normală, apoi doar spotinguri, ba roz, ba roșu, ba maro, pana pe data de 23.De pe data de 23 iulie au început grețurile, stările de vomă, iar sânii sunt din ce in mai plini.
Intrebarea mea este dacă poate fi sarcina ?
Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul